Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby❤
    29. Ožujak 2023. 11:36

Evo i mene sa pregleda.
    Moj malac se tolko kretao da nismo uspjeli ni jednu slikicu napraviti , pisu nam je samo pokazivao 🤣
    Al sve u svemu lijepo napreduje i za mjesec dana radimo anomaly scan.  

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Jelušićkaa
    29. Ožujak 2023. 11:39

Teich superr bitno da je bebica ok 😘
    Ja sam sutra isto na pregledu nadam se da ce guzu okrenuti 😁 ali da je aktivno itekako osjećam. Bilo je zatisje dan dva pan onda opet tulum.

Jelušićkaa
    29. Ožujak 2023. 11:40

nego nije mi jasno kako ste dobile od DM-a one poklone ja otisla jucer kaže da toga vise nema 😅

Blue1986
    29. Ožujak 2023. 11:47

Jelušićkaa

nego nije mi jasno kako ste dobile od DM-a one poklone ja otisla jucer kaže da toga vise nema 😅

Ja bila prije 2 dana i dobila :)

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Lily123
    29. Ožujak 2023. 11:51

Bravo za odlične preglede  koliko vidim, još jedna curka i još jedan dečko, divno! 
    Mene svaki put presiječe kad kihnem, razvila sam tehniku da skvrčim noge prema sebi ako sam u krevetu ili da ćućnem ako stojim prije kihanja jer me onda ne siječe  iako to nije ništa, vjerojatno mišići, ali opet, osjećaj je kao da ti netko trga organe. Kod mene se ne nazire kraj mučninama, danas opet povraćanje… ali već sam navikla pa mi je svejedno, just another day in office. Jedva čekam sljedeći pregled da vidim stiže li mi mali pišonja ili mala curka 

Pereca333
    29. Ožujak 2023. 11:52

Jagoda01

Pereca sretno na pregledu danas, da sve akoBogda bude Ok, nemoj zaboravit da pitas sta ako imas pitanja, ja svaki put zablokiram, ubuduce cu zapisivat. Naumapde mi jedna moja komsinica, ona kad ide doktoru ukljuci diktafon na mob i snima sta joj dr prica da od stresa ne bi zaboravila🤣
    Teich cestitam na curici i na dobrom pregledu💝mozda bi se i mojoj bebi mogao ukazat spol u utorak😊

Hvala Jagoda ☺️ Joj i ja tako, kad vidim da je beba ok sve zaboravim, letim, saljem poruke svima i slike i onda poslije sat dva kad se to slegne skontam da sam sve zaboravila pitati. 😂 Ali kako sam bila u bolnici pisala sam si sta sve moram da razjasnim pa idem danas sa notesom 🤭

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    29. Ožujak 2023. 12:16

Teich pišemo curicu ili čekamo još potvrdu? ❤️
    Pereca sretno na pregledu 🤞❤️

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    29. Ožujak 2023. 12:16

Baby❤️

Evo i mene sa pregleda.
    Moj malac se tolko kretao da nismo uspjeli ni jednu slikicu napraviti , pisu nam je samo pokazivao 🤣
    Al sve u svemu lijepo napreduje i za mjesec dana radimo anomaly scan.

Razbacuje se mališa 🤭🩵🩵

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    29. Ožujak 2023. 12:19

Baby kako pregled od 15ak minuda da vjetra u leđa za sljedecih mjesec dana 🥰
    Evo znam spol svega 3h a moja sestra po poslala sliku sta mi je kupila neki dan za bebu jer je kaze vidjela po meni da je cura a i bili su akcijoni haha 🤔 https://ibb.co/NjXSQsK
     e da zaboravi vam reci  jos do iduce srijede radim i idem na komplikacije 🤩

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Jelušićkaa
    29. Ožujak 2023. 12:21

Kiki nije da nema na stanju nego inače vise nema tih poklona kao možeš sad samo onu aplikaciju pa da imam popust na proizvode pelene ulja itd. E reko svašta..inače ja sam u BiH.
    Jagoda ima idalje bolova podno stomaka i prepone i leda ma sve se raspada 😂 lakse mi bude kad malo prohodam. ali tako je tulum u stomaku da mislim da samo lupa bebica i da raste jednostavno. Ali svakako sutra na pregledu ću pitati pa ti javim. Jednom mi je dr govorila da ce to potrajat do nekih 20 i kusur tjedna jer je sad intezivni rast bebe.
    Inače kad skontam jos par dana ulazim u 5 mj ,?!?! 😮😮😮😮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.