Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    16. Rujan 2020. 16:52

E, vi koje se dvoumite(ne one sa super sveki) nemojte slucajno da vam svekrva dode pred porod.. Mozete sve same, ne treba vam ta ludakinja.. 

plavo_nebo
    16. Rujan 2020. 16:57

Marta14

E, vi koje se dvoumite(ne one sa super sveki) nemojte slucajno da vam svekrva dode pred porod.. Mozete sve same, ne treba vam ta ludakinja..

🤣🤣🤣🤣.. meni moja sutra dolazi na 3 dana

Napokon 2804
    16. Rujan 2020. 17:05

https://ibb.co/q5r4wxt
    Kaufland,  četvrtak,  kako čujem da su novčići  sjeli, čekajte cetvrtak

Napokon 2804
    16. Rujan 2020. 17:10

Marta14 hahahahahahhahahahahahhahaha jesi me nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• vitae
    16. Rujan 2020. 17:13

Marta, krepat cu od smijeha 😂 šta je sada sveki napravila da te izbacila iz takta?

• mini_mouse26
    16. Rujan 2020. 17:18

Marta14

Razumijem i slazem se s tobom!!!! Zeno pa sta ti radi?! Ne daj se nasekirat!!!

16. Rujan 2020. 17:19

Marta  hahahahhahaha e jesi me nasmijala 😂😂😂😂

enana
    16. Rujan 2020. 17:33

Curke nisam citala od jucer, pa cestitam svima koje su u medjuvremenu rodile...moji bolovi u ledjima od jucer su ipak bili trudovi, tak da sam danas ujutro rodila svoja dva pilica 🥰 na kraju ipak bio carski...bebice su ok, mrvice moje, a i meni za sad ok bez vecih bolova i tegoba...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Marta14
    16. Rujan 2020. 17:34

Danas sam provela 3 sata u sobi na krevetu i glumila da mi je slabo! Samo da ju ne gledam..
    Ma zlocesta je, ne bih ja ovako da nije.. Odjednom mora u pon u Zagreb, a nema bus, pa da ju sin vozi u Ljubljanu(1.5h) i da JA idem povozat se tamo i nazad ako me strah ostat ovdje, pa ako krene mogu tamo negdje rodit...nije uopce nista komentirala za curicu kako smo sredili niti otvorila ormar, nistaaaa..Sina ne dozivljava uopce kad ju zove/prica.. Maa luda sam
    A prica mi o HDZu i SDPu i raku od 6i pol ujutro...
    Samo gledam ocu rodit vise da ode al cini se da mala nece van dok ne ode, valjda ju cuje 😂

plavo_nebo
    16. Rujan 2020. 17:42

enana

Curke nisam citala od jucer, pa cestitam svima koje su u medjuvremenu rodile…moji bolovi u ledjima od jucer su ipak bili trudovi, tak da sam danas ujutro rodila svoja dva pilica 🥰 na kraju ipak bio carski…bebice su ok, mrvice moje, a i meni za sad ok bez vecih bolova i tegoba…

🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Cestitam.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.