Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    03. Ožujak 2020. 21:52

happy_m

Iduci tjedan idem na pregled i jako se veselim. Zanima me cure koje ste bile oko 11 tjedna na pregledu sta se sve vidi? 😍😍
    Uzasno sam nestrpljiva 🙈🙈

Bila ja sa 11+2 i taman se bebica probudila pa je bilo jako puno pokreta, vidjele su se ruke, noge bas obris bebe jako jako lijep osjećaj moram priznat :)

[link=https://lilypie.com][/link]

03. Ožujak 2020. 22:06

Dinosaurus

Pozdrav cure!
    Citam vas vec neko vrijeme pa se odlucih prikljuciti :)
    Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
    Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :) tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
    Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D

Pozz! Prvo,čestitke na bebici❣️ Drugo, samo ti piši 😁 Svako iskustvo je dobrodošlo, posebice nama prvorotkinjama.

Bosco
    03. Ožujak 2020. 22:30

Dinosaurus

Pozdrav cure!
    Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
    Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :) tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
    Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D

Dobrodošla! 🤗

Leia91
    04. Ožujak 2020. 08:18

Fancy

Marta14

Fancy jos krvaris?

Da, vec krece kao prava mens…. 😔

žao mi je

Leia91
    04. Ožujak 2020. 08:29

Muči li vas nesanica? Ja sam prošlu noć od 3 bila budna, a noćaš od 2 
    Ne znam kako da preživim dan, osjećam se ko zombi 

nada23
    04. Ožujak 2020. 09:10

Leia91

Mene isto muči. Probudim se na wc oko 3-4 i onda nikako vise zaspati. 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

mara1992
    04. Ožujak 2020. 09:20

Dinosaurus

Pozdrav cure!

Dobrodošla . I ja imam sina rođen je u 10.2018 

url=https://lilypie.com]

• NinaJ
    04. Ožujak 2020. 09:28

Leia91

Ista stvar, probudim se i gotovo onda, bar sat dva sam budna. Ali to mi je zato jer vise ne radim i samo odmaram doma i nemam se di umoriti tokom dana. 🙊🙊 

Ledolina
    04. Ožujak 2020. 09:47

Leia91

Ne znam šta je gore, probuditi se i ne moći više zaspati ili se buditi svakih sat vremena... Znači ja se vrtim cijelu noć po krevetu, al sva sreća još uvijek mogu svaki put zaspati.. A i snovima da ne pričam, sanjam svašta, gluposti... Čak sam noćas sanjala da sam prokrvarila. Danas idem na prvi pregled pa valjda i zbog nekog straha ili šta već... 

Leia91
    04. Ožujak 2020. 10:19

Ledolina

Leia91

Ne znam šta je gore, probuditi se i ne moći više zaspati ili se buditi svakih sat vremena… Znači ja se vrtim cijelu noć po krevetu, al sva sreća još uvijek mogu svaki put zaspati.. A i snovima da ne pričam, sanjam svašta, gluposti… Čak sam noćas sanjala da sam prokrvarila. Danas idem na prvi pregled pa valjda i zbog nekog straha ili šta već…

Da znam na što misliš, moji snovi su za knjigu napisati. Isto tako sanjam o danu u naprijed što će se dogoditi. Ali ako te tješi, sve loše što sam do sad sanjala nije se ostvarilo.
    Javi kako je prošao pregled 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.