I meni je sjelo! Pravo me bilo strah kad sam poslala dokumente "u prazno" 😁
Sretno na pregledima cure!
Cure jesu ove trudnicke haljine nosive i kasnije ili moras bas trbuh imati? Gledam one sa pojasom ispod grudi, pa sire dole..
I meni je sjelo.
Meni grudi rastu samo se nadam da se pune mlijekom jer su mi na zadnja dva pregleda uzv rekli da nemam mliječnih žlijezdi dovoljno da bi mogla jednog dana dojiti :((
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure jesu ove trudnicke haljine nosive i kasnije ili moras bas trbuh imati? Gledam one sa pojasom ispod grudi, pa sire dole..
Ja volim takve haljine, sigurno cu ih nosit i nakon poroda jer ce trbuh sigurno ostati jos neko vrijeme
Ja sam nekoliko mjeseci nakon poroda jos uvik izgledala trudno tako da sam ih nosila jos neko vrime. Ovisi sve kako stoje. Imam neke koje su izgledale bzvze bez stomaka 😁
I meni je sjelo.
Meni grudi rastu samo se nadam da se pune mlijekom jer su mi na zadnja dva pregleda uzv rekli da nemam mliječnih žlijezdi dovoljno da bi mogla jednog dana dojiti :((
Kako je lijepo vidjeti da nas ima u tolikom broju! 😃
Evo i meni sjele iako nisam ocekivala prije 20-og.
Cure sretno na pregledimaa i javite se sa slikicom 🥰
Imam jedno pitanje...danas mi je dosta jak bijelo zuti iscjedak bez mirisa tj isti kao i od prvog dana ali obilniji. Jel se moram zabrinuti? Nista me ne boli, nisam cesce na wcu nego inace...
I meni je sjelo.
Tebi pregledavali grudi? Men nitko nista. Samo jedan put sam prije trudnoce dozivjela da je jedan starini gin koji je u penziji sad y sklopu pregleda pregledao i sise, odnosno prepipao da nema kvrzica... A sad, nitko ih ni ne spominje
Bosco i Mina29 sretno na pregledima i javite se poslije... nadam se da će biti i sličica bebica
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji