Iduci tjedan idem na pregled i jako se veselim. Zanima me cure koje ste bile oko 11 tjedna na pregledu sta se sve vidi? 😍😍
Uzasno sam nestrpljiva 🙈🙈
Bila ja sa 11+2 i taman se bebica probudila pa je bilo jako puno pokreta, vidjele su se ruke, noge bas obris bebe jako jako lijep osjećaj moram priznat :)
[link=https://lilypie.com][/link]
Pozdrav cure!
Citam vas vec neko vrijeme pa se odlucih prikljuciti :)
Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :) tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D
Pozz! Prvo,čestitke na bebici❣️ Drugo, samo ti piši 😁 Svako iskustvo je dobrodošlo, posebice nama prvorotkinjama.
Pozdrav cure!
Mi smo 10+4. Prvi pregled obavljen sa 8 tjedana. Bilo je sve ok. Sljedeci pregled 13.3.
Zao mi je zbog losih vijesti. Nakon vise od godinu ipo pokusavanja imala sam i sama biokemijsku trudnocu. Gin je rekla da tijelo jednostavno prepozna kad nesto sa trudnocom nije u redu i samo ju odbaci. Nema tu nikakvih utjecaja nas samih. Jednostavno je tako moralo biti. Mala utjeha ali mozda za psihu lakse za prihvatiti..Ostala sam nakon pola godine opet trudna i uz nauredniju mogucu trudnocu bez straha, rodila zdravog muskica koji evo ima godinu ipo :) tako da cure samo hrabro i ostanite pozitivne :)
Imam sad svasta za pisat od kolica do probave ali necu vas odma zatrpat ogromnim postom :D
Dobrodošla! 🤗
Muči li vas nesanica? Ja sam prošlu noć od 3 bila budna, a noćaš od 2
Ne znam kako da preživim dan, osjećam se ko zombi
Mene isto muči. Probudim se na wc oko 3-4 i onda nikako vise zaspati. 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure!
Dobrodošla . I ja imam sina rođen je u 10.2018
url=https://lilypie.com]
Ista stvar, probudim se i gotovo onda, bar sat dva sam budna. Ali to mi je zato jer vise ne radim i samo odmaram doma i nemam se di umoriti tokom dana. 🙊🙊
Ne znam šta je gore, probuditi se i ne moći više zaspati ili se buditi svakih sat vremena... Znači ja se vrtim cijelu noć po krevetu, al sva sreća još uvijek mogu svaki put zaspati.. A i snovima da ne pričam, sanjam svašta, gluposti... Čak sam noćas sanjala da sam prokrvarila. Danas idem na prvi pregled pa valjda i zbog nekog straha ili šta već...
Ne znam šta je gore, probuditi se i ne moći više zaspati ili se buditi svakih sat vremena… Znači ja se vrtim cijelu noć po krevetu, al sva sreća još uvijek mogu svaki put zaspati.. A i snovima da ne pričam, sanjam svašta, gluposti… Čak sam noćas sanjala da sam prokrvarila. Danas idem na prvi pregled pa valjda i zbog nekog straha ili šta već…
Da znam na što misliš, moji snovi su za knjigu napisati. Isto tako sanjam o danu u naprijed što će se dogoditi. Ali ako te tješi, sve loše što sam do sad sanjala nije se ostvarilo.
Javi kako je prošao pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji