Sve smo ljute n Mamisitinog muza
Meni kad muz kaze nesto sto me smeta, ne razgovaram s njime 😂😂😂😂 i cak i ako je u afektu mu kazem da nije u redu jer ja njemu takve stvari ne govorim...

Mamasita a da pocnes plakat? Moj ne moze podnit da ja placem, mislim ne koristim to ko manipulaciju nego mi je to prirodna reakcija kad me povrijedi i bas mi dobro dodje, jer ga to dokrajci
Mamasita a da pocnes plakat? Moj ne moze podnit da ja placem, mislim ne koristim to ko manipulaciju nego mi je to prirodna reakcija kad me povrijedi i bas mi dobro dodje, jer ga to dokrajci
i ja i jaaaaaaaa 😂😂

Barbs.. jesi probavala D dati tu kasicu prije spavanja ?? Jel ti mozda duze spava ?? Mene A izludi sa tim budjenjem svako malo.. jel se ta kasica pravi vodom ili mlijekom ??
Hahah izgleda da smo sve zene takve.. ja placem kad me povrijedi,ali suze mi krenu i kad sam ljuta (od sile) 😂😂

Barbs.. jesi probavala D dati tu kasicu prije spavanja ?? Jel ti mozda duze spava ?? Mene A izludi sa tim budjenjem svako malo.. jel se ta kasica pravi vodom ili mlijekom ??
Hahah izgleda da smo sve zene takve.. ja placem kad me povrijedi,ali suze mi krenu i kad sam ljuta (od sile) 😂😂
Pravi se mlijekom i probali smo mu dati, ali nije duže spavao kako su nam rekli XD XD XD Kao, zasitit će ga i onda će mi se skupiti dovoljno mlijeka da bolje izdrži spavanje, tj. da dulje spava... netočno i neeeetočno hahahahahahaha 2 puta smo mu dali... jedino što je pomoglo jest da mu svekići daju dok nas nije bilo (bili smo na večeri s kumovima!) i onda nije bilo potrebno mlijeko, ali ustanovila sam da uopće nije to mog mlijeka... i još sam pričala sa jednom ženskom koja sa mnom trenira i ima 2 djece i starija je i rekla: dok god budeš dojila, dijete će ti se često buditi i rekla je da njena najmlađa 3-4g nije spavala noć kako treba

Pravi se mlijekom i probali smo mu dati, ali nije duže spavao kako su nam rekli XD XD XD Kao, zasitit će ga i onda će mi se skupiti dovoljno mlijeka da bolje izdrži spavanje, tj. da dulje spava… netočno i neeeetočno hahahahahahaha 2 puta smo mu dali… jedino što je pomoglo jest da mu svekići daju dok nas nije bilo (bili smo na večeri s kumovima!) i onda nije bilo potrebno mlijeko, ali ustanovila sam da uopće nije to mog mlijeka… i još sam pričala sa jednom ženskom koja sa mnom trenira i ima 2 djece i starija je i rekla: dok god budeš dojila, dijete će ti se često buditi i rekla je da njena najmlađa 3-4g nije spavala noć kako treba
AAAAAAA
VODOM SE PRAVI VODOM!!!
NE mlijekom

Dobro da gore piše: PREPARE WITH WATER ahahahahha
Eeeee kod nas snježne pahuljeeeee

Barbs,na toj kutiji pise da se priprema s vodom!😂🤣
A imas takve gotove kasice za kupit. Moja mala je radje te gotove jela.

Barbs,na toj kutiji pise da se priprema s vodom!😂🤣
A imas takve gotove kasice za kupit. Moja mala je radje te gotove jela.
HAHHAAHAHAHHAHAHA
bas sam to i napisala... a gore LAPSUS Lingue 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji