Petrapp Lucija je preslatka!! Koji pogled ima 😍
Amy to ti je jako individualno, ja stalno osjecam pritisak na cerviks i imam lazne kontrakcije svaki dan, isto sam i s prvom bebom (a zatvorena sve do dana poroda, dok neke cure hodaju po 2-3 cm otvorene tjednima prije)
MaSen kako ste vas 2?
Goldylocks i tvoj muz panicari? Oni su, ocito, svi plasljivci i samo bi nas poslali u bolnicu sto prije 😆. Jel s ebol smirila ili pojacala?
Klokanice, jel postoji mogucnost okretanja bebice na zadak ovako pred kraj? Moja curka je vec dugo glavicom dolje i dr je rekla da osjeti glavicu na zadnjem vaginalnom pregledu. Zadnji UZV sam radila pocetkom 9.og, prije nekih 2 tjedna i dosta nisko je bila glavicom dolje, u zdjelici. Al mi je sad trbuh nekako skroz gore i jedva pušem, a činilo mi se prije kao da se malo spustio pa sad ne znam kako cu to znat prepoznat. S tim da mislim da sam danas osjetila neke ritmicne pokrete ( valjda stuckanje) u donjem dijelu pa se nadam da je to to i da je glavica dolje.. Sad sam 39. tjedan.. Sva sam neka isprepadnuta i sama sebi idem na zivce.. Valjda je to od ovog iscekivanja 🙄
Curke jeste skuzile da danas nema ni jedne bebe? Jos 😂 ili bar nitko nije javio 😁 bit ce da se po ovom vremenu ni njima neda van 😂
Po kojem vremenu.. Prokuhala sam
😂😂😂 gle nje, a ja u duksi debeloj, pokrivena dekom i mislim si i da naložim jednu vatricu. Zbilja je hladno. Bar meni. I puše dosta hladan i jak vjetar kod mene. I nos mi curi cijeli dan. Valjda od vjetra.
Hahaha ja sam ko dija, pod dekicom😂 zima mi cijeli dan
Na wc normalno idem, cak dva puta danas, a mala nuzda non stop kao i uvjek. Bilo je sve prestalo i skoro opet pocelo. Vjetrovatno otvaranje kao sto neko od vas rece da se tri dana otvarala, inace ne znam cemu jaki bolovi u kostima. Javim vam novosti, nadam se uskoro bebici 😊😊
src="https://lmtf.lilypie.com/pG4Hp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Maternity tickers" /></a>
😂😂😂 Provokatoru
url=https://lilypie.com]
😂😂😂 Provokatoru
Hahha. Ja jos optimisticno ne kupujem potkosulje, iako kazu i kod nas iduci tjedan hladnije.
Inace smo dobro.. Eva malo zeza po noci.. izgleda da je zamijenila noc i dan.. imam osjecaj kao da je na duracel baterije.. nikad nije umorna..
9.12 idemo na goljak na tjedan dana u bolnicu na vjezbice.
Sortiraj odgovore
Najstariji