Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    04. Ožujak 2018. 14:01

Hej curke, jel koja ima ili planira nabaviti bumbo stolac? Gdje god citam misljenja su skroz podijeljena..nekome super nekome ni pod razno. Navodno bebe u tome smiju sjediti vec od 3mj jer je kao ergonomski ispravno bla bla i ima hrpu certifikata. Ja sam misljenja da se bebe ne posjeda dok se ne posjednu aliiiii T mi ima 9kg i vise ne mozemo koristiti viper ni ljulju a ne lezi mu se. Gym mu se i dalje sviđa ali se malo izgyma i bok! Ostalo na ruke..Bumbu imam doma i mislila sam ga u nju stavljati na kratko kad krenemo sa klopicom..nemam pojma

• Srnac
    04. Ožujak 2018. 14:02

• Dena1009
    04. Ožujak 2018. 14:21

Srnac to na slici je taj stolac? Meni izgleda ko kahlica?! 🤔 Al ne kuzim, ako ne sjedi, na tom se nema gdje nasloniti ili? Meni je super ovaj sto imamo doma, moze sjedit , a moze bit u polusjedecem/lezecem polozaju i dosta je visok i ide do 13kg.

url=https://lilypie.com]

• Srnac
    04. Ožujak 2018. 15:20

• Srnac
    04. Ožujak 2018. 15:23

Dena tak ti to izgleda..sta vi imate?
    I nas viper moze do 13kg ali u sjedecem polozaju a za sjedeci nije dovoljno da sjedi nego mora hodat i oslanjati se normalno na noge jer se u tom polozaju ne smije vezati pojas. To onda dođe kao foteljica.

[OBRISANO] 04. Ožujak 2018. 15:44

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Srnac
    04. Ožujak 2018. 16:11

Bumbo igra veliku ulogu za: 

1. doživljaj prostora u uspravnom položaju 

2.  ranoj socijalizaciji,društvenosti bebe 

3. razvijanju osjećaja samostalnosti što bebe oduševljava 

4. pomoć roditeljima da,premda bebu nadziru!,ipak imaju slobodne ruke. 
    Bumbo je unikatno dizajnirana baby sjedalica koja omogućuje bebama između 4 i 14 mjeseci samostalno sjedenje, a da pri tom ne naruše biomehaničke odnose u kralježnici i kukovima. Kada dijete uspostavi tijekom razvoja odgovarajuću kontrolu držanja vrata i glave, tada može koristiti Bumbu bez asistencije. Bumbo nema trake, pojas ili kopču - dizajniran je na način da dijete vlastitom težinom biva nježno fiksirano u ergonomskom položaju. Bumbo sjedenje pogoduje urednom razvoju kukova radi položaja nogica za vrijeme sjedenja. Bumbo je prošao sva potrebna testiranja i odgovara općim uvjetima sigurnosti EU BS i EN standardima. Proizveden prema ISO 9001:2000 Quality Assurance Management Systems.

• Dena1009
    04. Ožujak 2018. 16:13

https://m.babymarkt.de/chicco-babyschaukel-polly-swing-up-silver-a154008.html?a=b&pred=DERP001&c=aw&adword=Google/PLA_DB3_m&refid=PLA_DE0001_PLA_DB3_m&gclid=CjwKCAiAz-7UBRBAEiwAVrz-9c5ibmm-R4VzKr5x6QpwKw-U8BK_uycKPXA_Xg-quSufd0TDOyG52hoCrHsQAvD_BwE
    Nesto slicno ovome, prebacivala sam slike pa mi se sve pomjesalo i sad uopce ne mogu pronaci sliku nasega.😣
    Sanjchi moze slikica podloge dok nađes vremena?🙄
    Mi moramo srediti kutak za igranje🤗🤗

url=https://lilypie.com]

luce <3
    04. Ožujak 2018. 17:40

Nera zadnjih par dana ima bas tekucu stolicu, u zadnjih 2-3dana je imala tako 2-3puta, nekad je bilo sluzi, uglavnom je nema,ima zrnaca... Nema temperaturu i dobre je volje, jede ok... Ne znam bi li je vodila u pedijatrice?? 
    Tartufe i ja i mm obozavamo... 3godine za redom smo isli u Istru po 4-5dana i samo papali tartufe😍😍😍😍
    Od alkohola tu i tamo popijem malo pivice bas mi dobro dodje 😊

• Srnac
    04. Ožujak 2018. 17:51

luce <3

Nera zadnjih par dana ima bas tekucu stolicu, u zadnjih 2-3dana je imala tako 2-3puta, nekad je bilo sluzi, uglavnom je nema,ima zrnaca… Nema temperaturu i dobre je volje, jede ok… Ne znam bi li je vodila u pedijatrice??
    Tartufe i ja i mm obozavamo… 3godine za redom smo isli u Istru po 4-5dana i samo papali tartufe😍😍😍😍
    Od alkohola tu i tamo popijem malo pivice bas mi dobro dodje 😊

Luce meni T takvu stolicu ima vec 2 mjeseca. 5x dnevno. Cesto procuri pelenu. Trubim pedici, govorila sam i drugoj na zamjeni ali mi govore da su sve stolice dojene bebe normalne..i 5x dnevno i jednom u 5 dana..a ja ne pamtim kad je zadnje prosao dan bez 5x kakica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI