Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    13. Travanj 2020. 08:02

isabelagregorijan

Cure imam jedno pitanje. Osla sam na hitnu danas jer me uzasno bolilo u kicmi i trbuhu i uglavnom beba je dobro, miče se, al jw veća za tri dana po uzv-u. Jel to los znak ili je sve ok?

Sta su rekli za bolove?
    I moj je veci po ultrazvuku 3 dana, to je sve ok..Drago mi je sto je baba dobro. 

• bulba
    13. Travanj 2020. 08:03

Cure jeste vi radile pretragu na toksoplazmozu. Ja sam upravo shvatila da nisam i planiram odmah ovaj tjedan.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• vitae
    13. Travanj 2020. 08:18

bulba

Cure jeste vi radile pretragu na toksoplazmozu. Ja sam upravo shvatila da nisam i planiram odmah ovaj tjedan.

Ne, do sada nisma ni čula za to. Vidim na inter. da ju prenose životinje tako da pretpostavljam da ne moraju svi ici na to testiranje? (Oni koji nemaju psa ili mačku?)

Marta14
    13. Travanj 2020. 08:21

Ja jesam, ono kad sam krv vadila na pocetku. 
    Ali to je kod mojih gin. redovna pretraga, i u Hr i tu u A. 

• bulba
    13. Travanj 2020. 08:35

Ovdje se navodno svi šalju. Ne znam samo jel mi u 18 tjednu kasno za raditi ju ili se može bilo kada. Najčešće se mislim radi u prvom tromjesječju??

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• Bebac24
    13. Travanj 2020. 08:53

bulba

Ovdje se navodno svi šalju. Ne znam samo jel mi u 18 tjednu kasno za raditi ju ili se može bilo kada. Najčešće se mislim radi u prvom tromjesječju??

Radi se na pocetku i onda kad i ogtt. Bar kod ginekologa koji to provjeravaju 😊

Leia91
    13. Travanj 2020. 08:54

Marta14

Ninche9

Ima li netko od vas bolove u koljenima?
    Pijem magnezij..

Koji magnezij ti pijes?
    Ja ne znam sta se meni desilo al od onog da mi nije bas nista dosla sam do toga da me sve boli.. I samo pusem..
    Koljena, kad legnem na lijevi kuk boli, okrenem se na desni boli on, na leda ne smijem, sjediti previse ne smijem.. Kad legnem dodu i menstrualni bolovi nekad.. A pola dana ne mogu hodat jer me guzica boli kao posljedica bolnih kukova preko noci..

Ista stvar kod mene. Toliko me boli noću da me budi svaki put kad mijenjam stranu. Više nemam udobne pozijcije. Stavljam jastučiće svuda ali ne pomaže 😔

isabelagregorijan
    13. Travanj 2020. 09:25

Napokon 2804

isabelagregorijan

Cure imam jedno pitanje. Osla sam na hitnu danas jer me uzasno bolilo u kicmi i trbuhu i uglavnom beba je dobro, miče se, al jw veća za tri dana po uzv-u. Jel to los znak ili je sve ok?

To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije… Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija

A nebi islo bas s obzirom da sam prije bila na uzv,u i znala sam točni dan ovulacije i prije tog dana se nisam seksala, tak da to nije sigurno, zato i pitam. Jer dosad je bebač bio jedan dan napredniji i to mi je imalo smisla jee znam da je ovulacija bila 13 dc, a sad ovo mi nema smisla, pa zaro pitam jel to moze bit kakav problem

[/url

• malisa
    13. Travanj 2020. 10:04

Jutro cure, ja Sam danas skroz bezveze... Valjda mi je tlak stalno nizak, pa mi je pritisak na prsima I povecan puls, ne micem se sa ugla...
    Ninche nemam bolove u koljenima ali imam grceve stalno, uzimam Mg400. 
    Trenutno sam dobila neki probni magnezij stada dirket, a prije sam uvijek uzimala Mg diasporal 400. Marta pretpostavljam da u  A imate iste😊

isabelagregorijan

Napokon 2804

isabelagregorijan

To ti znaci da je ovulacija bila prije nego si mislila i da je do same oplodnje doslo ranije… Kod mene je bebac manji za 5 dana, znaci kasnija ovulacija

A nebi islo bas s obzirom da sam prije bila na uzv,u i znala sam točni dan ovulacije i prije tog dana se nisam seksala, tak da to nije sigurno, zato i pitam. Jer dosad je bebač bio jedan dan napredniji i to mi je imalo smisla jee znam da je ovulacija bila 13 dc, a sad ovo mi nema smisla, pa zaro pitam jel to moze bit kakav problem

Mislim da se ne trebas brinuti, meni je u prvoj trudnoci uvijek to variralo par dana manje ili vise, nikad nitko nije rekao da nesto nije uredu. 

Toksoplasmozu sam radila u prvoj trudnoci I imuna sam na nju pa su mi rekli da sad nema potrebe da radim. Moja doktorica to radi odmah na prvom pregledu. Ukoliko nemate imunutet onda trebate izbjegavati kobasic i to sve sto nije termicki obradjivano, a u mom slucaju kao mogu to jest sve bez problema, ali mi je svakako rekla da ne pretjeruje. 

happy_m
    13. Travanj 2020. 10:12

Moram priznat da se ja u zadnje vrijeme bas dobro osjecam, naravno cesto pikim, imam malih problema s obavljanjem velike nuzde i leda me bole kad dugo stojim ili fizicki nesto radim ali sve u svemu bas uzivam u trudnoci i nemogu se pozalit😃
    Htjela sma vas pitati cime se vi mazete? Ja koristim od bio baze kremu i bademovo ulje i pokusavam se svaki dan bar jednom namazati, najcesce navecer poslije tusiranja 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.