Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    18. Svibanj 2020. 20:16

Justagirl2201 super na urednom pregledu!😃🥰 ja i ti smo tu negdje sa tjednima, pa eto da se znam ravnati sto se tice mjera, ja sutra navecer imam pregled i jedva cekam da si vidim svog malog pisonju i samo cujem da je sve u redu🙏😍💙
    Vita26 lijepi ste!🤩 Ti ides u cetvrtak na pregled ako se ne varam pa mozda saznas ovaj put jel cura ili decko🤗🤞❤️💙
    Isabelagregorijan mi se brinemo tu za tebe jer te nema dugo🤔😁 kad eto stize ona sa prekrasnim vijestima! 😃cestitam na curki🎀🌸
    Talija odlicno za tako dobre vijesti, lijepo je cuti!😃🤗ovaj tjedan bas nas puno ima preglede

Cure sto se tice uplata nije ni meni jos sjelo, a danas nam je jedna cura u grupi (nemogu se sad tocno sjetiti tko) stavila obavijest ministarstva financija da uplate idu od 18-26 ovog mjeseca, tako da bude sigurno samo malo strpljenja😁

🌈💙👣🙏

• SmileA
    18. Svibanj 2020. 20:19

Bosco

Isabela. Cestitam na curici 🌸
    Talija. Baš mi je drago da je sve tako uredno :)

Meni komplikacije još nisu sjele, ja sam u Zagrebu.

Kad ste vi počele osjećat bebu? Ja još ništa, bar mislim 🤭

Bosco ja sam prije par dana osjetila prvo neko meskoljenje unutra, kao neke blage udarcice neznam ni sama kako tocno opisati, znam da su pravi udarci tek kasnije ali nesto se desava i sta god da je prekrasno je🥰🥰bila sam u transu, vec evo 2 puta se ponovilo ali uvijek ovako navecer oko 7 se kao javi 
    A za prave udarce jos koji tjedan cekamo🤗😃

🌈💙👣🙏

isabelagregorijan
    18. Svibanj 2020. 20:19

Hvala vam cure!! Nisam stigla pregledat postove unazad, nadam se da me niste ogovarale 🙈 tu sam ja i vraćam se aktivno čim mi se ova ludnica smiri, a traje sve toliko jer ja skoro niš nemrem...tj bojim se. Danas mi dr reko da je sve ok, posteljica se podigla, cerviks je super, nije se smanjio al svejwdno kaze umjereno...tak da je sve sporo. Kuhinja mi napola, veš mašine još nemam...baš onako jedva čekam da se sve smiri...
    Nadam se da ste sve tu dobro i da ste već velike, meni jw trbuh isto dosta naraso 🥰

[/url

Vita26
    18. Svibanj 2020. 20:47

Justagirl
    Cestitam ti na urednom pregledu,bitno da ste dobro ❤️❤️❤️🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    18. Svibanj 2020. 20:51

Zenice hvala vama❤️❤️❤️Bitno da rastemo,danas popodne sam zaspala kao bebica,nesto bila umorna🙈🙈🙈inace nemam bas naviku spavati po danu.
    SmaliA tako je draga idem ti ja u Cetvrtak na pregled jako sam ne strpljiva ,meni najvaznije samo da kaze da je sve uredu ,spol nije tolilo ni bitan,jedino zbog muza❤️❤️
    Kako se ti osjecas?
    Ja sam kao ovo vrjeme ludo .nije mi bas svaki dan super ,nekad jos tera i na povracanje 🤭🤭🤭

Vita26
    18. Svibanj 2020. 20:53

Isabela bitno da si ti dobro,sve ostalo ce biti ❤️❤️Cuvaj pupicu🌞🌞

• SmileA
    18. Svibanj 2020. 21:00

Vita26

Zenice hvala vama❤️❤️❤️Bitno da rastemo,danas popodne sam zaspala kao bebica,nesto bila umorna🙈🙈🙈inace nemam bas naviku spavati po danu.
    SmaliA tako je draga idem ti ja u Cetvrtak na pregled jako sam ne strpljiva ,meni najvaznije samo da kaze da je sve uredu ,spol nije tolilo ni bitan,jedino zbog muza❤️❤️
    Kako se ti osjecas?
    Ja sam kao ovo vrjeme ludo .nije mi bas svaki dan super ,nekad jos tera i na povracanje 🤭🤭🤭

Vita26 ma da naravno najbitnije je da je sve u redu, a spol eto onako malo za veselje kad se sazna, samo upotpuni srecu😃🥰🤗 Ja imam pregled sutra navecer tako da jedva cekam samo da cujem da je sve u redu, da mi kaze da nema vise hematoma, barem se nadam i da si vidim malo svog pisonju💙🙏😍 Inace se dosta dobro osjecam, nekad me muci isto nesanica, kako koji dan i dosta me bole leda tj kicma al to je vjerojatno od puno lezanja, jer jos uvijek strogo pazim i mirujem vecinom, i da pocela me zadnjih par dana zgaravica muciti, ali kupit cu si nesto za to. Nadam se da ce sutra biti sve dobro i da ce doktor reci da mogu malo pocet setati barem 5-10 min i vise se kretati

🌈💙👣🙏

jasamja
    18. Svibanj 2020. 21:11

Evo nas sa pregleda. Sve je uredu. Imala sam uzv preko trbuha bilo mi je skroz čudno 😂 beba je vesela,čak je uspio snimat nešto dok je radila rukama,umrla sam od smijeha. A dobila sam 1,5kg od početka trudnoće. U shoppingu nakon pregleda kupili smo samo dude jer nas od odjeće ništa nije oduševilo. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Vita26
    18. Svibanj 2020. 21:17

SmiliA sretno ti sutra na pregledu,Bice sve uredu ne brini❤️Jos malo i 4mjeseca.
    Ja sam dosta aktivna kako nemam nikakav izcjedak ali posto imam vec 3 carska ,znam nekad ranu osjetiti.i kao blagi bolovi imam menstrualni i ledja isto bole.spavanje kako kada,ja sam sad prvi put spavala super da jednom isla na wc 🙈🙈
    Idemo dan po dan jel tako?i moramo misliti pozitivno ❤️❤️

Vita26
    18. Svibanj 2020. 21:19

Jasamja Cestitam na urednom pregledu. 😃🌸🌸❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.