Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    13. Svibanj 2024. 21:57

Izdajalica*

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Arianne
    13. Svibanj 2024. 21:57

Kejtiooo ja sam dugo gledala savjete i sto je potrebno, pa sam skuzila da dosta ovisi o bebi ali i puno toga o roditeljima. Nesto je nekima super, drugi nisu ni koristili.
    ...
    Meni se osobno ne sviđa ideja da bar na pocetku presvlacim na krevetu i na kaucu, cini mi se nezgodno i za leđa. Zato cu uzet jednu onu cvrstu podlogu na prematanje. Ona se moze stavit i na neki stol ili na neku obicnu komodu. A opet moze i na kauc. Ali meni se sviđa ideja da je imam na jednom mjestu gdje ce mi bit blizu i sve drugo sto treba.
    Ono kad ide na krevetic, kao postavi se na rubove mi se nikako ne sviđa i izgleda mi i opasno i nestabilno.
    Ja cu svejedno uzet neku komodu za robu za bebicu, pa cu stavit na nju. Na kraju, same te podloge nisu ni toliko skupe, pa ako i ne bude trebala ipak, nema veze.

It's a boy 💙

• Arianne
    13. Svibanj 2024. 22:00

Sto se tice bocica, sterilizatora...
    Ja bi voljela dojit, ali ne znam kako ce ici. Planiram uzet cisto za slucaj koju bocicu i imat izdajalicu, i to je to. Ako ne bude islo, kupit cu onda sterilizator i sve sto treba. Ali necu to unaprijed nego sto vidim da treba.

It's a boy 💙

Kejti0000
    13. Svibanj 2024. 22:07

I meni se na trenutke čini bolje pričekati pa vidjeti što će stvarno biti potrebno, a s druge strane mi se čini ekonomičnije već sad odlučiti što kupiti i pratiti akcije i dobre ponude… 
    .
    Ovaj krevetić mi je upao u oko - https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/bellamy/akcija-mjeseca/u-sobici/41/177/3322/20878 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Arianne
    13. Svibanj 2024. 22:09

Zao mi je sto vise postova zaredom, ali zaboravila sam pitat a ne znam kako se mogu editirat..
    Ono sto se ja jos dvoumim je pelene, da li jednokratne ili platnene?
    Cini mi se da bi platnene mogle bit bolje za kozu bebe, mozda malo jeftinije, a puno vise pranja. S druge strane jednokratne su mozda jednostsvnije, ali skuplje i vise otpada.
    Ne mogu se odlucit nikako. Razmisljam i pocet s jednokratnim pa kad se uhodam isprobat platnene. Iskustva nemam nikakvih, prva beba je.

It's a boy 💙

• Arianne
    13. Svibanj 2024. 22:14

Kejti0000

I meni se na trenutke čini bolje pričekati pa vidjeti što će stvarno biti potrebno, a s druge strane mi se čini ekonomičnije već sad odlučiti što kupiti i pratiti akcije i dobre ponude…
    .
    Ovaj krevetić mi je upao u oko -https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/bellamy/akcija-mjeseca/u-sobici/41/177/3322/20878

Ovaj krevetic ovako mi se cini ok.
    Ne svidaju mi se podloge kad se zakace na krevetic tipa - https://sarenikutak.hr/trgovina/igracke-djeca-i-bebe/djecja-soba/namjestaj-za-djecju-sobu/krevetici/presvlaka-podloga-za-prematanje-sunshine/.
    Ja cu mozda dobit krevetic pa moram.vidjet kakav je
    ...
    Inace me muci ista dvojba. Pa sam odlucila ipak npr. podlogu za prematanje uzet, a dojenje pokusat pa uzet npr sterilizator i grijac bocica samo ako stvarno budu trebali. 

It's a boy 💙

Kejti0000
    13. Svibanj 2024. 22:15

Uz sve promjene koje će majčinstvo donijeti, iako su platnene prirodniji izbor, smatram da je s jednokratnim pelenama puno lakše i jednostavnije. Bit će ionako puno pranja, obveza, manjka sna… kad sad razmišljam, čini mi se korisnijim sve vrijeme i energiju usmjeriti na aktivnosti, igru i vježbice s bebom. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća

Kejti0000
    13. Svibanj 2024. 22:22

Arianne

Kejti0000

.
    Ovaj krevetić mi je upao u oko -https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/bellamy/akcija-mjeseca/u-sobici/41/177/3322/20878
    Ovaj krevetic ovako mi se cini ok.
    Ne svidaju mi se podloge kad se zakace na krevetic tipa -https://sarenikutak.hr/trgovina/igracke-djeca-i-bebe/djecja-soba/namjestaj-za-djecju-sobu/krevetici/presvlaka-podloga-za-prematanje-sunshine/.
    Ja cu mozda dobit krevetic pa moram.vidjet kakav je

Inace me muci ista dvojba. Pa sam odlucila ipak npr. podlogu za prematanje uzet, a dojenje pokusat pa uzet npr sterilizator i grijac bocica samo ako stvarno budu trebali.

Da, i meni se te podloge preko krevetića čine malo nesigurnima; vjerojatno dobro dođu kod onih koji imaju jako malo prostora u sobi.
    .
    Ja neću ništa naslijediti tako da sve moram kupiti. 
    Isto želim dojiti, ali koliko vidim izdajalice koriste i mame koje doje da skladište i zamrzavaju mlijeko koje može tako trajati do 6 mjeseci. Prijateljica kaže da je u početku imala jako puno mlijeka i izdajala se jer malena nije mogla sve te količine pojesti. Sad nakon 6-7 mjeseci nema ni približno toliko mlijeka pa joj daje svoje koje je zamrzla i adaptirano. Kaže da ima zamrznutih zaliha za sigurno pola godine (spremala je u vrećice za zamrzavanje mlijeka). 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća

• Arianne
    13. Svibanj 2024. 22:25

Istina, to za mlijeko, izdajalicu mislim nabavit jer mislim da je prakticna i mogla bi koristiti. Jednu rucnu, ali i nju cu dobiti.
    Ali previse bocica i te druge dodatke i sterilizatore i grijace, koji su skupi, ne zelim unaprijed nabavljati.
    Mi stvarno imamo srece tu, jer nam puno toga nude za posuditi 

It's a boy 💙

nora3001
    14. Svibanj 2024. 07:18

Sto se tice svih stvari i opreme kad sam sastavila popis nije mu bili kraja.
    Nadobudno sam mislila sve cu ja to zadnji mjesec novo.
    I onda se probudim i kazem ma nisi normalna 😀
    Tri dana sam sad na marketplacu i takve dobre stvari sam ulovila doslovno kao nove i nove i pokupovala za upola manju cijenu cak i nizu.
    Jedino gledam da mi je sve u blizini da se nitko ne zeza slanjem i da vidim sta kupujem.
    Sad pomalo slazem sve i stavljam kvacice na popis.
    S obzirom da nemam nikog da nesto naslijedim mislim da cu ovako dosta ustedit a i ne zadat si stres pred porod kad su vrucine i kad se jedva budem kretala😂

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.