A koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vukla

😍
Cure, jel moguce da su rupice na bocicama premale?
A jede, place, jede, place, grabi dudu, vuce, place?
Moguce je, ne znam koju koristis, mi imamo Nuk, i kod kupnje treba gledati ne samo od koliko do koliko mjeseci, nego sa strane sitnije pise s, m ili l, s za vodu/ caj, m za mlijeko, a l ako eventualno netko daje guscu hranu tipa cokolino na bocu..Kod Aventa isto tako, postoji neka slicica, tipa dvije, tri kapljice ili variable flow. Za druge proizvodjace ne znam, ali najvjerojatnije je ista shema
Ja koristim avent i sirila sam mu rupe jos kad je imao mjesec ipo jer je bilo nemoguce nahranit ga,od kad sam to napravila preporodio se,brze pojede ,bez nervoze i najbitnije nema grceva. Bojala sam se da ce mu bit previse pa da ce imat grceve ali nista hvala Bogu.

url=https://daisypath.com]
Sad je i meni palo na pamet to s rupicom... Mi imamo tommee tippe bocice one s onim stapicem unutra, kao anticolic...ugl ona kad jede na bocicu duda na bocici udje skroz unutra pa ne moze vise vuc nego je moram ja rucno ispravit... Ne dajemo joj cesto bocicu pa nisam isla za tim, al sad kad ste spomenile,moglo bi bit da joj je mala rupica?

A koji broj dude imas? Ja imam avent i sad sam na dudi br 2 jer se s br 1 jako mucila i jako je vukla
Zato smo i mi prešli na dvojku, ali kad jede iz dvojke joj curi sve sa strane ☹️☹️☹️, a bacila sam ambalaže, pa sad nemrem vidjetiii te vražje kapljice o kojima Amore pričaaaa. 😧😧😧😧😧
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji