Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    12. Rujan 2020. 09:17

Sretno Talija, nek sve brzo i što bezbolnije prođe!!!!

Tina.Antares
    12. Rujan 2020. 09:33

Talija sretno! Sto ljepše iskustvo vam želim! 

Mina oprosti nisam skužila da je beba sad dobro u kanalu. Pogledaj vjezbice ako će ti biti pritisak previše, onda ima i kako ih malo izglaviti a da ostanu tako kako jesu. :) 

Talija
    12. Rujan 2020. 09:37

Hvala vam cure 🙏🏻😘😘

Mina 29
    12. Rujan 2020. 09:37

Sretno Talija

Demetria
    12. Rujan 2020. 09:45

Talija

Hvala vam cure 🙏🏻😘😘

Talija sretno :) jedva čekam dodati novu bebicu...ti si u Zaboku? Mislim da nam tamo još nitko nije rodio, pa sretno 
    Mislimo na vas i šaljemo pozitivne misli

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tina.Antares
    12. Rujan 2020. 09:55

Ja moram prijaviti svoj nalaz TSH i ft4, kako kaže moj privatni ginekolog koji mi vodi trudnoću, školski nalaz bez ikakve brige. Još moram ponoviti ogtt u petak. 
    Bitno da je socijalni(koji me vidio jednom u životu i niti jednom pregledao) htio me slati na hospitalizaciju, endokrinologa i terapiju. Zato je bitno tražit drugo mišljenje i ponovit pretrage. 
    Sretna sam i smirenija, a još mi je dodatna sreća sto je kćer prošla audiciju i upisala baletnu osnovnu školu koju je htjela. 

Želim svima ugodan dan proveden u lijepim trenutcima! Svima kojima je porod krenuo, da dočekate svoje malene smotuljke! ❤️

Talija
    12. Rujan 2020. 10:07

Demetria, da u Zaboku. Evo spojili me na ctg.. nadam se da ne bude preeedugi dan danas 🙈 javim se 😘

Napokon 2804
    12. Rujan 2020. 10:10

Sretno Talija... da bude što brže i bezbolnije 😘

mc_mouse
    12. Rujan 2020. 10:24

Tina to su izvrsne vijestiiii 🥰🥰🥰🥰🥰
    Ana ajoooj :( i ja se mučim sa istim i sve me strah kako će izgledati u kombinaciji sa napinjanjem za izgon. Ponijet ću si kremu i u rodilište 😔

Bosco
    12. Rujan 2020. 11:00

Talija. Sretno, da se sto prije mazis s bebicom 💓
    Tina. Bravo za kcer 👍 i super za dobre nalaze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.