I_me ovisi od firme do firme tj. ovisi o kolektivnom ugovoru firme. Raspitaj se za svaki slucaj.

Oprostite, cure.. nisam vidjela da vas nema
I me, da li te ma 4Du i vaginalno pregledala?

I_me ovisi od firme do firme tj. ovisi o kolektivnom ugovoru firme. Raspitaj se za svaki slucaj.
Vec jesam... pitala knjigovodju kad sam nosila doznake.. 😒😕
Kod nas to ne rade.. 😔

Cure koje su na komplikacijama, podsjecam da nakon 90 dana bolovanja imate pravo na jednokratnu naknadu do 3300 kn koju vam isplacuje firma. Naravno, koliko cete dobiti ovisi od firme do firme, pa se raspitajte. Ja radim u drzavnoj pa cu dobiti tu naknadu u iznosu od cak 3300. Ali moja frendica koja radi u privatnoj isto poslala molbu/zahtjev u firmu i dobila naknadu oko 2500kn (ovisi sta pise u kolektivnom). Za tu naknadu vam nitko nece reci, morate same se raspitati ali komplikacije su isto bolovanje i imate pravo na to nakon 90 dana.
Mozes si misliti kako cemo mi kod privatnika ista dobiti.😜
Da, prvo sam promislila - OPA, ideeeš
a onda sam ohladila kad si rekla da si u državnoj....velika je šansa da nama tog u kolektivnom - nema

žena-majka-carica:)
Barbs, kako to 3 tjedna razmak? Ides privatniku ili…?
kako trudnoća odmiče tako ginekolog, po potrebi, stavlja preglede sve gušće
pred kraj bude svako dva tjedna

žena-majka-carica:)
Oprostite, cure.. nisam vidjela da vas nemaI me, da li te ma 4Du i vaginalno pregledala?
Je. Sve je pregledala!
Prvo razgovara stobom, pa te pregleda vaginalno, pa preko stomaka (i tada ulazi muz ).
I kod nje si gol na stolu od struka na dolje.

Hvala na odgovoru
A popis budem azurirala ako stignem kasnije, aki u medjuvremenu netki ne bude azurirao... Imam filing da me opet prehlada uhvatila.. u subotu sam bila u sandalama na piru, a navecer je bilo hladnjikavo i puhalo... Mada nisam previse bila vani... Ali ipak se osjecam umorno Pojela sam malo meda... I popila limunadu s medom... I sprej za nos koristila... Nadam se da cu sutra biti k'o nova

Barbs i tebi sretno sutra! ☺️
Ja se danas malo stedim s hranom i moram pazit da se sutra ne najedem puno za dorucak jer ce opet tamo vaga pokazat puno kila. 🙄

Da vas i mi pozdravimo.. evo mi malo gladni,sutra imamo OGTT pa nam rekli da ne smijemo 12h nista jesti i piti (osim vode,naravno)..
Barbs,pregled imam 06.07 kao i ti.. ejj mozda i tvoja doktorica ide na dopust pa te zato ranije narucila(moja radi prvu sedmicu u julu,pa je 3 tjedna nema,pa sam zato dobila tako brzo pregled) jer lneto je,sad vecinom svi idu na dopuste.. 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji