Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    21. Rujan 2020. 07:00

Jutro.. 
    Evo noć druga za redom koma.. 
    Jedno 7 u stajanja za pisanje.. Pritisak mi je strašan mala pritišće jako. 
    Simfiza i zdjelica ubijaju noći ne mogu se okrenuti to traje i traje a tek ustati ko da mi je sve puklo u zdjelici.. 
    Posto mi je ovo drugi porod ovakve smetnje su mi počele pred porod znači max 10 dana ranije.. A sada ovo me izluduje.. Polupokretna sam zbog te simfize..i. Počele mi sake i noge naoticati što isto prvi puta nije. Mogu reći da mi je teza trudnoća. Sinoć sam plakala od bolova..
    Eto i nadala se jedan sad još max pola sata spavanja i pon je počeo 

Marta14
    21. Rujan 2020. 07:25

Halila sretan rodendan 🎉🍀🎈🎂Sve najbolje!
    Sanja sretnooo 🍀🍀🍀

AngelEyes
    21. Rujan 2020. 07:32

Sanja sretno 🥰🥰🥰🥰
    Halila sretan rođendan 🎉😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Vita26
    21. Rujan 2020. 07:37

Jutro cure 
    Vidim da sam jako puni toga propustila,nisam bas bila aktivna ove dane,imala sam svoje vjencanje i pripremala se za bebicu.obavila sam zadnju kontrolu kod doktorice svoje i dobila sam i uputnice za porod i naravno testiranje na covid🙈🙈🙈jel i vi to morale koje su isle na porod ????
    SmaliA jesi ti dobro????mislim imamo i ja tu i tamo bolove ali mislim da je to pripreme za porod ,nadam se da i kod tebe sve je sad uredu..
     Koje su rodile Cestitam vam od srca ❤️❤️❤️❤️
    Sanja sretno ti napokon 🙏🙏🙏🙏🤗🌞🌞
    Halila sve najbolje ziva zdrava nam bila❤️❤️
    Marta ti jos u komadu ???🌸🌸🌸
    Onka je rodila??

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• vitae
    21. Rujan 2020. 07:59

Vita26, ne mogu te pronaci u tablici a zanima me u koju bolnicu ides pa moras ici na testiranje? Moras li na carski ili sve šalju na testiranje?

mc_mouse
    21. Rujan 2020. 08:01

Sanja sretnooooo!!!!
    Halila sretan rođendan 🥰
    Test na covid, u Vt sve koje dođu na rodilište testiraju neovisno o vrsti poroda. 

Marta14
    21. Rujan 2020. 08:15

Vita cestitam 🌺👰
    A da jos sam tu haha..
    Sretno danas na pregledima 🍀
    Ninche i meni je ponedjeljak zadnji dan.. Rekla je da ne daju tablete, nego dole nesto.. Vjerojatno gel al nisam ni slusala bas jer nisam mislila da cu do toga mozda doci 🙈morat cu u srijedu pitat ponovno.. 

Leia91
    21. Rujan 2020. 08:15

Ja naručena 30. u Petrovu na hospitalizaciju. Dan prije moram na Rebro napravit covid test. Treba uputnica liječnika opće prakse. Ali ako dođeš na hitnu roditi onda ti tamo uzmu briseve.

Halila
    21. Rujan 2020. 08:24

Hvala vam svima! 🤗
    Sanja sretno!!! 

jasamja
    21. Rujan 2020. 08:32

Halila sretan ti rođendan 😊
    Sanja sretno! Čekamo lijepe vijesti 🤞
    Vita čestitam 😊
    .
    .
    Sretno svima koje imaju preglede ovaj tjedan i svima kojima krenu porodi neka budu što brži i što lakši 😊😘🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.