Ja sam i prosli i ovaj mjesec slala mailom, a iduce cu bas na hzzo nositi
[lbdf.lilypie.com]
Cure drage, ima li koja nizak hemoglobin? Lab mi pokazuje vrijednosti malo ispod donje granice I tacno osjecam lupanje srca I brzi zamor kad nesto radim doma ili ako imam neki poslovni razgovor koji se rastegne.
Istina je da tokom mucnina koje su skoro stale nisam jela meso ni 2x tjedno, nije mi se nikako dalo 🤮
Cure drage, ima li koja nizak hemoglobin? Lab mi pokazuje vrijednosti malo ispod donje granice I tacno osjecam lupanje srca I brzi zamor kad nesto radim doma ili ako imam neki poslovni razgovor koji se rastegne.
Istina je da tokom mucnina koje su skoro stale nisam jela meso ni 2x tjedno, nije mi se nikako dalo 🤮
meni je nešto niži. donja granica je 119, meni je 109. Ali dr mi ništa nije rekao za to, kaže krvna slika dobra... željezo mi je u redu
meni je nešto niži. donja granica je 119, meni je 109. Ali dr mi ništa nije rekao za to, kaže krvna slika dobra… željezo mi je u redu
I meni isto zeljezo ok, ali osjecam malaksalost. Mada je meni tlak nizak 100/60. Radicu regularne lab pretrage krajem sljedeceg tjedna pa cemo onda vidjet 👀
Molim vas pomoc. Preksutra idem u Petrovu na triple test. Nikad nisam tamo bila. Moram izvadit krv i nakon toga uzv. Jel idem vadit krv u laboratorij tamo ili na transfuziju? Uzv je u podrumu ili možda nije? Rekla mi je - ambulanta 1. Gdje god gledam po netu, oprečne informacije nalazim. Pa ajde budite toliko dobre da se ne gubim previše tamo.
Ja sam bas bezveze danas.
Beba mi je tako nisko ispod pupka. Kad me lupa imam osjećaj da će van izletiti i zanimljivo je sto me lupa prema unutra. Premješta mi mjehur i crijeva, jako malo udaraca ima prema van - prema mome pupku.
Onda osjetim pritisak, pa stezanje trbuha. Pa me pusti.
A svu terapiju uredno pijem.
Bas mi je težak dan danas.
Meni se ona vreća na morskog psa ne sviđa jer se beba lako povuče dolje ispod nje i uguši se.
Odjeća počinjem sa bodijima broj 50. Unatoč tome što taj broj označava centimetre, recimo u h&m i Next je taj broj puno veci kalup nego 56 neke druge marke. Moj je skoro 2 mj nosio 50, a imao je 59cm sa 2mj. Nekako smo najmanje nosili broj 62, tako je ispalo. Imam svih bodija u svakoj veličini najmanje 15komada + pidžame + hlačice, tetri i preko 40, tetre su mi ostale, uzela sam samo 10 novih. Toni je imao izražen refleks pa bez 6 tetri dnevno nismo prolazili. Doslovno mi je stan bio u tetrama. Jer perem robu posebno, punu mašinu. Ne mislim ništa drljati na ruke ili prati 1/3 bubnja.
Marta moj je rođen s 51cm al je br 50 nosio dobra 3 tjedna.. Imao je jako duge noge a bodici 50 su mu bili taman
Sad sam uzela 3 kompleta iz H&Ma br 50 jer sz veci model i imaju elastina a ovo ostalo cu polako 56..br 56 je nosio do 2 mjeseca negdje ako ne i duze i onda polako br 62..
Sortiraj odgovore
Najstariji