Sanjchi objasnjeno je negdje zasto dolazi do tih raznih dimenzina i sta treba iuabrat akonzelis da ti sve budu istih dimenzija, ja sam citala neki dan na cewe stranici
Mamasita super za ispriku, a i za kg! 😊

U subotu napokon mm dolazi! Sad vise ne mogu docekat da dode! Bas sam nestrpljiva, osjecam se kao dijete kad iscekuje poklon 😄 i ti dani ce mi sad tako sporo prolazit..

Sanjchiobjasnjeno je negdje zasto dolazi do tih raznih dimenzina i sta treba iuabrat akonzelis da ti sve budu istih dimenzija, ja sam citala neki dan na cewe stranici
Mamasitasuper za ispriku, a i za kg! 😊
A nisam gledala niti znala😕 probat cu nac za drugi put..to bas na stranici njihovoj ili u app?
Na stranici

Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj stranice klasicni ili orginal. 😉
Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj format stranice klasicni ili orginal. 😉

Mamsita,drago mi je da ste uspijeli pricati,a posebno mi je drago sto je muz uvidio gresku.. To se on uplasio nase sacekuse 😂😂
Srnac,sretnihh 5.. 😍😍
Jao,bas tako .. kao juce da me muz vozio i cijelo vrijeme govorio: boli li te ?? Pa jel te puno boli ?? .. 😂😂 pa onda glavu mi probio govoreci dok sam radjala: jos malo,ljubavi,samo jos malo(a to jos malo trajalo duugih 3h) .. slusaj sto ti kazu,da ti bude lakse.. iii onda onaj osjecaj,kad je moja mrvica prvi put zaplakala i onak ju toplu mn na prsa stavili,aa mis odmah trazi sisu..😍😍 evo suze i sad idu.. stvarno,najveca sreca je voti mama 😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji