Je li netko već počeo kupovati stvarčice za bebe?
Znate li hoće li prije rujna biti neki sajam dječje opreme i sl.?
Ja sam počela pomalo gledati kolica i krevetiće, više informativno da vidim što sve ima i što bi bilo dobro i praktično.Ja ako bog da da sve bude dobro, mislim da ću kolica i krevetić uzet polovno. Ako nam netko ne pokloni. Cijene su u nebesa.
Postoji izvrsna grupa Sharing iz caring (moms edition), nađe se stvarno svega 🙂Ja sam za prvu isto većinu stvari polovno nabavila / nasljedila od frendica a nešto sitno smo i kupili tako da sad imam baš hrpu toga, neću morat skoro ništa osim jaja i vjerojatno robice jer su baš suprotne sezone
Ja se isto nadam velikoj većini naslijeđeno od nećaka (5 ih je prije moje bebe i razmak su svi godinu dana)....tako da imam stvarno poprilično riješen broj tih gabaritnih stvari... Jedino sta sam vec vidila da moji nemaju a ja bi bas htjela je Twistshake kadica jer ima postolje i moze se cijela sklopiti da ne zauzima mjesta puno. Nisam vidjela od neke druge marke je li ima tako nesto?
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Ajme cure ja san se tako pripala sad. Dosad nisan imala simptoma probadanja a maloprije su mi bas bila jaka probadanja da oprostite iz one stvari prema trbuhu, trajalo su desetak sekundi , sjedilansam na turski tada pa sam legla kad sam to osjetila i proslo , i sad kad sam se digla po casu vode opet sam malo osjetila sekundicu i sad sam se vratila lec i sad je ok. Mozda nema veze s kretnjom mozda se tako potrefilo. Al evo zanima me ima li koja da jento ikako osjetila u desetom tjednu?
Vjerojatno misliš na bol u stidnoj kosti. Nažalost ponekad je prisutna u trudnoći, ja sam je imala u drugoj povremeno,a i do sad mi se pojavila nekoliko puta. Nema veze s kretnjom, jednostavno zaboli. Uglavnom uvijek je sve bilo dobro na pregledima. Slažem se da je bol baš neugodna i baš se prepadneš. Spomeni slobodno gin na pregledu. Ali velim, mnoge trudnice imaju tu vrstu boli tako da ako je sve u redu na pregledu ne brini.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Dobrodosle nove članice i sretno 🍀
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Gotov i moj pregled, sve Odlicno, idući tjedan na anomaly scan u bolnicu,jedva cekam❤️
Idući pregled 10.5.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Ajme cure ja san se tako pripala sad. Dosad nisan imala simptoma probadanja a maloprije su mi bas bila jaka probadanja da oprostite iz one stvari prema trbuhu, trajalo su desetak sekundi , sjedilansam na turski tada pa sam legla kad sam to osjetila i proslo , i sad kad sam se digla po casu vode opet sam malo osjetila sekundicu i sad sam se vratila lec i sad je ok. Mozda nema veze s kretnjom mozda se tako potrefilo. Al evo zanima me ima li koja da jento ikako osjetila u desetom tjednu?
Ja to imam od 14.-og tjedna , a sad sam ušla u 20.-ti tjedan, meni doktorica rekla da je to normalno, ustvari to sto mene voli je kod lijeve prepone tj.lijevo pubicna kost, doktorica kaže da se to zove dijastaza simfize i nije strašno ništa niti popraćeno nekom patologijom ,jednostavno tijelo se mjenja u trudnoći i proce s vremenom ili nakon poroda
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Hej, da se javim malo sa svojim simptomima. Ocito je do vremena, ali evo danas nakon dugo da me glava bas dosta boli, i sva sam neka nikakva, trbuh kao da 'bolucka' , pa ko'da osjetim neko mrdanje (ma da kazu da se vec od 16tj moze osjetiti ako si dovoljno miran, ali msm da nije to) onda uzmem watcher pa se smirim heh, srce kuca :) i tako, neka sam si sva cudna. Apetita imam. Moguce da je od ovog vremena, jucer je bas bilo lijepo toplo, a danas nekako hladno. Što se tice kupovanja, kao rano je ali opet ne mozes si ostavit sve za kraj, a sve to kosta, bas je jako skupo. Pa sam mislila sad nakon pregleda svaki mj uzet nešto veće. Danas sam bila u Mileru i uzela dvije plave dude 😅 nešto od bodića sam vec uzela, iako ću dosta dobiti muške robe, jer mi je ftendica taman rodila, tako da se s tim necu previse sekirati ni nakupovat ne znam koliko, em brzo preraste em ce to svi kupovat. Nadam se da ste sve dobro i bas nas puno sada ima!🍀🍀🍀
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Hvala girls smirile ste me:) nije mi se ponavljalo od jucer. Nije to bilo nista ni blizu neizdrzivo nego me vise prepalo:)
Sta se tice stvari za bebu meni je naravno prerano, ali kad budem kupovala joj ja se jedva cekam na to rastrosit, i na kolica neka dobra (gledala sam po gradu u zena neka s krilima i bas zelin nac koja su ) i na krevetic i na baby swing ma na sve zivo. A i svekar nas planira razmazit sa svim najboljim ko i dosad, covik je jedva docekao:) Neplaniram imat vise od jednog djeteta i bas smo si rekli raspistoljit se sa stvarima za bebu. Ali dobra stvar je kad nam prode to razdoblje naci cu nekoga kome je potrebno ko si nemoze priustit i pokloniti sve to , s time me jos vise veseli:)
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Pozdrav mame evo i ja se ovdje pridružujem
Ovo mi je druga trudnoca i dosta različita od prve
Cekamo jos jednu curicu..
Privatno vodimo trudnocu
Danas smo bili na pregledu sve je uredu,samo se beba nece da pokaze sakriva se..
Sredinom rujna mi je termin al posto je opet carski bit Ce malo prije termina..
Dobrodošla opet se pratimo ❤️❤️❤️❤️❤️🤰
Zanima me ima li koja od vas trajni lak/ gel na noktima? I je li to dozvoljeno u trudnoci stavljat? 😅 kako je sve toplije vrijeme razmisljam stavit trajni lak na noge,pa zato pitam 🙈😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji