Maslacak super kad imas tako sestru negdje,pogotovo ako ima plazu blizu....mm i ja nikad nismo uplacivali negdje ljetovanje,nego uvijek putujemo negdje od grada do grada i obicno odemo u inozemstvo,al sad sam bas rekla da bi negdje sa Leom mogli otic na par dana mislim na jedno mjesto da uplatimo,samo neznam gdje...ima muzeva sestra stan u Splitu pa bi mogli i dolje negdje,a usput bi mogli i do Medugorja sa Leom,to mi je velika zelja,jer do sad sam ja bila 2 puta a muz jednom,sad bi htjela da odemo zajedno
Jutro mame!
Klea cestitam na krstenju! Dora je bila predivna! 😍 Drago mi je sto ste se dobro proveli i sto su sva djeca bila dobra. Nas krstenje ceka za 2 tj, jucer sam bila u areni i nisam nista nasla za obuci 😩 ja bi neku haljinu, a nisam nasla nista da mi se svida. Svi isfuravaju neka odjela, sako i hlace, sto mi isto nije lose al ne znam....
Kod nas i dalje traje budenje po noci svaka 2 sata, uzas, premoreni smo i na rubu zivaca. Ja ne znam sto njega toliko budi...
Dva dana mi nije kakao tako da mu vise necu davati rizine pahuljice dok ne krenem i s ostalom hranom jer ga zatvaraju, a ne dajem jos nista drugo da ga otvori.
Mamasita bravo za okretanje! 🤗
Dzenny Alara je predivna! 😍
Dena sretnih 6 mj Viktoru! Zar vec pola godine...😳
Klea sto si ti na kraju obukla?

Romi super za dogovor za krstitke👐👐 ajme okretanje..a sto kad krenu puzati??😅😅
Sve me strah toga Sanjchi,vec sad gledam sta sve moram maknut,da si sluvcajno ne srusi po glavi i sebi,bit ce svega,al moramo i to proc...tek onda ih necemo moci ostavit nigdje same
Na more idemo od 15.7. do 5.8., tri tjedna ciste uzivancije i jedva cekam! Idemo na Prvic i u Primosten, odnosno jedno malo mjesto blizu Primostena. Tamo ljetujemo vec par godina i predivno je, lijepe plaze, cisto more, puno hlada...

Sanjchi, ahahahhaa, mali sefovi 😂😂😂
Romi, super za okretanje! I super za putovanja 😍
Maslacak, i kod nas je sugavo vrijeme
Diego upravo rasturava gym... okrece se na ledja u krug, tj kao kazaljke na satu 😂😂😂😂
Kiki, zao mi je sto nisi nasla nista... Kako je Sanjchi rekla, uvijek naidjes na nesto kad se nema novaca... ili kad ne trazis...

Muz je KONACNO poceo razmisljati o krstenju MEDJUTIM spomenuo je 4.mj i ja mu kazem: 14. i 28. ne mozemo.. 14. je djevojacka.. 28.MOZDA idemo na pir... ne znam.. nemamo jos pozivnicu... ne znam ni

Muz je KONACNO poceo razmisljati o krstenju MEDJUTIM spomenuo je 4.mj i ja mu kazem: 14. i 28. ne mozemo.. 14. je djevojacka.. 28.MOZDA idemo na pir… ne znam.. nemamo jos pozivnicu… ne znam ni
*sto ceka ta frendica jer me druga zvala na djevojacku 28. Ako jos malo bude cekala za pozivnicu, ja cu joj reci da ne dolazimo 😂 Mislim, nisam zlopamtilo ali ona se nije potrudila doci na NASE vjencanje...
ugl... krstenje...
kao 1.Muz jos nije izabrao kuma
kao 2.kupujemo novo auto i on bi sada da mi idemo u neki restoran... (ne znam s kojim parama 😂😂😂😂)
kao 3. morali bi prije ici u crkvu popricati sa svecenikom...
Kiki, zao mi je za ne spavanje... ako te sto tjesi, i Diego i dalje ne spava... i

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji