Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    03. Ožujak 2020. 18:55

Meni su se pojavili pa nestali 🙈, rekla mi je ako krvari ili boli mazati nekom kremom ako ne nista, da je to normalno u trudnoci. 

nada23
    03. Ožujak 2020. 18:56

tamica0002

Cure, cestitam na lijepim vjestima 🥰🥰
    Ima li koja cura problema sa hemeroidimi? Mene danas uhvatili, bas me peckalo dolje nisam vec znala sta, ali sad kod tusiranja primjetila

Ja još nemam iskustva s tim, ali bi ih isto mogla dobiti s obzirom na zatvor. Kakva je tebi probava?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

tamica0002
    03. Ožujak 2020. 18:58

Zatvor, ne idem na wc po 4-5 dana onda muku mucim, pa onda opet nanovo, i bas sam.naduta. A pijem uglavnom vodu, jedem voce, normalno pojedem i nesto junk food-a, ali stvarno se trudim raznoliko jesti...

Ketty1309
    03. Ožujak 2020. 18:59

tamica0002

Cure, cestitam na lijepim vjestima 🥰🥰
    Ima li koja cura problema sa hemeroidimi? Mene danas uhvatili, bas me peckalo dolje nisam vec znala sta, ali sad kod tusiranja primjetila

Uh, ja sam ih dobila nakon četvrtog poroda i mučili su me par mjeseci. Nadam se da će me zaobići, baš znaju biti nwzgodni... 

nada23
    03. Ožujak 2020. 19:06

tamica0002

Zatvor, ne idem na wc po 4-5 dana onda muku mucim, pa onda opet nanovo, i bas sam.naduta. A pijem uglavnom vodu, jedem voce, normalno pojedem i nesto junk food-a, ali stvarno se trudim raznoliko jesti…

Pa da, tako je i meni isto sa probavom.. 😔 izbaci skroz junk food. Nadam se da će ti hemici nestati sto prije. Pitaj dr.da ti Preporuči mast ili kremu. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

tamica0002
    03. Ožujak 2020. 19:10

Nekad trudnicke zelje su prejake 🙈, ali stvarno sam na minimumu, ako imam volju za pizzu radje domacu ispecem i tako da bude valjda i to prestalo, gledam po netu, dosta cura muci muku sa hemeroidima..

nada23
    03. Ožujak 2020. 19:38

tamica0002

Nekad trudnicke zelje su prejake 🙈, ali stvarno sam na minimumu, ako imam volju za pizzu radje domacu ispecem i tako da bude valjda i to prestalo, gledam po netu, dosta cura muci muku sa hemeroidima..

Hehe, razumijem. 😁 Teško je bas sve uskladiti, pogotovo uz trudničke želje.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    03. Ožujak 2020. 20:17

Ja sam. Općenito osoba koja ne voli hranu na puno ulja ili masti i uglavnom biram krto meso (ne racunam pomes i pohano meso) sve ostalo pecem na doslovno kapi ulja... Probava svakih recimo 5 dana i to ako imam srece, a ako bas ne ide, onda skuham bas masnu juhu (da me podmaze 😂) i pola sata, sat nakon sto ju pojedem sam na wc-u... Al cim vidim muza da jede kruha i masti momentalno sam na wc-u hahaha

Ninche9
    03. Ožujak 2020. 20:44

Cure zalim zbog losih vijesti, nadam se da je negdje na kraju tunela svjetlo i da cemo svi drzati svoje smotuljke u rukama prije ili kasnije. Djeca su sve. 
    Jos uvijek se sekiram zbog tog kratkog uzv u 12tt ali necu zvati da ne ispadne da sam neki freak, nego cu pitati iduci put. 

Dinosaurus
    03. Ožujak 2020. 21:51

Pozdrav cure!
    Citam vas vec neko vrijeme pa se odlucih prikljuciti :)
    Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
    Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :)  tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
    Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.