Zanima me ima li koja od vas trajni lak/ gel na noktima? I je li to dozvoljeno u trudnoci stavljat? 😅 kako je sve toplije vrijeme razmisljam stavit trajni lak na noge,pa zato pitam 🙈😂
Ja imam trajni lak na rukama. Idem normalno ko i dosad, jednom mjesecno
Skinut cu ga malo prije poroda i to je to :)
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Zanima me ima li koja od vas trajni lak/ gel na noktima? I je li to dozvoljeno u trudnoci stavljat? 😅 kako je sve toplije vrijeme razmisljam stavit trajni lak na noge,pa zato pitam 🙈😂Ja imam trajni lak na rukama. Idem normalno ko i dosad, jednom mjesecno
Skinut cu ga malo prije poroda i to je to :)
Super 👍🏻hvala na odg :)
[/url
Melodie, pogledaj da nisu to cybex priam kolica. Imaju malo tu verziju s krilima.
Bila sam na kontroli danas, sve je super, spol se nije danas potvrdio jer je beba imala noge kao Indijanac, koliko sam shvatila učinilo se doktorici (ovaj put je bila druga) da je curica (isto kao i prvoj), ali beba se brzo vratila u položaj Indijanca 🙈😆 dobila sam još željezo za anemiju (imam latentnu anemiju, ne baš pravi, ali da odmah u korijenu sasiječemo) vaj tjedan od hematologa i ići ću na urinokulturu. Sljedeća kontrola 8.5.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Pozdrav mame evo i ja se ovdje pridružujem
Ovo mi je druga trudnoca i dosta različita od prve
Cekamo jos jednu curicu..
Privatno vodimo trudnocu
Danas smo bili na pregledu sve je uredu,samo se beba nece da pokaze sakriva se..
Sredinom rujna mi je termin al posto je opet carski bit Ce malo prije termina..Dobrodošla opet se pratimo ❤️❤️❤️❤️❤️🤰
Da da...prvo u zimskim sad u jesenskim 😊
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozdrav svima, evo da se i ja pridružim 😁 čekamo drugog dečkića 😊 meni je druga trudnoća definitivno različita od prve. Sada sam imala i mučnine i napočetku krvarenja, ali sada se nekako to već primirilo pa se nadam da će biti lakše 😊 pusa svimaCestitaam i dobrodosla🥰
Sjecam te se i ja s teme zimske bebe 2022/2023😊
Skolsku i urednu, po mogucnosti dosadnu trudnocu ti zelim😊
Hvala draga i ja se tebe sjećam sa zimskih beba i čestitam ti na trudnoći, također da bude uredna i školska 😘 kako je tebi u ovoj trudnoći 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Pozdrav mame evo i ja se ovdje pridružujem
Ovo mi je druga trudnoca i dosta različita od prve
Cekamo jos jednu curicu..
Privatno vodimo trudnocu
Danas smo bili na pregledu sve je uredu,samo se beba nece da pokaze sakriva se..
Sredinom rujna mi je termin al posto je opet carski bit Ce malo prije termina..
Draga Keti čestitam, izgleda da se opet pratimo 😁😘 neka sve bude uredno i školski 😘
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Ja se isto nadam velikoj većini naslijeđeno od nećaka (5 ih je prije moje bebe i razmak su svi godinu dana)….tako da imam stvarno poprilično riješen broj tih gabaritnih stvari… Jedino sta sam vec vidila da moji nemaju a ja bi bas htjela je Twistshake kadica jer ima postolje i moze se cijela sklopiti da ne zauzima mjesta puno. Nisam vidjela od neke druge marke je li ima tako nesto?
Mi smo za prvog bebača uzeli fillkid sklopivu kadicu:
https://babyland.hr/proizvod/fillikid-sklopiva-kadica-bijela/
Mi postolje nismo uzimali, ali mislim da imaš univerzalne u babylandu i lesnini
https://babyland.hr/proizvod/stalak-za-kadicu-univerzalni-maltex-84-100cm-24/
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Zanima me ima li koja od vas trajni lak/ gel na noktima? I je li to dozvoljeno u trudnoci stavljat? 😅 kako je sve toplije vrijeme razmisljam stavit trajni lak na noge,pa zato pitam 🙈😂
Ja stavljam gel na ruke a trajni na noge vec deset godina svako dvadeset dana i uvijek mi je sve u redu. Cura koja mi taj cijeli period radi nokte je rodila prije godinu, i radila je sve do kraja i imala je stalno trajni na noge i gel na ruke i cak je u rodiliste isla sa tim, naravno sa kratkim i skroz neutralnom bojom jer nije htjela izazivat bijes u bolnici. I anesteziolog je dosao vecer prije njenog carskog popricat s njom i upitala ga je za nokte hoce li biti problem, a on je rekao neka se ne brine da nemora skidat da je to nekad bilo, cak su joj sutradan u sali sestre pohvalile te mlijecne na nogama i nitko joj nista nije prigovorio. Niti joj je ista bilo a cijelu tridnocu ih je nosila . Ja ih isto nastavljam stavlajt, mislim da uopce nije problem u gelu i laku vec je bitno da ondje gdje to radis da je sve cisto i sterilno, dezinficiran pribor itd to je zapravo najbitnije. Ostalo je sve sigurno.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Melodie, pogledaj da nisu to cybex priam kolica. Imaju malo tu verziju s krilima.
Bila sam na kontroli danas, sve je super, spol se nije danas potvrdio jer je beba imala noge kao Indijanac, koliko sam shvatila učinilo se doktorici (ovaj put je bila druga) da je curica (isto kao i prvoj), ali beba se brzo vratila u položaj Indijanca 🙈😆 dobila sam još željezo za anemiju (imam latentnu anemiju, ne baš pravi, ali da odmah u korijenu sasiječemo) vaj tjedan od hematologa i ići ću na urinokulturu. Sljedeća kontrola 8.5.
Daaa jesu, taman san pogledala i odmah sam nasla ta sa krilima i zlatnastim tockovima njih sam jednomm davno vidjela u gradu i rekla sam sebi e ako ikad promjenim misljenje i budem imala bebicu , u ovome cu je turat 😂🤩🥹
Recite mi cure, koje imate iskustva i znanja o kolicima, ako znate za jos koja da su prakticna kvalitetna a estetski lijepa :D
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Ja se isto nadam velikoj većini naslijeđeno od nećaka (5 ih je prije moje bebe i razmak su svi godinu dana)….tako da imam stvarno poprilično riješen broj tih gabaritnih stvari… Jedino sta sam vec vidila da moji nemaju a ja bi bas htjela je Twistshake kadica jer ima postolje i moze se cijela sklopiti da ne zauzima mjesta puno. Nisam vidjela od neke druge marke je li ima tako nesto?Mismo za prvog bebača uzeli fillkid sklopivu kadicu:
https://babyland.hr/proizvod/fillikid-sklopiva-kadica-bijela/
Mi postolje nismo uzimali, ali mislim da imaš univerzalne u babylandu i lesnini
https://babyland.hr/proizvod/stalak-za-kadicu-univerzalni-maltex-84-100cm-24/
Punoo hvalaaaa na infooo, nisam ovo vidjela dosad :))
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji