Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    27. Lipanj 2020. 21:59

Ninche evo danas bili kod sestricne na Krizmi i cijeli dan bila u natikacama i super su mi, ne boli me noga osim sto su mi otekle pa me remen poceo malo tiskati, al treba ih razgaziti.. I preedobraaa komodica waau 😍😍😍
    Zel sretno sa pregledima 😊
    Princess Mimi super organizacija i svida mi se pregrada, dobru ideju si mi dala 😁
    Skakavac lijepa je robica ❤️
    *
    Od uredenja sobice zelim jos fotelju, neki lijepi tepih i naljepnice za zid 😁 ali naci ce se tu jos detalja poput neke kosare sa igrackama, police sa plisancima, okvir za mini slike po mjesecima itd itd. A na svako moje " jos trebamo..." muz dobije po 3 sijede i mislim da ce u sljedecih 10 tj koliko nam je ostalo do kraja, cijeli posijediti 😂😂😂

Napokon 2804
    27. Lipanj 2020. 22:07

Hvala za vjesalice, ici cu u ponedjeljak vidjeti 😁
    Za organizaciju robice slikam sutra sta sam ja uzela mozda pomogne kome

Demetria
    27. Lipanj 2020. 22:08

mc_mouse

Jeste primjetili kako nema univerzalnih komada dječje robice u nekim življim bojama. To sam skužila još prije 3 god kad sam
    Kupovala za prvoga. Sve je sivo/bijelo. Ništa nije živo. Znaci žuta. Zelena. Nebeska plava sa unisex uzorcima. Pa makar i bijela da bude ali da bude šarenog printa.
    Valjda se i industrija odjeće opredijelila za striktno muško/žensko kod beba, odnosno da 90% ljudi želi odma znati spol svoje bebe.

Mi smo gledali čak kupiti nešto plavo ili roza, ajd plavo smo našli ove neke morske i baš su mi fora, ali za roza, kao da nije dovoljno to što je roza još piše preko girl ili princeza ili tako nešto, katastrofa.
    Jedino što sam uspjela uhvatiti življe i žuto je ovo na winnie the pooh i to u veličini 68 mislim.
    *
    Izabela gdje si? Javi se da znamo da ste dobro
    *
    Uzela sam si ove i nisu loše na haljinu do mora https://ibb.co/7nz7zXt
    Mali šank :)))) https://ibb.co/RgxdvWq

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

27. Lipanj 2020. 22:32

Ajme nije me bilo jedan dan i vise ne mogu pohvatat... 
    Bravo za preglede!
    Cestitam na decku! :)
    Ciao nove cure 😊
    Winnie odijelo je top😍
    Mimi - i ja tak planiram slagat (jer inace tak slazem ladice) al sam jos u procesu pranja/peglanja
    Skakavac - postoje tvrde podloge za prematanje koje se mogu stavit na kinderbet (vidla u bubamari) + one kosarice za stvari objesis na kinderbet i dobis slicno ko prematalicu (mislim da ih ima u ikei) - ja sam to planirala tako dok nismo odlucili ipak uzet komodu (nemamo di s bebinim stvarima ak ju nemamo x), a s druge strane, frendica jos uvijek ima prematalicu u dnevnom i nikom nikad nije smetalo... 

Napokon - super da je curka dobro! mene takve price drze od 24 tt, kad su mi rekli da necu docekat 26 tt 2u1 - al nisu bili dovoljno zabrinuti da me stave u bolnicu, to je bilo kad sam tu dosla. .. Uskoro smo 30tt 😍
    Robica - mi smo je toliko dobili da mi je neugodno kupovat... Zahvalna sam jako, a opet bi bar malo ubudenja oko kupovine (luda zenska glava, ne mogu se tolko veselit madracu)... Osim broja 46/50... Za svaki slucaj... 

• bulba
    27. Lipanj 2020. 22:39

Cure ne mogu naći Di ste pisale kako se prijavim na trudnički tečaj on line?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Happymom
    27. Lipanj 2020. 22:43

bulba

Cure ne mogu naći Di ste pisale kako se prijavim na trudnički tečaj on line?

Otiđi na rodinu stranicu pa in privrti po početnoj stranici... Samo upises mail i ime i prezime.... Kasnije ti jos dođe potvrda na mail i provjeri sutra kroz dan da ti ne zaluta negdi na mailu u promocije ili tako nesto

• bulba
    27. Lipanj 2020. 22:51

Hvalaaa puno

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

27. Lipanj 2020. 23:09

Ninche - komoda je super, na dno kutije stavi sto ti manje treba, a na vrh mos slozit kak god oces ono sto ti vise treba. Komodica je super (osobno bi stavila jos 2 police da imam plitke kutije)... 
    Mc mouse - to je i frendica komentirala, jer iako je rodila curu, nije htjela rozo, vec sareno... Morala se jako potrudit... A i ja volim i zutu i crvenu i zelenu i plavu... I mislim da su sve boje za sve 😁 (osim roze, al to je vise jer ju bas ne volim...) 
    Demetria - najsladi sank 😁😍

Napokon 2804
    27. Lipanj 2020. 23:38

Ninche9

Cure ja imam ovakvu komodu, ovakve cvijetne kutije i posudice iz ikee koje su zakon, samo sto ni podloga nece biti ovako ogromna nego manja da sve bude malo skladnije
    https://ibb.co/fYTJDj6
    Jos od prvog djeteta, kupili smo za 50€ i ne pada mi na pamet kupovati novu, samo da mi izdrzi za ovu bebicu..
    Velicinom i visinom je savrsena al ispod moram staviti te kutije koje mi nisu zgodne za spremanje robe jer se ne vidi izvana i moram stavljati jedno na drugo
    Ako netko ima ideju kako sloziti robicu u ovakve kutije a da mi bude prakticno molim vas javite mi

https://ibb.co/YkZ4YXK ja sam sebi na tu foru uzela kosare i u njih slazem, i ako lijepo slozis ne moze ti prasina ici na robicu, i ako popunis cijeli prostor bude super. Mozes si stavit ceduljicu da znas di ti sta stoji i kad sta trebas samo izvuces. Meni je to rijesenje jer moja komoda ima samo 2 velike police i nezgodno mi je slagati robicu tako na police.

Napokon 2804
    27. Lipanj 2020. 23:39

demetria samo cu reci svida mi se sank 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.