Srnac, baš si romantičnaSlažem se da je teško kad su roditelji mužu na prvom mjestu, ali ruku na srce… meni je moja obitelj na prvom mjestu… odnosno, djeli se mjesto jer ja svoje roditelje stavljam na prvo mjesto, ali i muža i sina sada… To je drugačija ljubav i drugačije mjesto na ljestvici, prema tome, nije da sada ih mogu rangirati…. Ako sam se se dobro izrazila??
Dok je Šef dobar, idem vidjeti ŠTO SAM SVE propustilaaaa!!
Naravno da je drugacija ljubav ali rangiraju se prioriteti. Meni su moje dijete i mm prvi na listi a tek onda roditelji. Zamisli da ti i sestra mami i tati i oni sebi međusobno nisu bili prvi nego tvoji baka i deda. Da si znala da tata ne moze doci na skolsku predstavu ili sta god drugo jer mora baku odvesti teti u posjetu. Gluposti. Draga majko uzmi taksi ili cu te voziti drugi dan danas mi dijete ima skolsku predstavu. I cao! To mislim pod prioritetima.
Ovo ne moze biti bolje napisanoooo!!!!😘
Slazem se.. .Kako sam napisala, prioriteti su prioriteti....

Srnac, baš si romantičnaSlažem se da je teško kad su roditelji mužu na prvom mjestu, ali ruku na srce… meni je moja obitelj na prvom mjestu… odnosno, djeli se mjesto jer ja svoje roditelje stavljam na prvo mjesto, ali i muža i sina sada… To je drugačija ljubav i drugačije mjesto na ljestvici, prema tome, nije da sada ih mogu rangirati…. Ako sam se se dobro izrazila??
Dok je Šef dobar, idem vidjeti ŠTO SAM SVE propustilaaaa!!
Naravno da je drugacija ljubav ali rangiraju se prioriteti. Meni su moje dijete i mm prvi na listi a tek onda roditelji. Zamisli da ti i sestra mami i tati i oni sebi međusobno nisu bili prvi nego tvoji baka i deda. Da si znala da tata ne moze doci na skolsku predstavu ili sta god drugo jer mora baku odvesti teti u posjetu. Gluposti. Draga majko uzmi taksi ili cu te voziti drugi dan danas mi dijete ima skolsku predstavu. I cao! To mislim pod prioritetima.
Naravno da shvama sto si mislila reci 😁 i potpisujem 😉😉😉😉😉😉 Ja sam ono napisala prije nego sam krenila sve citati 😅😅😅😅😅 Naravno da su mi muz i mali prioritet 😊
*shvacam a ne shvama...
Kako sam napisala gore, mozda sam se krivo i izrazila... Jedno je ljubav a drugo prioriteti... Falila mi je ta rijec... prioritet...

Mamisita, kako sam napisala, nemam komentara... A ti zeno snadji se s malim djetetom...

Mamisita, shvaćam te totalno što se tiče toga da ne može roditelje pustiti taxijem da se snađu sami… Ipak, dijete bi trebalo biti na prvom mjestu… I ja bih se sigurno naljutila na njega… Mislim, nije da idete u shopping s djetetom već doktoru!
Em idemo doktoru em je vani tako kako je em smo znali prije nego ga je vegetan pitao i vec je meni obecao da ce ic samnom u to vrijeme. I onda kad pricas nekom ti ispadnes azdaja koja sina odvaja od roditelja.
Ma nisi azdaja 😘😘😘😘 Nemoj tako misliti o sebi!!!
Kako je i Srnac gore napisala, pa vi biste mu trebali biti prioriteti Stvarno ne znam sto bih ti rekla jer da sam ja na tvom mjestu isto bih se osjecala...

Mi dns ne idemo nigdje... vani puseeeeeee za poludjet.... A ne idem na trening radi prehladeee...

Mamisita, kako sam napisala, nemam komentara…A ti zeno snadji se s malim djetetom…
A cuj, ne mogu ti se oni u paru snac. Meni je najmanji problem taxyirat s bebom , kisobranom i stvarima. Ne bu bebi nis bilo dok je njima dobro.😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji