Heej curke evo mene s mog 1.pregleda :) danas je po dr.gestacijska dob 5+4. Vidi se gestacijska vrećica i žumanjčani mjehur, jos se ne vidi plod sto kaze dr.normalno jer je rano. Za 2 tjedna opet kontrola i tad se nadamo otkucajima 😍😍😍😍
Bravo justagirl 😍😍😍
Happy_m, ja sam u 11.bila taman na kombiniranom probiru pa su mi radili uzv, vidjela se glavica, obrisi rukica i nogicaaa 😊😍

Evo i mene. Ja i muz si uzeli dan za nas ❤️
Mi smo "veliki" 4mm,znaci 5-6 tt. Na uzv sam vidjela malu tockicu i na njoj titraje srca. Cak nisam plakala nego se smijala😊 Iduca kontrola za tocno mjesec dana. Dobila sam duophasone i vaginalete.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo i mene. Ja i muz si uzeli dan za nas ❤️
Mi smo "veliki" 4mm,znaci 5-6 tt. Na uzv sam vidjela malu tockicu i na njoj titraje srca. Cak nisam plakala nego se smijala😊 Iduca kontrola za tocno mjesec dana. Dobila sam duophasone i vaginalete.
Isto ko i meni ti se dogodilo 😊😊😊 Čestitam vam. I tebi @justagirl❣️
Hvala vam cure. olakšale ste mi situaciju sa uputnicama. 🙂 Bas sam se iznervirala u trenutku.
Happy, i ja jedva čekam pregled u 11.tj! 🤗 Samo sto je moj tek 19.3.
Justagirl, drago mi je da je pregled super prošao. 🤗 Samo neka se tako i nastavi. 😍
Posto bas nemam iskustva, zanima me da li se kombinirani probir radi za vrijeme regularnog pregleda? Ja sam sljedeći put naručena kada budem 11+2, a dr ništa nije spominjao kombinirani.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure super pregledi, cestitam 😊😊
Happy ja sam bila 10+4(po utz 10+6), beba je imala 4cm. Rastezala se, micala, preslatko.😍
Meni nije regularni Nada, dobila sam uputnicu za bolnicu. Mozda negdje je..
Meni nije regularni Nada, dobila sam uputnicu za bolnicu. Mozda negdje je..
Ok, provjerit cu. vjerojatno je I ovdje tako.

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, cestitam na lijepim vjestima 🥰🥰
Ima li koja cura problema sa hemeroidimi? Mene danas uhvatili, bas me peckalo dolje nisam vec znala sta, ali sad kod tusiranja primjetila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji