Dena...kod nas je obicaj da kum kupi robicu i kosuljicu i svijecu i tortu. Za prvo dijete kuma je dala poklon i kupila kosuljicu i svijecu, za drugo su kumovi sve kupili i sad sam ja htjela da se krsti u laninoj kosuljici da ne kupuje bezveze ali su kod njega obicaji da kupuje sve on pa je i kosuljicu i tortu ogromnu i kolace i odojka i finu pogacu i robu kao za presvuc je kad ovo nisam htjela i istrosio se previse definitivno i to mi je krivo al sta ces kad oni drze do takvih obicaja...al smo mi njemu kupili parfem jer ke obicaj da se kumu kupi neki poklon.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
BANANA- pola banane... ali ta je banana bila mala 😂😂😂 i nije kakao cijeli dan... onda smo mu sutradan dali bananu+jabuku i kakaaaaOoo jeeees 😂😂😂 mada je kakao i kroz noc i jutro 😁
I me i Maslacak, bome vasa jutra veselooooo krenu 😎
Mi smo dns imali musaku nakon duuuugooo vremena 😎

Barbs ama di ih samo nades😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
NA FB-U 😂😂😂
TARTUFE ili volis ili ne... imaju specifican okus...
Dena, meni su i pedica i muzeva rodjakinja (njih dvije su stara skola i skupa su isle u skolu! 😂😂😂) rekle da ne pratim sve po k

Barbs ama di ih samo nades😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
NA FB-U 😂😂😂
TARTUFE ili volis ili ne… imaju specifican okus…
Dena, meni su i pedica i muzeva rodjakinja (njih dvije su stara skola i skupa su isle u skolu! 😂😂😂) rekle da ne pratim sve po k
*po kalendaru vec sezonsko... ne pricam sad o bananama nego opcenito 😂 i pitala sam ju vezano za amarnt i sl... bolje da ne znate sto je rekla 😂😂😂😚😚😂😂😂😂😂😂😂

Klea, 70 ljudi????? OMGGGGG, DODAS JOS 25 i toliko nas je bilo na piru 😂😂😂😂😂😂

Sanjchi sad je doma bil samo na puzlama, al neke su debele i nisu hladne, ispod je laminat. A ovo mi se cini tanje od puzla, ili?
Romi hvala☺ A sto je to tartufat? Ja znam za one tartufe u trgovini u malim staklenkama.
Klea prekrasno😍 jeste sami sve kupovali? Kod nas obicno kuma kupuje svijecu, kosuljicu, cini mi se i oblekicu. Sad cekam da vidim dal ce reci ili cu sama kupiti, da se ne desi da imamo duplo. Ma da bih s jedne strane voljela sama kupiti, pogotovo oblekicu.
Dena to jeto u staklenkama sta imas za kupit,samo to ovdje obicno pise tartufata na njima,al uglavnom to je to
Srnac a valjda onda nije nista kad pedijatrica tako kaze....evo veceras joj je bila normalna stolica... Izludi me ovo 😂
Alara je prekrasna, vidi je u ovom odjelu 😍
Dora je ko mali andjeo u toj haljinici 😍😍 bas mi je drago da vam je bilo super i da ste uzivali!!!

Sad smo se rijesili brige. Za prvo dvoje smo imali u restoranu s malo ljudi ali s godinama krug kumova i najblizih se prosirio i ovaj put smo odlucili na veliko 70 ljudi je bilo u domu. Klipz smo kupili sami i dali jednom covjeku da sve pripremi😊 bilo je odlicno, kolace je pekla sveki i muzeva strina. I muziku smo imali…tamburase koji su bas podigli atmosferu. Kupili smo jedino previse cuge😂 nikako nismo to mogli procijeniti koliko treba😂 al glavno da ne fali a popit ce se ionako i taj ostatak😂
Klea e da sam znala pitala bih ti ja tatu za cugu koliko trebas kupit,on ti je kuhar po zanimanju i prije je znao privatno kuhat po svedbama,on tocno izracuna koliko po covjeku treba pica i svega ostalog...al sad je gotovo, cure ako nekome bude trebalo ubuduce pitajte pa cu vam rec
Vicky ja isto mislim da bi trebala pedijatra pitat,mozda je najbolje,nisam nikad cula za tako nesto,al djeci tako dode pa poslije bude sve ok....al da budes mirnija pitaj njih
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji