Teich, Amarenna & Djajip wowwwww bas ste lijepe trudnice! 😍😍
Amarenna, ne mogu vjerovati kakva razlika u prvoj i drugoj trudnoci (m/z) 🥰🥰
Blue odlicna ideja, i ja zasad imam aplikaciju ali voljela bih i u fizickom obliku biljeziti ovo cudesno razdoblje ♥️ moram potraziti neki lijepi dnevnik za trudnice 🤰🏻🤭😘
BabyBoy 💙
Hvala cure. I kod mene je prvo bio djecak i bas za kicmu nekako zaljepljen. Zanima me baš sta je sad 😅😅😅
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Djajip, amarena, teich predivne ste sve 3😍🧡
Baš me zanima kakve ćemo biti pred kraj trudnoća, bit će zanimljivo uspoređivati🤭
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Hvala cure ❤️❤️
Djajip prekrasna si 😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Teich sretno na pregledu, uzbuđena sam ko da ja idem 🤭 nadam se da ćeš saznati I spol 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Flowerson i Popsicle super na lijepim vijestima s pregleda!
Trudnički trbuščići su predivni
Ovo je moja fotka pred kraj druge trudnoće, a iz prve nemam ništa na ovom mobitelu...
https://ibb.co/FBXKCGB
Baš kada sam se požalila da nemam nikakve simptome, od jučer menga grčevi i lagana bol u preponama i križima..mislim da ima i veze s tim što sam se nanosila mlađe kćeri kad smo išle pedijatru i vadit nalaze, pa sam se malo preforsirala...
Sretno tko ima pregled
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Flowerson i Popsicle super na lijepim vijestima s pregleda!
Trudnički trbuščići su predivni
Ovo je moja fotka pred kraj druge trudnoće, a iz prve nemam ništa na ovom mobitelu…
https://ibb.co/FBXKCGB
Baš kada sam se požalila da nemam nikakve simptome, od jučer menga grčevi i lagana bol u preponama i križima..mislim da ima i veze s tim što sam se nanosila mlađe kćeri kad smo išle pedijatru i vadit nalaze, pa sam se malo preforsirala…
Sretno tko ima pregled
Wooow koja fotka🥰🥰🥰🥰
Flowerson, hvala❤️
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Jutro cure. Jel se niko susreo sa kasljem i kako gavse riješiti? Na prirodan način šta vam pomaže. Bas me zeza sve nw boli od napinjanja.
Jutro cure. Jel se niko susreo sa kasljem i kako gavse riješiti? Na prirodan način šta vam pomaže. Bas me zeza sve nw boli od napinjanja.
Med s propolisom, još ako imaš za nabaviti domaći
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure predivni su vam stomacici😍😍😍
Ja sam koristila Issland pastile jer njih smiju trudnice i pomogle su i standardno med i čaj,duže je trajalo ali je prošlo
Sortiraj odgovore
Najstariji