I me, daaaaa, javila se zenska da bi kupila.moju vjencanici, uplatila s paypalom i kao paypal zadrzava novac dok ja ne uplatim postarinu i kad uplatim i javim im se sa uplatom preko western uniona ce mi oni u
uplatiti i za vjencanicu i povrat novca za dostavu… ja paypal nemam dala racun… isla u postu s mamom koja to radi i kolegica rekla NI SLUCAJNO uplatiti jer bas da je cula o tim prijevarama i da pogledam net.. pogledam na netu i ISTEEEEE cake ko o
ko meni samo drugo ime... i ja otkantala, dobila mail s "paypala" da ce me progoniti legalno... znaci SVE ISTO... a para NIGDJE...
Muz se smijao ko lud i jos mi posalje pravi mail paypala i da ne brinem... zvala tu poznanicu s policije i rekla da nikaaaakoo ne nasjedam na to i da kalav crni F

I me, daaaaa, javila se zenska da bi kupila.moju vjencanici, uplatila s paypalom i kao paypal zadrzava novac dok ja ne uplatim postarinu i kad uplatim i javim im se sa uplatom preko western uniona ce mi oni u
uplatiti i za vjencanicu i povrat novca za dostavu… ja paypal nemam dala racun… isla u postu s mamom koja to radi i kolegica rekla NI SLUCAJNO uplatiti jer bas da je cula o tim prijevarama i da pogledam net.. pogledam na netu i ISTEEEEE cake ko o
ko meni samo drugo ime… i ja otkantala, dobila mail s "paypala" da ce me progoniti legalno… znaci SVE ISTO… a para NIGDJE…
Muz se smijao ko lud i jos mi posalje pravi mail paypala i da ne brinem… zvala tu poznanicu s policije i rekla da nikaaaakoo ne nasjedam na to i da kalav crni F
*kakav crni FBI i da ce mi to biti jedna dobra i simpa prica za nasmijati se

Hedge tnx pronjuskat cu...
Marijana a evo po vaganju na nasoj kucnoj vagi ima oko 6100, 6200..
Ma znam Barbs, samo eto donedavno je lijepo spavao i nije trazio stalno sisu..

Marijana bravo za okretanje!! 😍😍 vidis kako je on odjednom sve svladao! ❤️
Barbs vjerujem da si se uplasila al kad sam procitala ovu pricu s linka umrla sam od smijeha, pogotovo na njen odgovor njima 😂😂😂😂😁😁😁🤣

Mame, kako provodite dan sa svojom djecom? Nosite li ih puno na rukama, koliko se ifraju u gymu, jeste s njima ili ih pustate same da se igraju. Ukratko, kako provodite vrijeme?

Uh, tesko mi vas pohvatat danas, ode je glupa kisa i glava me boli, i mala me zeza danas.... Bas mi je bezveze dan danas....
Hedgehog sretna 3mjeseca 😍
Za dohranu se slazem.... Jedne godine daju jedne savjete druge prominu nesto drugo i tako u krug...triba slusat sebe i polako uvodit namirnice...
Vidim vase se bebe polako iiokrecu bas super.... Mi nismo jos dosli do toga...

Barbs vidim i tebi je vesel dan... Ja sam uvik skepticna prema tim internet kupovinama i ako mi je iti malo sumnjivo odmah odustanem...
Mamasita ja isto obozavam ciklu... Najdraze mi je sirovu naribat i zacinit ko salatu...
Jos sam nesto tila komentirat ali kod mene je jos trudnicki mozak tako da sam zaboravila 😣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji