Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 29. Studeni 2017. 08:54

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 29. Studeni 2017. 09:00

[OBRISANO] 29. Studeni 2017. 09:04

luce <3
    29. Studeni 2017. 09:41

Maco drzi se!! Nadam se da sad vec drzis svoju bebicu u rukama!!! Cekamo nove info 😄😄
    Kleiva ajmo zeno jos malo!!!
    Yel da meni moj nesto tako kaze pa ne bi u zivotu vise vidio ni mene ni malu da se ne znam o kakvom afektu radi... Nadam se da se situacija primirila i da si ti bolje!!! 

kleaiva
    29. Studeni 2017. 11:49

Ajme žene...ja sam sve opeglala, usisala kucu i to cak i ispod kreveta opet i micala sve zivo, sve pospremila, auto sam si iznutra ocistila i usisala, sad se bacam na rucak😂😂 al nista se ne dogada osim pritiska u ledima i pokoje sijevanje u stidnoj kosti😂 beba je od sinoc mirnija i trbuh se spustio jos malo ali nistaaaa😒 htjela bih da samo krene a ne da me sutra onaj stari grubi doktor posalje na indukciju😖

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    29. Studeni 2017. 11:51

Yel...slazem se sa svime sto su cure napisale...samo cu dodati da se smirite svi skupa i u miru pokusate razgovarati i postaviti neke stvari na svoje mjesto i u miru se makni od tamo.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    29. Studeni 2017. 12:17

Sanjchi pa nemoj toliko plakati.... ja sam se neki dan rasplakala jer sam skužila koliko sam sretna xD
    Macooo - javiii seee!
    Yel - cure su ti sve rekle....
    Kleaiva - ja ne vjerujem, tvojoj bebici je baš lijepo u trbuhu....kad ne želi van....
    Luce - kako se ti snalaziš s bebicom? Mi imamo boljih i lošijih dana...samo da joj se uspostavi ta probava jer se baš napinje i grči i sve...pa ćemo valjda biti na konju...

[OBRISANO] 29. Studeni 2017. 12:28

luce <3
    29. Studeni 2017. 12:31

Hedgehog pa uglavnom nam je super... Mislim da je od sinoc u tijeku skok u razvoju jer je dosta zezala sto se spavanja tice, a inace stvarno brzo zaspe i spava po 3-4h u komadu... Doduse jucer sam joj i prvi put dala one kapi k1+d3 a nisam joj dala Espumisan pa ne znam jel to ima ikakve veze... Al ne mogu se bas pozalit inace... Muz je velika potpora i sudjeluje u svemu... Pazi nas i mazi 😍
    Jesi ti svojoj pocel davat te kapi? 

barbs
    29. Studeni 2017. 13:43

KleaIva, aaajde zeno! 😂😂😂😂😂 Navijamo za tebeeeee!!! 😍😍😍😍😍
    SANJCHI, ooo daaaa, jutra su ponekad pametnija od noci 
    Luce, ja nisam davala espumisan kad sam krenula savati D3 kapi... Je l ima problema sa probavom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI