Dobra dan buduće mamice . Evo vidim da smo danas u nekim zanimljivim temama pogotovo ona koja mene trenutno najviše zanima a to je kada ću bebu osujetiti prvi put… kažu da prvorodilje to psujete tek kasnije pa se nadam da zato još uvijek nisam osijetila ništa. Danas smo 17+3 i jedva čekamo prve udarce 😊
Ti i ja smo san razlike. Ja također ne osjetim još uvijek ništa. Stalno čujem crijeva kako krule točno Di je beba ali mislim da to nije to. Jako sam nestrpljiva i cijelo vrijeme osluškujem Ko da nisam normalna ali uzaludno.
Točno to... bas sam nestrpljiva , evo danas me užasno probada dolje kao neki jaki menstrualni bolovi. Uzas malo sam legla nadam se da će proći sve me nešto steže i probada
Onka i mene zateže upravo. Dignula sam se skuhati ručak i točno mjesto Di je beba osjetim lagane bolove i zatezanje. Ne mogu reci da su grčevi ali nešto osjećam. Sigurna sam da je to sve od nervoze jer još ne osjećam bebu i lagano me to nervira.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba samo probaj uz sto manje stresa . Ja mislim da je to normalno zatezanje i probadanje jer se maternica širi i organi se pomiču tako da dok neke krvarenja i nekih jakih bolova nema panike.
CURKE KOJE STE NA KOMPLIKACIJAMA UPLATA JE SJELA KO JOŠ NIJE VIDIO..
Cure normalno je da ne osjecate bebu, pogotovo vi sa prvom.. mi smo sve tu negdje, ni mi koje smo vec rodile ne osjecamo svaki dan..
Nove cure dobrodosle 🍀🍀
Bulba samo probaj uz sto manje stresa . Ja mislim da je to normalno zatezanje i probadanje jer se maternica širi i organi se pomiču tako da dok neke krvarenja i nekih jakih bolova nema panike.
CURKE KOJE STE NA KOMPLIKACIJAMA UPLATA JE SJELA KO JOŠ NIJE VIDIO..
Onka hvala na informaciji😘 nisam uopce jos ocekivala..i sad isla provjeriti i meni je sjelo!👍
🌈💙👣🙏
Evo i meni sjele pare. A poslala sam 24.3. i nisam baš nikakav povratni odgovor dobila osim onog automatskog.
Evo i meni sjele pare. A poslala sam 24.3. i nisam baš nikakav povratni odgovor dobila osim onog automatskog.
Tako ni ja .. ali eto bitno da je sjelo 😊
Cure.. Ajme nije me bilo 4 dana i 30 strana za ostajem 🙈
Vidim da imamo popis.. To mi se jako sviđa.. Neznam koja to vodi pa da me doda da popis termin 31.10❤️
Danas imamo pregled za nuhalni.. Sutra vađenje krvi.. Držite fige. Javim se iza kak je sve prošlo..
Pala sam prije 7 dana ali nisam nigdje išla.. Nadam se da je sve ok 🤗
Sretno na pregledu danas, ja idem na kombinirani danas u 16. 🤞
Hvala ti.. I ja evo sad u 15 imam kombinirani. Čekam sad sam na redu..
Sretno i tebi javi se🥰
Ja sam malo zadrimala 😂 bas sam ruzno sanjala.. M općenito su mi snovi katastrofa
Sortiraj odgovore
Najstariji