Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Ožujak 2018. 13:17

Mamisita, ahahhahaa, 100 zena 200 sisa... koliko to nisam culaaaa hahahahaa
    Romi, i meni fali socijalizacija  dns kisa..
     sutra kisa.. u ned lijepo... CIJELI sl. tj kisa 
    i me, super za klimu... ne znam ako sam to kom... i neka si im ti rekla 😂😂😂😂

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:19

Sretna, sto se odlazka zubaru rice, vjeruj mi, GORA sam od tebe... nisam bila puno vise nego 7g... i onda pred 4g krenula😉 sada uredno idem svakih god-god i pol... prije trudnoce sam zadnji put bila i evo sada 18.4. idem... I da, nasli mi JEDAN karijes...

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:20

Ja dajem vodu iz spine ali filtrirane spine 😊

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:21

Srmac, wwwooowwwws... bravo Tomaaaaaaaa... Diego je imao 1,5kg manje od Tome 😂😂😂 cca 

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:22

Ja sam osla u postu po pakete. Uzela sam Violetin paket kojeg mi je poslala 😍 Za Dirga, robica iz Pepca, nesto sam kupila polovno a nesto novo i to 2 ista kompleta al cu stavit kao poklon frendovima 

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:23

Kiki, jako lijep komplet 😍😍😍😍

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:24

Ja sam starijem davala prokuhanu vodu ili flasiranu duze od godinu dana, ne sjecam se tocno koliko dugo, ali dosta dugo, a za AD sam uvijek prokuhavala. I P mislim davat za piti prokuhanu vodu dugo. Sigurnija sam tako

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:25

Kiki zaboravila sam komentirat da je super kompletic 😊

• sretna
    02. Ožujak 2018. 13:32

Danas je smazao jabuku i krusku 😁

barbs
    02. Ožujak 2018. 13:40

Mame, jeste naručivale kada preko Royal Cotton s fb stranice?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI