Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 26. Veljača 2018. 21:13

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    26. Veljača 2018. 21:20

Sanjchi objasnjeno je negdje zasto dolazi do tih raznih dimenzina i sta treba iuabrat akonzelis da ti sve budu istih dimenzija, ja sam citala neki dan na cewe stranici
    Mamasita super za ispriku, a i za kg! 😊

[OBRISANO] 26. Veljača 2018. 21:21

• sretna
    26. Veljača 2018. 21:22

U subotu napokon mm dolazi! Sad vise ne mogu docekat da dode! Bas sam nestrpljiva, osjecam se kao dijete kad iscekuje poklon 😄 i ti dani ce mi sad tako sporo prolazit..

• sretna
    26. Veljača 2018. 21:22

sanjchi255

sretna

Sanjchiobjasnjeno je negdje zasto dolazi do tih raznih dimenzina i sta treba iuabrat akonzelis da ti sve budu istih dimenzija, ja sam citala neki dan na cewe stranici
    Mamasitasuper za ispriku, a i za kg! 😊

A nisam gledala niti znala😕 probat cu nac za drugi put..to bas na stranici njihovoj ili u app?

Na stranici

[OBRISANO] 26. Veljača 2018. 21:25

• Aria
    26. Veljača 2018. 21:44
    Odaberete klasicno i slike budu 10x15. Ako je veca oznaci odma sta ce odrezati to je ovo crveno
    Odaberete klasicno i slike budu 10x15. Ako je veca oznaci odma sta ce odrezati to je ovo crveno
    A orginalno ako odaberete slike budu velicine u kojoj su slikane. Zato budu velike(duze)
    A orginalno ako odaberete slike budu velicine u kojoj su slikane. Zato budu velike(duze)

Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj stranice klasicni ili orginal. 😉

• Aria
    26. Veljača 2018. 21:47

Aria

Sad sam sve klasicno tako da su normalne velicine. Dok sam prvi put odabrala orginal i sve su vece bile. I prvi i drugi put 10-ka al moras i ovaj format stranice klasicni ili orginal. 😉

dzenny
    26. Veljača 2018. 21:52

Mamsita,drago mi je da ste uspijeli pricati,a posebno mi je drago sto je muz uvidio gresku.. To se on uplasio nase sacekuse 😂😂
    Srnac,sretnihh 5.. 😍😍
    Jao,bas tako .. kao juce da me muz vozio i cijelo vrijeme govorio: boli li te ?? Pa jel te puno boli ?? .. 😂😂 pa onda glavu mi probio govoreci dok sam radjala: jos malo,ljubavi,samo jos malo(a to jos malo trajalo duugih 3h) .. slusaj sto ti kazu,da ti bude lakse.. iii onda onaj osjecaj,kad je moja mrvica prvi put zaplakala i onak ju toplu mn na prsa stavili,aa mis odmah trazi sisu..😍😍 evo suze i sad idu.. stvarno,najveca sreca je voti mama 😍😍

[OBRISANO] 26. Veljača 2018. 22:00

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI