Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    17. Veljača 2018. 16:09

mamisita27

Barbs, hvala ti!
    Sretna, Patrik je premeden! I dugacak je!
    Svima koji su bubani- hepi ozdravljenje!

Hvala ti! Da, dugacak je dosta, mislim da je duzi od prosjeka za svoju dob. U utorak idemona cijepljenje pa me bas zanima koliko je tezak i dugacak

[OBRISANO] 17. Veljača 2018. 16:26

[OBRISANO] 17. Veljača 2018. 16:27

Barkleys
    17. Veljača 2018. 16:28

mamisita27

ja sam bila u setnji dns i inala sam cudnu situaciju, srela sam family poznanicu i onda se ona skoro rasplakala jer nitko od njene djece (4 ih ima ) nije nasao muza il zenu i nema unuka nijednog.

WTF? 😂😂😂😂

• sretna
    17. Veljača 2018. 16:31

mamisita27

sretna

mamisita27

Barbs, hvala ti!
    Sretna, Patrik je premeden! I dugacak je!
    Svima koji su bubani- hepi ozdravljenje!

Hvala ti! Da, dugacak je dosta, mislim da je duzi od prosjeka za svoju dob. U utorak idemona cijepljenje pa me bas zanima koliko je tezak i dugacak

Ajd pliz napisi onda bas me zanima. Mi idemo tek 6.3. al mogla bih ga izmjerit krojackim metrom

Budem 😊

Barkleys
    17. Veljača 2018. 16:31

Barbi, kako je Petra 😍. S tim svojim rumenim obraščićima. I Patrik je naravno tip top. P&P 😍  da, fakat ga ima. 😂😂 Baš je dugačak 😍😍😍😍

• Dena1009
    17. Veljača 2018. 16:34

Sretne mjesecnice bebama, slatkisi svi od reda😍
    Sanjchi mi smo na 4+, eventualno 4 . Mislim da ti nemas tako velikih jos.😉
    Ad u DE jedan od boljih je Bebivita, nama su njega preporucili, ima ga u Mülleru i kolko znam dosta jeftiniji od ovih nasih.
    V je danas prvi put papal mrkvicu i sve je slistil, poslje nije ni flasu trazil, evo 4 sata proslo.

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 17. Veljača 2018. 16:46

[OBRISANO] 17. Veljača 2018. 16:56

[OBRISANO] 17. Veljača 2018. 16:57

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI