Samo muz zna da sam tu na forumu. Ostali tj frendice nemaju pojma.. njima je to na netu glupo i kao puno dezinformacija i bla bla bla...tak da sam jednostavno to presutila i nije mi se falo raspravljati..
Al ruku na srce puno sam ovdje i saznala i naucila i sve da vam cure HVALA! 😍😊😊😊

Muzevi i "klokanice" forum 😂😂😂😂😂😂 - znaci, pricam mu: ej, cula sam to i to... i on meni: jesi to na klokanicama citala? 😂😂😂😂 ili: i?? jesi DOJAVILA klokanicama sta je bilo? 😂😂😂😂😂
Svi su isti 😂😂😂😂😂

Dobro nam dosla, KleaIva, i jos jednom cestitke?😘
Ja imam fiziolosku samo u bocici...
Dena, sto se griza tice, eto, jucer aam bas zadnji pack otvorila a zaboravila sam danas kupiti kad sam isla po sastojke za kolac (kojeg cu spremati kad D bude zaspao totalno
)...

Moj vec sa vrata vice"di si klokanice"😂😂😂😂😂zao i je sto se nisam na pocetku trudnoce prijavila na kokanicu kad mi je bas bilo tesko al nema veze nikad nije kasno i ja vam se zahvaljujem😘😘😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbi, nikad nije kasno, tako je! 😘😌😘
Treca sreca, sreeeetnooooo!! 😘 Uzivaj sutra! 😘
Cure, super za setnjice! Mi smo bili kod frendice do 14h cca i dok sam dosla doma brze bolje kuhaj rucak, peri sudje, hrani Di

Nama je cak na tecaju patronazna rekla da se okanimo foruma jer je to sve puno zlonamjernih dezinformacija🤔, a ja sam bas puno naucila of vas i puno puta se utjesila i nikad nisam nista zlonamjerno primjetila i na tome vam hvala😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji