Izlazak van - ma ja sam do neki dan išla svaki dan, osim ako baš baš pada kiša, puše ili je neka maglušina. I veliki sam pobornik izlaska van. Pa mi je sad ovo šok nad šokovima, 3 dana u kućiiii. Obično izlazim van oko 12h kad je najsunčanije, s kolicima (čekaaam Fredicuuuu), jučer sam htjela, ali je počelo puhatiii i danas isto. L mi najbolje spava u kolicima u šetnji, tako da u interesu mi je da izađem, ali stvarno je hladno i puše. A dodatno mi je što su pločnici u kvartu zaleđeni. U subotu ujutro sam skoro pala solo, tako da vjerojatno i da imam klokanicu nebi išla. Najavljuju ovakvo vrijeme cijeli tjedan. Ako ću morat biti zatvorena u kući cijel itjedan bacit ću se kroz prozor. A dole snijeg. Ništ mi neće biti, neću ni nogu slomiti. K vrapcu. :D :D :D
I mi izlazimo i po minusu inace, ali sad ova dva dana nismo zbog vjetra, bas nenormalno puse, inace nam ni blagi vjetric ne smeta. Jucer nadobudno ipak probali izaci nakon rucka, vratili se za deset minuta😣 , tesko mi to pada, ja sam kao neki ovisnik o setnji i zraku..Barbs ,da te utjesim, mi ne dojimo, zamijenili dva obroka dohranom, pa ipak se budi nocu, tako da ne mora znaciti da zbog dojenja jos nece poceti spavati, mozda tvoj bas pocne, drzim fige😀
Mamasita, zao mi je da je situacija tako ozbiljna, probaj se malo maknuti, izaci u setnju, na kavu s nekom prijateljicom, malo razbistriti misli, pa hladne glave odlucivati..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji