Iduci tjedan idem na pregled i jako se veselim. Zanima me cure koje ste bile oko 11 tjedna na pregledu sta se sve vidi? 😍😍
Uzasno sam nestrpljiva 🙈🙈
Bila ja sa 11+2 i taman se bebica probudila pa je bilo jako puno pokreta, vidjele su se ruke, noge bas obris bebe jako jako lijep osjećaj moram priznat :)

[link=https://lilypie.com][/link]
Pozdrav cure!
Citam vas vec neko vrijeme pa se odlucih prikljuciti :)
Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :) tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D
Pozz! Prvo,čestitke na bebici❣️ Drugo, samo ti piši 😁 Svako iskustvo je dobrodošlo, posebice nama prvorotkinjama.
Pozdrav cure!
Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :) tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D
Dobrodošla! 🤗

Muči li vas nesanica? Ja sam prošlu noć od 3 bila budna, a noćaš od 2
Ne znam kako da preživim dan, osjećam se ko zombi
Mene isto muči. Probudim se na wc oko 3-4 i onda nikako vise zaspati. 🤷♀️

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure!
Dobrodošla . I ja imam sina rođen je u 10.2018

url=https://lilypie.com]
Ista stvar, probudim se i gotovo onda, bar sat dva sam budna. Ali to mi je zato jer vise ne radim i samo odmaram doma i nemam se di umoriti tokom dana. 🙊🙊

Ne znam šta je gore, probuditi se i ne moći više zaspati ili se buditi svakih sat vremena... Znači ja se vrtim cijelu noć po krevetu, al sva sreća još uvijek mogu svaki put zaspati.. A i snovima da ne pričam, sanjam svašta, gluposti... Čak sam noćas sanjala da sam prokrvarila. Danas idem na prvi pregled pa valjda i zbog nekog straha ili šta već...

Ne znam šta je gore, probuditi se i ne moći više zaspati ili se buditi svakih sat vremena… Znači ja se vrtim cijelu noć po krevetu, al sva sreća još uvijek mogu svaki put zaspati.. A i snovima da ne pričam, sanjam svašta, gluposti… Čak sam noćas sanjala da sam prokrvarila. Danas idem na prvi pregled pa valjda i zbog nekog straha ili šta već…
Da znam na što misliš, moji snovi su za knjigu napisati. Isto tako sanjam o danu u naprijed što će se dogoditi. Ali ako te tješi, sve loše što sam do sad sanjala nije se ostvarilo.
Javi kako je prošao pregled
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji