Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    30. Studeni 2017. 08:15

Hedgehog znaci i kod tebe sisa party. Baš divno. 😂😂
    Ovaj moj samo doji a onda place jer ga stomak muci, em zraka se naguta em preevise podoji.... i tako na repeat all day all night 🙈🙈

[OBRISANO] 30. Studeni 2017. 08:24
    [OBRISANO] 30. Studeni 2017. 08:30
    [OBRISANO] 30. Studeni 2017. 08:49
    [OBRISANO] 30. Studeni 2017. 08:53
  • Dena1009
    30. Studeni 2017. 08:54

Yel tek sam sad uspjela proskicnut ovdje i vidjeti sta ti se događa. Ajme draga, sokirana sam. Najvise mi zao Adriana, a i tebe jer oporavljat se u takvom okruzenju je pakao, ne bih ti voljela biti u kozi. Osobno znam slucaj veze u kojoj je bilo prijetnji samoubojstvom od strane djevojke i vjeruj mi kad je veza konacno bila okoncana ostalo je na tome, doticna nije imala muda da napravi nesta, a znala je da da decko ce se bojati otici dok prijeti. Vjeruj mi, ako se netko odluci to ce napraviti, a ne pricati o tome. Takovi koji govore i prijete se jesu najgori, psihicki te unistava, a preveliki je slabic da bi nesta stvarno ucinio. Zauzmi se za svoje dijete, on vas nije zasluzio. I ne krivi njegove roditelje, koliko got su oni "uzasni"  on je taj koji bi sa tobom morao rijesiti stvari i sebi u glavi posloziti prioritete. Sretno draga ❤

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 30. Studeni 2017. 08:58
    [OBRISANO] 30. Studeni 2017. 09:03
    Barkleys
    30. Studeni 2017. 09:21

Mamuka - znači i kod tebe, sisa, zrak, štucanje, plač, muči se i grči, pa opet sisa... I tako u krug.... Našla sam na YouTube vježbe za grčeve/probavu. Posrala se po meni, sebi, prematalici, a nisam ni do pola vježbi došla... XD xD ali radila sam ih samo jednom jer je jedino tad bila mirna 5 min. 

maca1510
    30. Studeni 2017. 10:35

Yel-Dobra stvar je da se dragi ipak odlucio na terapije. Stvarno mu nemoze odmoc a mozda shvati neke stvari. Je da to kosta ali za takve stvari ce se uvik nekako nac novaca. 

Danas mi je pedijatrica rekla da mali ima neki mali sum na srcu ,vjerojatno nesto sta se kroz par miseci zatvori samo, ali kardiolog ga nemoze pogledat jer na cijelom rodilistu nema kardiologa do ponediljka. Pa da to nije vrh! Ali kao da ne stojimo sad tu do ponediljka ona ce  napravit uzv.
    Kleaiva- jesi u TA? Sta kazu?

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI