Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2019. 01:53

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Zara88

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1 dal ti nekad provjeravas da bebac dise ja imam fobije da nekad ne dise kad je pre mirna onda ako necujem da dise gledam dal se trbuh dize izgubit cu 100godina zivota 😣😣

El.mi vjerujes da sam sad isla provjerit jel dise cipsom u ruci. I ne vidim.odmah zato sto ima 3 sloja odjece na sebi i priblizim se i zasuskam s vrecicom cipsa 🤦 al nije se probudio 😂

😂😂😂 Znaci isti problemi ja kad necujem i nevdim kroz mene prode samo hlada znoj i samo mi neke misli produ glavom i onda kada vidim da je sve ok pocmem se tresti 😖😖😖

Da, i ja protrnem na sekund dok ne vidim da se prsni kos dize 😬a ja kad vidim da je sve ok, nastavim sta sam vec radila 😂

Uh, tog je i mene vec strah

Haha provjeravat ces i ti, ko i mi 😂 ne.mos si pomoc da ne provjeris 😆

Svaki dan ces gubiti 10 godina zivota provjeravajući 😐

Da bar kile gubim, a ne zivce 😂

Bas to ja se vec mj dana vagam kile stoje nemrdaju nikud bas sam ocajna 🙄

Ja isto. Zabetonirane kile 🙄 ma ajde, nisam ih ni dobila u mj dana, necu ih ni skinut u mj dana. Sam ne smijem vise tolko jest u ovo glupo doba 😂

Ja sam za sada smanjila slatko, imam pun ormaric slatkisa ali ih ne otvaram, mrzim kad netko dode i onda da pocastim ja otvorim i nece da uzme a meni zao da se susi jer poslje nitko to nece i onda ja pojedem sve 😂😂 steta baciti 😂😂 ja bi ipak da makar padne za koju kilu da mi dade nadu da one odlaze al jos davni dana sam citala da bi trebali spavati mininalno 8h da se tijelo odmori i opusti da bi kile padale sto znaci da bi se trebala ostaviti foruma i cim ona zaspe i ja zaspati da se naspavam 😂😂

Ak treba 8h spavat to znaxci da do vrtica necu skinut kile 😂

Ja sam ubjedena da cim odem na posao da ce pasti dole 😂 dok odem na poso imat cu 100kg

Ma ja i na poslu jedem. Uzas 😆 ma bolje i tak nego da mrsavim od stresa. Ja kontam kad prohoda malac da skines trcanjem za njim 😁

I ja al i radim kad god sam se vracala na posao izgubim u mj dana 10kg 

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 01:55

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Zara88

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1 dal ti nekad provjeravas da bebac dise ja imam fobije da nekad ne dise kad je pre mirna onda ako necujem da dise gledam dal se trbuh dize izgubit cu 100godina zivota 😣😣

El.mi vjerujes da sam sad isla provjerit jel dise cipsom u ruci. I ne vidim.odmah zato sto ima 3 sloja odjece na sebi i priblizim se i zasuskam s vrecicom cipsa 🤦 al nije se probudio 😂

😂😂😂 Znaci isti problemi ja kad necujem i nevdim kroz mene prode samo hlada znoj i samo mi neke misli produ glavom i onda kada vidim da je sve ok pocmem se tresti 😖😖😖

Da, i ja protrnem na sekund dok ne vidim da se prsni kos dize 😬a ja kad vidim da je sve ok, nastavim sta sam vec radila 😂

Uh, tog je i mene vec strah

Haha provjeravat ces i ti, ko i mi 😂 ne.mos si pomoc da ne provjeris 😆

Svaki dan ces gubiti 10 godina zivota provjeravajući 😐

Da bar kile gubim, a ne zivce 😂

Bas to ja se vec mj dana vagam kile stoje nemrdaju nikud bas sam ocajna 🙄

Ja isto. Zabetonirane kile 🙄 ma ajde, nisam ih ni dobila u mj dana, necu ih ni skinut u mj dana. Sam ne smijem vise tolko jest u ovo glupo doba 😂

Ja sam za sada smanjila slatko, imam pun ormaric slatkisa ali ih ne otvaram, mrzim kad netko dode i onda da pocastim ja otvorim i nece da uzme a meni zao da se susi jer poslje nitko to nece i onda ja pojedem sve 😂😂 steta baciti 😂😂 ja bi ipak da makar padne za koju kilu da mi dade nadu da one odlaze al jos davni dana sam citala da bi trebali spavati mininalno 8h da se tijelo odmori i opusti da bi kile padale sto znaci da bi se trebala ostaviti foruma i cim ona zaspe i ja zaspati da se naspavam 😂😂

Ak treba 8h spavat to znaxci da do vrtica necu skinut kile 😂

Ja sam ubjedena da cim odem na posao da ce pasti dole 😂 dok odem na poso imat cu 100kg

Ma ja i na poslu jedem. Uzas 😆 ma bolje i tak nego da mrsavim od stresa. Ja kontam kad prohoda malac da skines trcanjem za njim 😁

I ja al i radim kad god sam se vracala na posao izgubim u mj dana 10kg

Zaposli me. 😂

Zara88

Nikad u zivotu nisam imala zgaravicu sve doķ se nisam uselila kod mm-a i njegovih i evo sada u trudnoci 😏

Znaci sveki kuha i pravi jake zaprške 😂😂

• Zara88

Noemi1

Upravo napisem komentar i napise mi dole (tam di inace pise da je predugacak komentar): Uspori malo 😂😂😂😂😂😂

😂

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 01:56

Zara88

Nikad u zivotu nisam imala zgaravicu sve doķ se nisam uselila kod mm-a i njegovih i evo sada u trudnoci 😏

Ni ja,.nisam znala.sta je zgaravice do trudnoce🙄

19. Listopad 2019. 01:56

Noemi1

Upravo napisem komentar i napise mi dole (tam di inace pise da je predugacak komentar): Uspori malo 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

• Zara88
    19. Listopad 2019. 01:57

ayla

Zara88

Da je bar to 🤣

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 01:57

Sreco nemoj nas napustat (nismo svi ko Ayla 😜) javi nam kakvo je stanje. Mi smo dezurne 😁 ako ides za bolnicu, sretno 😊

• Noemi1
    19. Listopad 2019. 02:00

Zara88

ayla

Zara88

Da je bar to 🤣

Haha bit ce da ju boli zeludac od sveki 😂

19. Listopad 2019. 02:02

Noemi1 
    Vjeruj mi da ovaj posao ne zelis raditi, ja sam jedino rekla da mi je ovAj posao spasio zivot, jer bi bila pretila al mi je unistio leda krivi pokret i ja sam ukočena u 3tj sto sam trpila bolove i pila 3tab dnevno za bolove u suzama radila al nemam šugavog izbora 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.