Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    17. Rujan 2020. 19:13

Cure..
    Ispao mi je dio sluznog cepa danas popodne.. 😬Prepala sam se kad sam vidla.. Bar mislim da je to to.. Nema šta drugo biti 
    Ima  li koja iskustva?? 
    U prvoj mi nije ispao pa nemam iskustva.. 

teica30
    17. Rujan 2020. 19:17

Sretno svim curama koje sutra imaju indukcije ili preglede ... Mi čekamo ponedjeljak da vidimo kakvo je stanje i Jel se gospođica sta udebljala 😁
    Cure koje ce ići u OS roditi, Jel spremate pelene za bebu? Navodno mi kažu da se dobije mali paket, ali nekako nisam sigurna da ti to daju bas odmah... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    17. Rujan 2020. 19:22

Mina 29

Cure..
    Ispao mi je dio sluznog cepa danas popodne.. 😬Prepala sam se kad sam vidla.. Bar mislim da je to to.. Nema šta drugo biti
    Ima li koja iskustva??
    U prvoj mi nije ispao pa nemam iskustva..

A da odes na hitnu cisto radi mira u sebi... 34 tjedna si, pa da pogledaju da budeš sigurna sta je, ako me razumiješ... bez sluznog se moze naravno, ali najbolje je po meni zaviriti da se vidi situacija...
    Šaljem pusu 😘😘😘😘

Unakit
    17. Rujan 2020. 19:27

Ana, Sif, sretno, uz vas smo srcem 💗

Happymom
    17. Rujan 2020. 19:57

Mina koliko ti je ispalo?

Meni skoro tjedan se ponekad na papiru pojave bas komadići sluzi koje tocno razlikujen od iscjetka, ali evo,nema nikakvih dogadanja jos uvik...
    Svakako ako opet primjetis sluz otidi provjerit, nisi jos u terminu...

• MissKris
    17. Rujan 2020. 20:20

teica30

Sretno svim curama koje sutra imaju indukcije ili preglede … Mi čekamo ponedjeljak da vidimo kakvo je stanje i Jel se gospođica sta udebljala 😁
    Cure koje ce ići u OS roditi, Jel spremate pelene za bebu? Navodno mi kažu da se dobije mali paket, ali nekako nisam sigurna da ti to daju bas odmah…

Imam isto pitanje i od svakog sam dobila drugaciji odgovor. 😕 A svi su mi davali informacije iz prve ruke tako da sam skroooz zbunjena sto se toga tice. Ma inace sto se tice torbe i koliko cega staviti s obzirom na situaciju s posjetama. Al opet kontam ako nesto bas jako zatrebam naci ce put do mene. Uglavnom, receno mi je iz prve ruke da dobijemo paket pelena i paket vlaznih medutim jucer dobijem s druge strane info da ponesem pelene i vlazne. Tako da, ja cu ponjet 20tak pelena i jedan manji paket vlaznih. Uzela sam onaj pampers sensitive na bazi vode. Evo tako trenutno mislim, ako nesto saznam naravno javim 😉

Mina 29
    17. Rujan 2020. 20:21

Ispao je onak veći dio zutosukravog kruceg dijela.. baš vidim da je drugačije od iscjedka bilo kakvog a stvarno i same znate kolko ga bude i kakav bude ali ovo sam vidla da je nešto drugo. 
    Za sad mi nije panika jer bude svakakvih iskustava.. Mislim si da je rano ipak i da imam vremena.. Imam za tjedan dana opet pregled pa ću napomenuti dr.. Ak će do tad biti sve ok.. Za sad nemam nikakvih smetnji pa mi se stvarno nejde na hitnu 🤷‍♀️🙉
    Ak primijetim još ili neke bolove svakako ću otići.. 

plavo_nebo
    17. Rujan 2020. 20:29

Napokon 2804

Cure sretnoo 😘😘😘😘😘😘
    .
    Znaci mene je tako jako pocelo bolit sa desne strane trbuha, kao ono kad trcite pa ne disete dobro pa vas zaboli… nakon toga bijeli iscjedak i hladan znoj… sad mi je napeto na području trtice i dole, i blaga menstrualna bol… otusirala sam se, lezim u krevetu i cekam

Tako je meni bilo neki dan... I navecer se smirilo.. sad je sve ok

Ninche9
    17. Rujan 2020. 20:36

Cure u terminu dal vas boli dolje, bas spolovilo?
    Ja imam osjecaj da mi je gospoda otecena i boli me izvana e sad ne znam od cega, mozda jer imamo odnose al njezni smo.
    Sutra imam pregled, doktoricu nista ne mogu pitati nije bas neka.. 

AngelEyes
    17. Rujan 2020. 21:09

Ana i Sif sretno sutra, samo hrabro! 🤗

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.