Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    2020
    28. Travanj 2020. 18:13

Vita26

Hvala curke😘
    Rastemo i debljam se😂😂😂
    Malo mi u vazi nekad strah od previse kg pa malo kao gledam sta cu pojest i ako ne jedem slatko svejedno imam uzasno vidljiv celulit E to mi slaba tocka 😂😂😂
    Zavidim zenama koje nema stim problema i lad izadje iz rodilište kao da nisu ni rodile

Ja isto imam problem sa celulitom, imam ga od glave do pete vjerujte mi (prije nisam), i iako mi svi dajete komplimente da sam fit (hvala 🤗) ali ginekolog me viče od početka i plaši me s dijabetesom budem li se nastavila TOLIKO DEBLJAT, da to nije dobro za bebu 🤷‍♀️

Marta14
    28. Travanj 2020. 18:20

2020 cekaj stvarno?! Pa koliko si dobila? 

2020
    28. Travanj 2020. 18:28

Marta14

2020 cekaj stvarno?! Pa koliko si dobila?

Zasad 5 kg, ali najviše sam na početku, naglo se udebljala odmah 3-4kg, jbg morala sam strogo mirovat i nije mi nikad bilo muka a volim slatkiše 😁 pa se primilo. Ali sad već nisam bila mjesec i po otkad je corona kod njega (privatnog) nego kod soc gin. Baš me bio isprepado da pročitam malo šta može bebi bit ako se budem tako debljala. 

Demetria
    28. Travanj 2020. 18:29

Ja sam isto Baby watcher naručila iz ljekarne Natura.
    Stavi malo na dio između gacica i pupka i tu nisko traži lijevo i desno. Pomići polako jer treba malo da se zvuk vrati. A i bolje ćeš uhvatiti.
    Ja sam ga naručila u 14 tom tjednu. Prvo sam koristila skoro prva tri dana, pa sam sad jednom tjedno ili čak svakih 10 dana i to ako se nešto previše naprezem pa me zabrine za bebicu.
    °
    Cure prekrasne ste.
    Slikala sam i ja pupu danas, samo malo me leđa bole pa ću staviti poslije slike.
    U petak na pregledu sam imala isto kila kao i prije mjesec dana. Ujna me lijepo uveselila da ću kile tek iza 20 tog tjedna dobivati.
    Ja sam ionako 15-20kg u plusu 😱😵🙈🙈🙈🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Happymom
    28. Travanj 2020. 18:33

2020, ja san se isto udebljala 5 kg. Bez mucnina i nekih vecih problema san stalno osim na pocetku trudnoce di san dva miseca bila stalno nenormalno umorna i samo jela i spavala. Sad san trudna 17+5 i nista mi prekjucer gin nije rekla, samo je zapisala +5. 

• SmileA
    28. Travanj 2020. 18:50

Demetria

Ja sam istoBaby watcher naručila iz ljekarne Natura.
    Stavi malo na dio između gacica i pupka i tu nisko traži lijevo i desno. Pomići polako jer treba malo da se zvuk vrati. A i bolje ćeš uhvatiti.
    Ja sam ga naručila u 14 tom tjednu. Prvo sam koristila skoro prva tri dana, pa sam sad jednom tjedno ili čak svakih 10 dana i to ako se nešto previše naprezem pa me zabrine za bebicu.
    °
    Cure prekrasne ste.
    Slikala sam i ja pupu danas, samo malo me leđa bole pa ću staviti poslije slike.
    U petak na pregledu sam imala isto kila kao i prije mjesec dana. Ujna me lijepo uveselila da ću kile tek iza 20 tog tjedna dobivati.

Demetria hvala ti puno, probati cu tako kako si me uputila...ja sam sad 12+5, valjda ce nesto prikazati ili je to mozda prerano?

🌈💙👣🙏

Marta14
    28. Travanj 2020. 18:57

I ja sam na +5😳.. Ali ne od pocetka nego ovo sta sam u kuci sad.. Morat cu pripaziti, i nemamo vise zabrane kretanja od sljedeceg tjedna pa mozda se pokrenem..
    Meni isto nije nista komentirala

Demetria
    28. Travanj 2020. 18:57

SmileA

Demetria

Ja sam istoBaby watcher naručila iz ljekarne Natura.
    °
    Cure prekrasne ste.
    Demetria hvala ti puno, probati cu tako kako si me uputila…ja sam sad 12+5, valjda ce nesto prikazati ili je to mozda prerano?

Bolje se strpi još malo. Brzo će to.
    Neznam možeš li uopće uhvatiti tako sitno.
    Ja sam na 14+ jedva hvatala.
    Sad na 17+0 hvatam odmah od prve i partijaner/ica je

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    28. Travanj 2020. 19:12

Onda imam ja vremena jos da ga na rucim 😍
    Jos cu malo srpiti 😊
    2020
    Meni ti je 4trudnoca i ja dam fit nemam jos ni 60kg ali ni u jednon trudnoci nisam ovoliko celulita imala,ja ne jedem slatko opce.ali volim slano😂😂😂 isto udebljala vec skoro 5kg ali nista nije rekla.uglavnom vjerovatno je on meni od lezanje ja sam strogo morala mirovati i jela u krevetu .tel aad pocela vise kretati .rjesiemo se ga posle 😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Zojo
    28. Travanj 2020. 19:32

Bok svima, ja sam danas jako lijena i pospana iako sam većinu noći i dana prespavala, pročitala sam većinu ali nisam sve baš zapamtila. Uglavnom čestitke na pregledima, slikice su predivne(ipak najviše od trbuščića-na to se rastopim...) 😌
    Ja sam sva ponosna jer se(još uvijek) nisam udebljala ni kilograma, krenula u trudnoću sa 88kg,sad sam na 79-80kg(ovisi koliko sam se najela) i pitala dr dali je normalno što baš dosta jedem, a gubim na težini i rekla mi je "na finjaka" da na moju težinu to nije ništa zabrinjavajuće sve dok si bebica uzima sve što joj treba i lijepo napreduje. Vjerojatno igra ulogu i što sam prije bila manijak za slatkišima bilo koje vrste a sad sam umjesto toga ubacila voće.

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.