Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    16. Travanj 2020. 15:29

Sretno vam, pisite nam lijepe novosti 🤗🍀

Dinosaurus
    16. Travanj 2020. 15:29

I meni je sjelo! Pravo me bilo strah kad sam poslala dokumente "u prazno" 😁
    Sretno na pregledima cure! 

Marta14
    16. Travanj 2020. 15:32

Cure jesu ove trudnicke haljine nosive i kasnije ili moras bas trbuh imati? Gledam one sa pojasom ispod grudi, pa sire dole.. 

16. Travanj 2020. 15:32

Sretno cure javite kak je prošlo 🥰

Demetria
    16. Travanj 2020. 15:34

I meni je sjelo.

Meni grudi rastu samo se nadam da se pune mlijekom jer su mi na zadnja dva pregleda uzv rekli da nemam mliječnih žlijezdi dovoljno da bi mogla jednog dana dojiti :((

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    16. Travanj 2020. 15:40

Marta14

Cure jesu ove trudnicke haljine nosive i kasnije ili moras bas trbuh imati? Gledam one sa pojasom ispod grudi, pa sire dole..

Ja volim takve haljine, sigurno cu ih nosit i nakon poroda jer ce trbuh sigurno ostati jos neko vrijeme

Dinosaurus
    16. Travanj 2020. 15:43

Marta14

Ja sam nekoliko mjeseci nakon poroda jos uvik izgledala trudno tako da sam ih nosila jos neko vrime. Ovisi sve kako stoje. Imam neke koje su izgledale bzvze bez stomaka 😁 

Demetria

I meni je sjelo.

Meni grudi rastu samo se nadam da se pune mlijekom jer su mi na zadnja dva pregleda uzv rekli da nemam mliječnih žlijezdi dovoljno da bi mogla jednog dana dojiti :((

happy_m
    16. Travanj 2020. 15:43

Kako je lijepo vidjeti da nas ima u tolikom broju! 😃
    Evo i meni sjele iako nisam ocekivala prije 20-og.
    Cure sretno na pregledimaa i javite se sa slikicom 🥰

Imam jedno pitanje...danas mi je dosta jak bijelo zuti iscjedak bez mirisa tj isti kao i od prvog dana ali obilniji. Jel se moram zabrinuti? Nista me ne boli, nisam cesce na wcu nego inace...

Napokon 2804
    16. Travanj 2020. 15:50

Demetria

I meni je sjelo.

Tebi pregledavali grudi? Men nitko nista. Samo jedan put sam prije trudnoce dozivjela da je jedan starini gin koji je u penziji sad y sklopu pregleda pregledao i sise, odnosno prepipao da nema kvrzica... A sad, nitko ih ni ne spominje

Hip_Hopsica
    16. Travanj 2020. 15:52

Bosco i Mina29 sretno na pregledima i javite se poslije... nadam se da će biti i sličica bebica

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.