Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara1992
    16. Travanj 2020. 12:30

Prvu trudnoću osjetila udarce tek u 20 tt a sad u 17 tt a sad osjetim svakodnevno 😁😁. 

url=https://lilypie.com]

Mabel
    16. Travanj 2020. 12:40

Bok cure! :) 

LoMa hvala puno na preporuci za gin, baš ču pogledati! 
    Bosco, PrincessMimi i cure hvala na dobrodošlicama! <3
    Ela32, koji si tjedan? Mislim da ti je neki krivi link ostao u potpisu, treba ići onaj sa

Mabel
    16. Travanj 2020. 12:41

Mabel

LoMa hvala puno na preporuci za gin, baš ču pogledati!
    Bosco, PrincessMimi i cure hvala na dobrodošlicama! &lt;3
    Ela32, koji si tjedan? Mislim da ti je neki krivi link ostao u potpisu, treba ići onaj sa

Puknuo post zbog umetanja uglatih zagrada pa samo copy  pasteam. :) 

LoMa hvala puno na preporuci za gin, baš ču pogledati!
    Bosco, PrincessMimi i cure hvala na dobrodošlicama! &lt;3
    Ela32, koji si tjedan? Mislim da ti je neki krivi link ostao u potpisu, treba ići onaj sa uglatim zagradama da se prikaže fotka? Sinoć sam se mučila s tim pa primjećujem svašta, oprosti
    ManaMare, Ela32 i ostale curke, jooj ja isto osjetim svoju bebicu, najčešće ujutro – i to mi s guzom ili glavom napravi nekakvo izbočenje na trbuhu. Presmiješno, čak se i veselim ovom dijelu s jačim kickovima.
    Martina1988 čestitam na prvoooj :)) Tak i ja s forumima, sve kao neću, ali ne možeš odoljeti, ipak je super i čitati iskustva, a i da imam mjesto gdje mogu svašta pitati. :)

Curke, što se probave tiče - imate li jake bolove u donjem dijelu trbuha kao "najavu" za ići na wc?
    Mene baš probude ujutro, a stolica mi je nikakva unatoč tome što pazim na prehranu. Isto kao i neke cure ovdje, uzimam i Magnezij i pijem po čašu-dvije Donata dnevno, suhe šljive su mi must-hvae, kao i zobene, jogurt...
    No brinu me ovi jaki jaaaki bolovi jer se javljaju prije svakog odlaska na wc - imate li možda iskustva s tim?

Mabel
    16. Travanj 2020. 12:42

Oprostite, puknuo mi je post zbog uglatih zagrada. 

Ela32, koji si tjedan? Mislim da ti je neki krivi link ostao u potpisu, treba ići onaj sa

Mabel
    16. Travanj 2020. 12:42

Ela32, koji si tjedan? Mislim da ti je neki krivi link ostao u potpisu, treba ići onaj sa uglatim zagradama da se prikaže fotka? Sinoć sam se mučila s tim pa primjećujem svašta, oprosti
    ManaMare, Ela32 i ostale curke, jooj ja isto osjetim svoju bebicu, najčešće ujutro – i to mi s guzom ili glavom napravi nekakvo izbočenje na trbuhu. Presmiješno, čak se i veselim ovom dijelu s jačim kickovima.
    Martina1988 čestitam na prvoooj :)) Tak i ja s forumima, sve kao neću, ali ne možeš odoljeti, ipak je super i čitati iskustva, a i da imam mjesto gdje mogu svašta pitati. :)

Curke, što se probave tiče - imate li jake bolove u donjem dijelu trbuha kao "najavu" za ići na wc?
    Mene baš probude ujutro, a stolica mi je nikakva unatoč tome što pazim na prehranu. Isto kao i neke cure ovdje, uzimam i Magnezij i pijem po čašu-dvije Donata dnevno, suhe šljive su mi must-hvae, kao i zobene, jogurt...
    No brinu me ovi jaki jaaaki bolovi jer se javljaju prije svakog odlaska na wc - imate li možda iskustva s tim?

• bulba
    16. Travanj 2020. 12:51

Onka

Dobra dan buduće mamice . Evo vidim da smo danas u nekim zanimljivim temama pogotovo ona koja mene trenutno najviše zanima a to je kada ću bebu osujetiti prvi put… kažu da prvorodilje to psujete tek kasnije pa se nadam da zato još uvijek nisam osijetila ništa. Danas smo 17+3 i jedva čekamo prve udarce 😊

Ti i ja smo san razlike. Ja također ne osjetim još uvijek ništa. Stalno čujem crijeva kako krule točno Di je beba ali mislim da to nije to. Jako sam nestrpljiva i cijelo vrijeme osluškujem Ko da nisam normalna ali uzaludno.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• ela32
    16. Travanj 2020. 13:00

Mabel

LoMahvala puno na preporuci za gin, baš ču pogledati!
    Bosco, PrincessMimi i curehvala na dobrodošlicama! &amp;lt;3
    Ela32,koji si tjedan? Mislim da ti je neki krivi link ostao u potpisu, treba ići onaj sa uglatim zagradama da se prikaže fotka? Sinoć sam se mučila s tim pa primjećujem svašta, oprostiManaMare, Ela32 i ostale curke, jooj ja isto osjetim svoju bebicu, najčešće ujutro – i to mi s guzom ili glavom napravi nekakvo izbočenje na trbuhu. Presmiješno, čak se i veselim ovom dijelu s jačim kickovima.Martina1988čestitam na prvoooj :)) Tak i ja s forumima, sve kao neću, ali ne možeš odoljeti, ipak je super i čitati iskustva, a i da imam mjesto gdje mogu svašta pitati. :)

Mene baš probude ujutro, a stolica mi je nikakva unatoč tome što pazim na prehranu. Isto kao i neke cure ovdje, uzimam i Magnezij i pijem po čašu-dvije Donata dnevno, suhe šljive su mi must-hvae, kao i zobene, jogurt…

Danas sam 19+2. 
    A pokusala sam narediti taj potpis ali nikako nisam uspjela staviti kako treba.

• ela32
    16. Travanj 2020. 13:24

Evo uspjela sam napokon!!!

isabelagregorijan
    16. Travanj 2020. 13:28

Ja ne znam, meni je cudno kaj jos uvijek nemam nikakve promjene na grudima, a inače su jaaako malo pa cekam da se nekaj polne dogadat jer ak ostanu ovakve beba bu gladna 🙈

[/url

Ninche9
    16. Travanj 2020. 13:31

isabelagregorijan

Ja ne znam, meni je cudno kaj jos uvijek nemam nikakve promjene na grudima, a inače su jaaako malo pa cekam da se nekaj polne dogadat jer ak ostanu ovakve beba bu gladna 🙈

Ima i u malim cicama mlijeka no sikiriki, jedna frendica ima tak male, valjda A kosarica a sad vec drugi doji a skoro ce 2godine
    Popunit ce se grudnjak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.