Talija sretno! Sto ljepše iskustvo vam želim!
Mina oprosti nisam skužila da je beba sad dobro u kanalu. Pogledaj vjezbice ako će ti biti pritisak previše, onda ima i kako ih malo izglaviti a da ostanu tako kako jesu. :)
Hvala vam cure 🙏🏻😘😘
Talija sretno :) jedva čekam dodati novu bebicu...ti si u Zaboku? Mislim da nam tamo još nitko nije rodio, pa sretno
Mislimo na vas i šaljemo pozitivne misli
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja moram prijaviti svoj nalaz TSH i ft4, kako kaže moj privatni ginekolog koji mi vodi trudnoću, školski nalaz bez ikakve brige. Još moram ponoviti ogtt u petak.
Bitno da je socijalni(koji me vidio jednom u životu i niti jednom pregledao) htio me slati na hospitalizaciju, endokrinologa i terapiju. Zato je bitno tražit drugo mišljenje i ponovit pretrage.
Sretna sam i smirenija, a još mi je dodatna sreća sto je kćer prošla audiciju i upisala baletnu osnovnu školu koju je htjela.
Želim svima ugodan dan proveden u lijepim trenutcima! Svima kojima je porod krenuo, da dočekate svoje malene smotuljke! ❤️
Demetria, da u Zaboku. Evo spojili me na ctg.. nadam se da ne bude preeedugi dan danas 🙈 javim se 😘
Tina to su izvrsne vijestiiii 🥰🥰🥰🥰🥰
Ana ajoooj :( i ja se mučim sa istim i sve me strah kako će izgledati u kombinaciji sa napinjanjem za izgon. Ponijet ću si kremu i u rodilište 😔
Talija. Sretno, da se sto prije mazis s bebicom 💓
Tina. Bravo za kcer 👍 i super za dobre nalaze
Sortiraj odgovore
Najstariji