Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    04. Ožujak 2018. 22:45

Srnac - da, i ja sam dosta čitala o tom stolcu, meni djeluje fora, ali svi ističu da je to "medicinsko pomagalo" kao, za djecu koja se ne posjednu sama, kao potpora itd. Pa kao zdravu djecu se ne bi trebal ostavljati u to. :/ A opet, znam jako puno roditelja koji su stavljali...
    Kleaiva - ajme Dora, je prekrasna, ali šuze suuu *-* preslatkeeeee!
    Barbs me ignorira s ponudom za snahu.... :(

• Srnac
    04. Ožujak 2018. 23:12

Klea bas mi je drago da ste se super proveli..mi smo mislili krstitke u 5mj ali nismo se jos ni poceli dogovarat gdje, sta, kako..svaki put kad pocnemo tu temu neda nam se pa se sl 2tj ne sjetimo i tak 😉
    Hedge ma ja sam isto li la oko toga, nebi ga kupovala ali kad smo ga vec dobili bi ga iskoristila. Pitat cu fizio u cetvrtak sta misli o tome. 
    Curke jel netko bio na Pasmanu? Nasla sam apartman bas ono sto sam trazila. Ni ja ni mm nismo bili na Pasmanu pa nam se sviđa ta ideja da odemo tamo. Gdje planirate na more i kada? U žiži sezone ili prije/kasnije?

[OBRISANO] 05. Ožujak 2018. 06:23

• Dena1009
    05. Ožujak 2018. 07:09

Jutro! V je spavao noc standardno, tj. spava on jos, al sam ga malo prije stavila k sebi jer se pocel meskoljiti, pa da jos malo odrijema , a ja bila budna, odcepljivala nos, kihala, kasljala 😥  i probudila se sa glavoboljom.
    Barbs da, pola godine je u guzici, kak bi kod nas rekli. Nemrem vjerovati, kak to brzo ide😏😏
    Srnac izgleda da cemo u Omis u 8.mj. Trazili smo nesto gdje nema previse guzve i ovaj apartman ima ispod nekih 100m more, dok je plaza bas na 300m.  Al ako je ko na slici nama ce ova ispod taman odgovarati. Veli mamisita da je lijepo pa cemo vjerojatno tu.

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 05. Ožujak 2018. 07:47

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 05. Ožujak 2018. 07:48

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    05. Ožujak 2018. 08:50

Juuuutrooo 😘😘😘
    Mamisita, super za okretanje! 😍 Bravo Karloooo 😘 Diego jos nista... odnosno okrene se uz pomoc... za sada mu je veca fora hvatati se za stopala i ko jaje se vrtiti po kaucu/podu i biti u polusjedecem polozaju hahhH
    Hedge, KAKO nisam??? 
    Sanjchi, i Diego je jutros pobjedio hahahahaha Doduse, on se u 7:30 probudio pa nije strasno 😂😂

barbs
    05. Ožujak 2018. 08:51

Dena, tako se i kod nas kaze 😉

Maja 3
    05. Ožujak 2018. 09:07

Jutro! Kavica na stolu! Vani neka maglustina,bas bezveze dan.
    More,ja sam ko dijete ljetovala 13 godina na krku,pa neko vrijeme na viru,kad sam krenula bez staraca..onda na losinju,a odkad se sestra preselila u Umag tamo smo. Glupo mi ic negdje drugdje,ona je 20 m od plaze,ima hlada za klince..a i picimo po cijelo istri onda.

• Romi
    05. Ožujak 2018. 09:07

Jutroo mame mi budne od pola 8,spavala je sinoc od pola 10,do ujutro.....mi smo se jucer konacno dogovorili da bi krstenje u 6 mj.,vjerojatno 24.,ako svecenik odobri i kumovi budu mogli 
    Pocela se je okretat i na trbuh i sa trbuha na leda,sad joj nije dovoljan gym nego je ima po cijelom tepihu ,moram i ja kupit neku vecu podlogu....
    Dena sretnih 6 mjeseci ja nemogu ni zamislit da nam je vec tako blizu,ajme pola god. vec ode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI