Ja isto svaki put urin prije pregleda, vadila krv do sada par puta, kks pa nakon toga krvna grupa i za stitnjacu svakih par tjedana moram vadit krv 😬😬
[/url
Meni je ginekolog na pocetku vadio krv za razne pretrage. A svaki pregled kontrolira urin s onim trakicama. I stitnjacu vadimo u razmacima kako pteporuci endokrinolog.Inace sam imala 2 plusica za leukocite prosli put i kako se cerviks skratio mi je uzeo i briseve i nasli ureaplasmu parvum. Pa sam dobila Sumamed, i decko se mora javiti svojoi doktorici
Bas sam.bila dosta preplasena od tog zadnje tjedne, nadam se da ce sumamed rijesit tu bakteriju pa ce bit sve ok.Mislim da je dobro da kontrolira urin, jer tako moze lakse skuzit ako je koja infekcija ili gljivica
It's a boy 💙
Snowwhite sretno i hrabro, mislim na tebe i šaljem pozitivnu energiju 💓💓💓
.
Što se pregleda tiče, mene je poslao na kompletnu krvnu sliku, urin, hormone štitnjače i spolne hormone na prvom pregledu, a kasnije nije. S tim da od 15tt do kraja trudnoće prije svakog pregleda trakicama kontroliramo urin, nakon 22tt šalje na ogtt a negdje pred kraj još jedna kompletna krvna slika i mislim da je onda to to.. nisam kod privatnika
Cure, jel imala koja od vas u zadnje vrijeme neku virozu?
Evo vec dva dana nemogu doc k sebi od grlobolje, kostobolje i ono najgore glavobolje. Kupila sam i pastile i sprej za nos ( za trudnice naravno), ali jednostavno ne pomaze. Caj s medom pijem na litre..
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
U prvoj trudnoći kad sam bila kod drugog gin sam otpocetka davala urin, tako da vjerojatno kako tko radi. Nije bilo privat, nije ni sad.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Bok cure, evo i ja se priključujem, drago mi je 😀
Trenutno sam u 22.tjednu, četvrta trudnoca. Prve tri su nažalost završile loše, pa se nadamo i držimo fige da je ovaj put to to. Curka nam stiže u 9.mjesecu 🩷
Trudnoću vodim u Petrovoj, pod pojačanim nadzorom, s obzirom na prijašnja iskustva.
♀️ 31♂️ 32
3 spontana, dva u 7.tjednu, jedan u 15.tjednu
23.9. nam stiže mala curka 🩷
3.7. 1170 grama 🩷
17.7. 1560 grama 💕
14.8. 2475 grama
12.9. 3470 g
Trenutno sam u 22.tjednu, četvrta trudnoca. Prve tri su nažalost završile loše, pa se nadamo i držimo fige da je ovaj put to to. Curka nam stiže u 9.mjesecu 🩷
Trudnoću vodim u Petrovoj, pod pojačanim nadzorom, s obzirom na prijašnja iskustva.
Dobrodosla 😁
I sama sam u Petrovoj zbog kasnijeg spontanog, ovaj put nam drzim palceve svima koje smo prosle kroz to da sve prode u najbolje redu 😊
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Dobro došla i sretno! 🤗🍀
.
Pitanje za one koje su već mame - koliko su prematalice potrebne? Nekoliko prijateljica mi je reklo da nije potrebno i da su one koristile svega nekoliko puta i presvlačile gdje bi stigle - krevet, kauč, podloga…
Gledamo krevetiće pa se mislimo bismo li uzeli krevetić koji uza se ima premataljku ili samo krevetić bez nje.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Trudnoću vodim u Petrovoj, pod pojačanim nadzorom, s obzirom na prijašnja iskustva.Dobro došla i sretno! 🤗🍀
.
Pitanje za one koje su već mame - koliko su prematalice potrebne? Nekoliko prijateljica mi je reklo da nije potrebno i da su one koristile svega nekoliko puta i presvlačile gdje bi stigle - krevet, kauč, podloga…
Gledamo krevetiće pa se mislimo bismo li uzeli krevetić koji uza se ima premataljku ili samo krevetić bez nje.
Ja i dan danas koristim komodu na kojoj je prematalica i nigdje drugdje. Jer jedino mi je tamo mirna, na kauču, krevetu, podu i sl.nije naučena. 15mjeseci ima curica😃
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Snowwhite lavice, drži se ! Sve smo mislima iz tebe!
Što se tiče izdavačima, ja na žalost u prvoj trudnoći nisam uspjela dojiti, ali svejedno ne bi uzimala sad izdajalicu. Kupiti ju mogu uvijek. Posudit ću od frendice ručnu i tu imati za svaki slučaj.
Bočicu imam jednu od sina, tommee tippee i neću kupovati osim ako mi ne zatreba. Grijač nisam nikad koristila, a imala sam ga. Sterilizator- veliki lonac. Imam indukciju pa mi jednostavnije bilo tako. Sina i dalje prematam na prematalici, meni je jako teško na krevetu, odoše leđa na taj način. To sve ovisi valjda kako se čovjek navikne.
Karamela dobrodosla! Neka ti bude dosadna i školska trudnoca!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji