Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nena0310
    05. Ožujak 2018. 15:21

Srnac hahaha hvala ti :D
    Znam, vjerujem ti.. I meni ne tako bilo do nedavno. Da ih nisam zatvarala nebi upoznala njegovog tatu hahaha 😂😂😂

Maja 3
    05. Ožujak 2018. 15:40

Srnac,si isla na metli van?
    Ja se uvijek zajebavam da su me morali na metli tjerat,kad se klub zatvarao!😂🔫

I_me
    05. Ožujak 2018. 15:42

Belle84

Cure, kak vi uspavljujete bebe tijekom dana, na rukama, u kreveticu? I gdje vam spavaju preko dana?

U zadnje vrijeme joj dam sisat na krevetu. Ili zaspi ili se pocne glupirat pa ju stavim u krevetic pa zaspi za par min.
    A prije sad sjedila snjom u krilu i sisala bi i prebacim ju u kolica ili njihaljku kad zaspi. Zavisi sta mi je blize. 
    Nekad upali iz prve nekad iz 5 puta.

I_me
    05. Ožujak 2018. 15:49

zasto imam curicu?! Zasto?! 😂😂😂
    Toliko slatkih stvari za njih 😊😊
    Danas sam joj kupila u C&A prsluk  vel 74 za 130kn, a muz si kupio hlace za 150. Kaze pljacka na bejbi odjelu 😂😂😂
    Kupila i kumi kompletic hlace, majica i prsluk al sam iskoristila bon za 50% 😂

• Nena0310
    05. Ožujak 2018. 15:52

I_me

zasto imam curicu?! Zasto?! 😂😂😂
    Toliko slatkih stvari za njih 😊😊
    Danas sam joj kupila u C&A prsluk vel 74 za 130kn, a muz si kupio hlace za 150. Kaze pljacka na bejbi odjelu 😂😂😂
    Kupila i kumi kompletic hlace, majica i prsluk al sam iskoristila bon za 50% 😂

Hahaha slazem se sa tobom, s tim da je meni i za deckice robica preslatka. Sve sto je tako mini😍😍😍
    Ja sam neki dan u h&m uzela dva kompletica koja sam vidjela prek neta i naravno odmah u kupnju 😂😂😂

• Nena0310
    05. Ožujak 2018. 15:57
  • Aria
    05. Ožujak 2018. 16:06

Malo se ubacujem nadam se da vam nesmeta. Uglavnom vas redovno citam i pratim (uhodim 😂) 
    Ni moj se jos neokrece s ledja na trbuh bas je ljencina. Nekad me malo brine to kad citam kako neke bebe vec to rade,a ovaj moj ne. Ugl je zivahna i vesela beba. Mase rukama i nogama stalno. Hvata se za stopala. Kad je na stomaku prevrne se na ledja ali obrnuto nikako. Isto samo uz moju pomoc kad ga ja malo poguram. Neznam do kad imaju fore da se okrenu. 😊 

• sretna
    05. Ožujak 2018. 16:10

Ovo je torta koju sam radila za L 😊

• Srnac
    05. Ožujak 2018. 16:12

Nena0310

Srnac hahaha hvala ti :D
    Znam, vjerujem ti.. I meni ne tako bilo do nedavno. Da ih nisam zatvarala nebi upoznala njegovog tatu hahaha 😂😂😂

Heheh ni ja svog musketira 

• sretna
    05. Ožujak 2018. 16:12

Aria

Malo se ubacujem nadam se da vam nesmeta. Uglavnom vas redovno citam i pratim (uhodim 😂)
    Ni moj se jos neokrece s ledja na trbuh bas je ljencina. Nekad me malo brine to kad citam kako neke bebe vec to rade,a ovaj moj ne. Ugl je zivahna i vesela beba. Mase rukama i nogama stalno. Hvata se za stopala. Kad je na stomaku prevrne se na ledja ali obrnuto nikako. Isto samo uz moju pomoc kad ga ja malo poguram. Neznam do kad imaju fore da se okrenu. 😊

Koliko je stara beba? Nemas ticker, a zaboravila sam.kad si rodila, sorry 😊
    Barbs vidjela sam taj tepih kakav sanjchi ima na budi cool za 90 ili 100 kn, nisam sigurna..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI