Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Svibanj 2024. 14:54

Premija

Evo mog jutarnjeg trbušćića od danas. 18 tj.
    https://ibb.co/HKvbGqd

Moj nije ovakav bio ni u najboljim danima treninga  divna fit trudnica!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Marija96
    03. Svibanj 2024. 15:02

snowwhite1410

Marija jel ti imaš rastezanja maternice i tu i tamo bolove pitam te jer smo koji dan razlike, više me svega strah od kada mi se ovo desilo ali bit će to sve ok 🫶i ne kužim jer ni na ni jednom pregledu nije rekla da mi je posteljica nisko stvarno mi nije jasno

Hej jel mi vjerujes da danas ujutro u krevetu su mi se pojavili na trenutke oni menstrualni bolovi, tipicni... To mi je cak cudno bilo jer dugo nisam imala. Evo jedino to mogu za sada reći. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Marija96
    03. Svibanj 2024. 15:02

I hvala cure za linkove i savjete sto se posteljine tice budem pogledala sve :) 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

snowwhite1410
    03. Svibanj 2024. 15:24

Marija96

snowwhite1410

Marija jel ti imaš rastezanja maternice i tu i tamo bolove pitam te jer smo koji dan razlike, više me svega strah od kada mi se ovo desilo ali bit će to sve ok 🫶i ne kužim jer ni na ni jednom pregledu nije rekla da mi je posteljica nisko stvarno mi nije jasno
    Hej jel mi vjerujes da danas ujutro u krevetu su mi se pojavili na trenutke oni menstrualni bolovi, tipicni… To mi je cak cudno bilo jer dugo nisam imala. Evo jedino to mogu za sada reći.

Hvala ti na odgovoru baš sam se zabrinula jer mi još krvarenje nije do kraja stalo tako da s tim bolovima baš sam uplašena a prošla sam trudnoću i sve otprilike znam ma da sam nešto zaboravila iako nije bilo tako davno 😅 znači tu smo s simptoma 

• Premija
    03. Svibanj 2024. 15:34

Lol2008

Premija

Lijep jee 😍 ovako i moj ujutro bude skoro pa ravan, navecer je vec druga prica 🙈

Hvala ti, također i kod mene navečer druga priča 😁

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Premija
    03. Svibanj 2024. 15:37

⭐ Miss_Ivy ⭐

Premija

Moj nije ovakav bio ni u najboljim danima treningadivna fit trudnica!

Hvala ti! 🥰 Ja sam inače skroz ravna kad nisam trudna, a i nakon obadva poroda odmah mi po porodu trbuh bio ravan. Sad ćemo vidjeti s trećim. Genetika.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• ikica_90
    03. Svibanj 2024. 16:41

Lavendera

ikica_90sori krivi link..
    https://udruga-sidro.hr/dopust-trudne-radnice/
    A temelji se na zakonu iz prethodnog linka, clanak 24.

Baš gledam, samo kaj čini mi se da moj posao ne ulazi u tu kategoriju jer radim uredski sjedeći posao koji zapravo dobrim djelom radim od kuće pa zapravo vjerojatno mi ni ne bi odobrili tako nešto

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• ikica_90
    03. Svibanj 2024. 16:44

⭐ Miss_Ivy ⭐

Moj mali je doma sa mnom, nismo dobili vrtić. Planirala sam ga sada dati u 9 mjesecu, ali nisam jos pametna sta da radim, isto se bojim da ce doma nositi bolesti bebi. Mislim da cu to sve odluciti kada dode do toga, lako ga ja povucem kad vidim kako mi je lakse!
    Što se tiče posteljine, isto nisam uzimala jos nista ni za prvo.Spava u vreci, jastuk je tek sada poceo koristiti, to smo uzeli iz Vitapura. Ogradice za kinderbet sam za njega uzela u dada&rocco i ne bi vise nikad. Skupe su ko suho zlato, a spuzve ispod su jako brzo pozutile, pa mi sve skupa stalno izgleda jako prljavo.
    Baby watcher - ja imam drugi, onaj zeleni. Pogledajte si malo na youtube videe kako naci otkucaje, meni su pomogli u prvoj sa 10 tt, a sada sa 8 tt nasla - baby doppler how to find heartbeat. Najbolje ujutro na prazan zeludac, u protivnom su dosta glasna crijeva sto ometa pronalazak otkucaja.

Ja svog planiram sad prijaviti za gradski pa ako dobije nek onda krene tek 2025 jer ostavila bi ga doma bar prva dva mjeseca dok se beba rodi. Jedino bi ga prijavila sad kad budu upisi da dobije mjesto iako je to u Zg lutrija, bolje da igram eurojackpot veće su mi šanse 🙈🤣

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

• ikica_90
    03. Svibanj 2024. 16:47

nora3001

⭐ Miss_Ivy ⭐

Moj mali je doma sa mnom, nismo dobili vrtić. Planirala sam ga sada dati u 9 mjesecu, ali nisam jos pametna sta da radim, isto se bojim da ce doma nositi bolesti bebi. Mislim da cu to sve odluciti kada dode do toga, lako ga ja povucem kad vidim kako mi je lakse!
    Što se tiče posteljine, isto nisam uzimala jos nista ni za prvo.Spava u vreci, jastuk je tek sada poceo koristiti, to smo uzeli iz Vitapura. Ogradice za kinderbet sam za njega uzela u dada&rocco i ne bi vise nikad. Skupe su ko suho zlato, a spuzve ispod su jako brzo pozutile, pa mi sve skupa stalno izgleda jako prljavo.
    Baby watcher - ja imam drugi, onaj zeleni. Pogledajte si malo na youtube videe kako naci otkucaje, meni su pomogli u prvoj sa 10 tt, a sada sa 8 tt nasla - baby doppler how to find heartbeat. Najbolje ujutro na prazan zeludac, u protivnom su dosta glasna crijeva sto ometa pronalazak otkucaja.

Nadjem ja otkucaje odmah samo variraju kako micem od 80 do 160. Nego imam osjecaj kao da nije tocan.
    Ili sam ocekivala bas da se cuju cisto.

Ja mislim da ovo što ti je oko 160 su bebini, a ovi 80 su tvoji. Jer bebe imaju tako oko 120-160 otkucaja u minuti koliko sam čitala 😊 ja nisam uzela baby watcher jer mislim da bi ga onda stalno koristila ili ga pak od svega ne bi ni stigla koristiti pa bi mi bilo žao novaca šta sam dala 🤣🙈

AIH 12/2021, beta ❌
    12/22 baby boy 💙
    10/2024 baby boy 💙🍼

Lavendera
    03. Svibanj 2024. 16:48

nora3001

⭐ Miss_Ivy ⭐

Nadjem ja otkucaje odmah samo variraju kako micem od 80 do 160. Nego imam osjecaj kao da nije tocan.
    Ili sam ocekivala bas da se cuju cisto.

Hm, ja imam onaj zeleni, iz one neke ljekarne. Zadnjih dana kad bi poslusala bude mi tako kao tebi, tren prebaci na 80 pa na 160, a to sam skuzila da bas po sred trbuha nalazim zadnjih dva tri puta, a kad bi bebicu nasla vise onako sa strane bilo lijeve bilo desne, puno su se jasnije culi otkucaji. I u pocetku dok su se dosta tise culi otkucaji,  tj bilo teze naci, ja bi full pojacala glasnocu da pronadem pa slusala sa jedno 5 pari usiju 🤣

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.