Sretno cure💚
🔍Sljedeci pregledi:
LMM 27.3.
Tinkerbell 27.3.
Rida rudlavica 30.3.
Kyra 30.3.
Jesena 31.3.
Tinchy 31.3.
BabyDinosaur 31.3.
Suza 31.3.
Astarion 7.4.
Pake 7.4.
Advocatus 7.4.
Frequency 8.4.
Blueberry 8.4.
Momtobe 16.4.
Tinkerbell 20.4.
Jenny 24.4.
Flower 24.4.
🤱🏻Termini poroda:
Advocatus 5.9. 🩵
Momtobe 5.9. 🩵
Gloria 6.9.
Astarion 10.9. 🩵
Pake 10.9.
Marsela 16.09. 🩷
Flower 24.9.
Tinkerbell 25.9. 🩷
Rida rudlavica 25.9. 🩵
Tinchy 26.9. 🩵
BabyDinosaur 1.10.
Laganini 11.10.
Jesena 18.10.
Eleanor 28.10.
LMM 3.11.
Kyra 7.11.
Jenny 12.11.
Tratincica 15.11.

30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
Cekamo djecaka🩵
Što vam je pomoglo s mučninama? Konstantno imam baš ružan osjećaj u želudcu. Malo je laše kad nešto pojedem, pa jedem svaka 2-3 sata pomalo, nekad i češće, ali i dalje mi je od ustajanja skroz do popodne želudac u komi. Popijem čaj od đumbira ali to pomogne na kratko. Koliko sam shvatila smijem ga samo šalicu dnevno.
Ne pijem više prenatale i suplemente ujutro, to sam vidjela da ste ovdje spominjale. Pliz ako imate ikakav savjet.
Iskreno, meni ništa. U početku sam uzimala one Antimetil pastile, ali nisu mi pomagale pa sam prestala. Čaj od đumbira mi isto nije bio od neke pomoći. I meni je lakše kad nešto pojedem + bademi mi pomažu pa ih stalno imam uz sebe. Hvala Bogu, povratila sam samo par puta i sad nisam već nekih mjesec dana. Mene muči i gadan okus u ustima non stop pa stalno žvačem airwaves žvake i bombone. Sad sam u 12 tt pa se nadam da mučnine neće još dugo trajati 😅
Vidila sam neke recepte sa sviježim đumbirom, ali nisam isprobavala. Neki piju i reflustat…
Meni također ništa. Isto sam pila Antimetil, ne znam bili bilo još gore da nisam. Nažalost, i dalje ima dana kada povracam ali kak je bilo sad je super. Jedno mjesec dana nisam skoro niš mogla stavit u usta da ne bude

33👫🏻 31
2023 💜
25.12. +
Ništa.. uz to i povraćam jako puno. Ako mi danas nešto odgovara sutra mi se zgadi i tako u krug.
Popis namirnica koje konzumiram je svedena na minimum. Jedva čekam lakše dane. Nadam se da dolaze uskoro.

🩵🩵🩵
“Evo, sinovi su Jahvin dar, plod utrobe njegova je nagrada.” Psalam 127,3
Ja sam dobila Nuperal na recept, od njega je bolje. Ali meni se jako spavalo od njega, doktorica kaže da nisu nikad imali takve nuspojave prijavljene i da su žene inače oduševljene, da im to jedino pomaže.
Od hrane sam jela obične kifle, nekad s jogurtom ako sam mogla i to, mineralna voda ili mineralna s okusom

Meni je doktor rekao da su Nuperal vrsta sedativa i da to uzmem u obzir.

🩵🩵🩵
“Evo, sinovi su Jahvin dar, plod utrobe njegova je nagrada.” Psalam 127,3
E oprez s jamnicom s okusom narance - ima kinin u sebi
Ja sam se zajebala i popila gutljaj, jbg nisam znala

1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
Cekamo djecaka🩵
Meni isto ništa...jedem krekere i bademe svaka dva-tri sata i preživljavam. Ima dana kad mi je super i onda mi se samo opet naglo vrati. 😵💫
Smršavila sam 2 kile od početka trudnoće, ali ne bunim se 😂
🙋🏼♀️37 🙋🏻♂️ 36
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska spontana 10/24
07/2025. 1. MPO Beta+ svježi transfer neuspjesno
imamo 4 ❄️
09/25 FET biokemijska (beta 18)
10/25 FET negativan test
03/26 spontana trudnoća
24.03. 5+5 imamo ❤️
LMM jesi nam tu? Kako si?

1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
Cekamo djecaka🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji