Muči li vas nesanica? Ja sam prošlu noć od 3 bila budna, a noćaš od 2
Ne znam kako da preživim dan, osjećam se ko zombi
Ista stvar, probudim se i gotovo onda, bar sat dva sam budna. Ali to mi je zato jer vise ne radim i samo odmaram doma i nemam se di umoriti tokom dana. 🙊🙊
Joj da sam ja doma spavala bih preko dana, a ovako u uredu kljucam do 4
A inače nikad problema sa spavanjem. Stvarno se ne kaže bezveze drugo stanje :D
Buduce mamice jeste li se pocele masirati nekim uljima ili kremicama po trbuhu i grudima da ne bi doslo do pucanja i do strija
Hvala mame na cestitkama i dobrodoslicama!
U prvoj trudnoci sam se mazala od samog pocetka kremom od biobe i bila mi je ok. Jedno vrijeme sam koristila ulje od badema ali nekako mi je draza i laksa za mazati bila krema. Dobila sam na kraju samo par strija oko rupice gdje mi je bio piercing na pupku.
Koliko je bitno mazati da koza nije suha isto mislim da je to dosta genetski i ovisi o tipu koze. Neka koza je elasticnija neka ne pa ce vise popucati bez obzira na mazanje. Najvise se dogodi tamo u zadnjim tjednima kad mislis da si vec gotova i prosla bez 🙄😁
Nesanicu ne mogu previse komentirati obzirom da moj 1.5godisnjak se jos uvik budi svako malo tako da svakako ne spavam 😒
Kolica imam uppababy vista, bila su dosta skupa i nekako sa kosarom nisam bila previse zadovoljna. Teska su dosta i nisu za nositi. Kad se mali posjeo onda smo kupili sportska easywalker koja su oko 5kg i mogu se skroz sklopiti i s njima smo prezadovoljni.
Leia, također imam svakakve snove.. Isto sam sanjala neku večer da sam prokrvarila. To radi naša podsvijest. Joj, vjerujem da nije lako biti na poslu u takvom stanju. Ja ne znam kako bih izdržala ovakva. 😂 Sretno na pregledu danas i javi nam lijepe vijesti. 🥰
Mely, ja sam se počela mazati sa bademovim uljem za mame i bebe.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Dinosaurus dobrodosla 🍀
Ja se mazem Biobaza kremom za mame i bademovim uljem.
Ja isto koristim bademovo ulje. Počela sam mazati Bio-Oil, ali nakon što sam pročitala kolika je to kemija zapravo, odustala sam. Ipak to mažem po trbuhu gdje sve kroz kožu prelazi do bebe
Ja isto koristim bademovo ulje. Počela sam mazati Bio-Oil, ali nakon što sam pročitala kolika je to kemija zapravo, odustala sam. Ipak to mažem po trbuhu gdje sve kroz kožu prelazi do bebe
Koje bademovo koristite i di ste nabavile?
Ja koristim Afroditino. Blagog je mirisa i brzo upija. Kupila u Dm-u.
https://ibb.co/DLvLQg3
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja koristim Afroditino. Blagog je mirisa i brzo upija. Kupila u Dm-u.
https://ibb.co/DLvLQg3
Ja sam kupila isto u dm-u ali od adria spa, biofarm. Jednini sastaojak je zapravo bademovo ulje, nema dodataka, mirisa gotovo i nema i super se upiije u kožu. Ništa masno ne ostavlja.
Sortiraj odgovore
Najstariji