Za desetak dana . al ja sam narucena vec 9.1 kod privatnog dokt pa cu vidit s njim ..
Nadam se da ce vidjeti zumanjcanu i plod za 6 dana
Samo pokusaj ostati pozitivna, sigurna sam da ce se tada vec nesto vidjeti!
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Mateil
tjesi me sto nema nikavih bolova , iscjetka ..osim onog bijelog gustog al to je normalno.
isto se osjecam ko u prvoj .. ni mucnina ma nista ..
samo me grudi tj bradavice bole i mogla bi lezat po cijeli dan
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
December2024 Tocno to! I razmisljaj tako. Jednostavno je prerano, zato je najbolje ne ici prije 8 tjedna jer onda bas ludimo ako se nesto ne vidia jednostavno je rano!
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Ja svoju nisam gledala poslije 30.12..
zovem privatne ordinacije ako me moze netko primit popodne da vidimo drugo misljenje ovaj gin mi ne ulijeva bas neko povjerenje iskreno a mog dokt. nema
Ja bi na tvom mjestu išla po drugo mišljenje
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Amy_94
narucena sam za 6 dana kod drugog dokt privatnika
pa se nadam da ima bolji uzv od ovog socijalnog gina .
a i nisam 100% sig u datum ovulacije pa moze bit manja trudnoca svakako … svasta tu moze biti ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Hejjj 👋👋👋
Zelim vam sretne praznike i uredne trudnoce 💝
I ja bih se pridruzila vama ako ima mjesta 🙂🙂
Moja ZM je bila 27.11.,a pozitivan test sam dobila 02.01. I nadam se da je sve ured.Ja od simptoma imam otezane i malo bolne bradavice,i stomak me cesto boli po dnu to me malo plasi,da li je to uredu,kao blaga bol nista previse ali me opet brine.
Po vasem misljenju kada je najbolje pisati gin.,ja razmisljam u ponedjeljak pisati ne znam da li je previse rano.
Vec sam imala jedan spontani,pa dvije histeroskopije i bas me je sada strah da li ce sve biti uredu.
Imam jedno pitanje jos,pa bih voljela da cujem i vase misljenje.Naime 23.12.sam bila kod zubara stavila mi je lijek,tada sam radila betu ali je bila negativna jer je bilo previse rano,i relka sam tada doktorici da ne znam dal sam trudna,da me strah ako bi sta pila da necu nastetiti plodu i ona mi je rekla da se ne brinem,da je previse rano i ako pijem da nece nista utjecat,pila sam antibiotike 7 dana,to je bilo prije izostanke men.Sta mislite da mi moze biti nekih problema?
Izvinite na dugom postu ali sam u strahu kao i sve da li ce sve biti okej.
Hejjj 👋👋👋
Zelim vam sretne praznike i uredne trudnoce 💝
I ja bih se pridruzila vama ako ima mjesta 🙂🙂
Moja ZM je bila 27.11.,a pozitivan test sam dobila 02.01. I nadam se da je sve ured.Ja od simptoma imam otezane i malo bolne bradavice,i stomak me cesto boli po dnu to me malo plasi,da li je to uredu,kao blaga bol nista previse ali me opet brine.
Po vasem misljenju kada je najbolje pisati gin.,ja razmisljam u ponedjeljak pisati ne znam da li je previse rano.
Vec sam imala jedan spontani,pa dvije histeroskopije i bas me je sada strah da li ce sve biti uredu.
Imam jedno pitanje jos,pa bih voljela da cujem i vase misljenje.Naime 23.12.sam bila kod zubara stavila mi je lijek,tada sam radila betu ali je bila negativna jer je bilo previse rano,i relka sam tada doktorici da ne znam dal sam trudna,da me strah ako bi sta pila da necu nastetiti plodu i ona mi je rekla da se ne brinem,da je previse rano i ako pijem da nece nista utjecat,pila sam antibiotike 7 dana,to je bilo prije izostanke men.Sta mislite da mi moze biti nekih problema?
Izvinite na dugom postu ali sam u strahu kao i sve da li ce sve biti okej.
Dobrodošla i čestitam ti na trudnoći! ✨
Ne moraš se brinuti zbog te lagane boli i zatezanja, to je potpuno normalno u početku. Ali razumijem strah jer kad jednom iskusiš gubitak, svaka i najmanja bol odmah zabrine…🙂 Najbolje se javi svom gin pa će on najbolje znati kada će ti dati prvi termin.
A glede antibiotika, ne znam koji si uzimala ali ima ih koji se mogu bez problema i u trudnoći uzimati, a i ako nije taj, trudnoća je bila u preranom stadiju da bi uzimanje istog bilo zabrinjavajuće! 😊
Samo pozitivno, mislim da je to najbolja opcija u početku 😁
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Hvalaa ti na odgovoru,u ponedjeljak cu joj pisati pa vidjet cemo kad ce biti termin.
Svega me strah,al eto borim se da mislim da ce sve biti uredu.Ja sam odmah uzela piti novalec,to znam da se svakom daje pa pijem na svoju ruku,za dalje cemo vidjet.
Nadam se da cemo sve biti tu do kraja sa pozitivnim iskustvima..Ja sam bas i sretna i zabrinuta,strah me sve se pomjesalo 🫣🫣
Jojj ja bih imala jos jedno pitanje ako bi koja znala odgovoriti.Meni je ovulacija bila kasnije oko 13 decembra.Instalirala sam onu aplikaciju kao pokazuje mi trudnocu 5T i 4D danas,ja sam radila jos i onaj clearblue sa tjedjimani on mi pokazuje kao 2-3,odnosno da sam trudna 4-5T jel to okej?Malo me strah,radila bi betu al bojim se stresirat da mi je nekako pustit sve da ne razmisljam previse ali ne ide
Cure kako ste?
Ima li nekih promjena?
Ja ću ipak u utorak na uzv ,možda se nešto vidi😏
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Sortiraj odgovore
Najstariji