Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    27. Studeni 2017. 10:12

maca1510

Evo ja s pregleda, 1 prst otvorena, narucia me sutra doktor na ctg i nemoze se nacudit kako mi to do sad niko nije napravia. Jos mi je reka obavezno pratit pokrete bebe i ako ih je manje od 10 odma doc, kao vec sam dosta presla termin pa treba bit oprezan. Ajde bar neki doktor da je razminia 2 rici s menom🙈

Ajde super bar si naletila na nekog normalnog i sad bar znas nesto vise

kleaiva
    27. Studeni 2017. 11:23

Maca...hvala Bogu vise da je netko normalan bio😊 drzi se!
    Yel...e to ti je sad ono sto se nisi od prvog dana mogla uvjerit da si rodila i da je tvoje dijete...to sam ja prosla s prvim i bas je to koma...pokusj se smiriti i vizualizirati sebe i bebu i muza u zajednickim trenucima kad bi te napalo to cudno raspolozenje. Meni je to puno pomoglo. Pusti svekice tamo gdje jesu i ne zamaraj se njima i savjetima i pametovanjem. Kroz jedno uho unutra a kroz drugo van...vjeruj to je najbolji nacin za sve. Bit ce sve dobro. 
    Mamuka ja ti volim kad mi netko dolazi tako imati doma one gotove male pizze, hrenovcice u tijestu, strukle i tako ta jela pa to ispecem nabrzinu uz mezu...ako mi se bas netko najavi ranije ili bas zelim rucak il veceru najjednostavnije mi je nesto iz pecnice...fina teletina i krumpir i povrce ili nesto takvo...za prste polizat a nema puno posla oko toga.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 12:26

Maca super za pregled. Jel ti danas radio ctg ili samo vaginalni i plodnu vodu?
    Koji doktor ti je bio?
    Čula sam da su Vulic i Hrboka isto skroz dobri ali meni Hrboka pregledava ctg jer je moj mira ići na operaciju i nista mi nije reka osim dodjite sutra na pregled plodne vode jer mi je tad bio termin.  Al s mojim sam se već bila dogovorila da dolazim.
    Yel najbolje je za vas da idete u stan. Niko do tada neće bit miran.
    A ako imaš poteškoće i teško ti je bit pribrana bolje prekini dojenje i uzmi terapiju jer ni beba neće tako bit mirna kad osjeti tvoju nervozu. Vrtit ćete se u krug bzvz a nijednom od vas neće biti dobro.
    Normalno je da imaš te neke trenutke kad emocije prorade al nije dobro da si stalno pod dojmom.
    A što se tiče čišćenja ženo Božja nek čiste i spremaju neće im pozlata spast. Pa još te sve boli a ti da ideš čistit.... 

[OBRISANO] 27. Studeni 2017. 12:30
    kleaiva
    27. Studeni 2017. 13:11

Yel…nemam takva iskustva s muzem...ali sto mu nisi rekla kako si se ti osjecala kad se on postavljao prema tebi bezveze zbog peseka i staraca...neka mu malo griznje savjesti...to jos nikog nije ubilo. Stavi sebe i bebu na prvo mjesto i objasni mu da je beba zajednicka i da vas treba oboje jednako...nek sudjeluje u hranjenju i brizi sto vise pa ces se ti naravno moci vise posvetiti i njemu a i on tebi😂
    Slazem se s Mamukom u potpunosti...sve je dobro srocila i objasnila.😊 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

maca1510
    27. Studeni 2017. 13:28

Mamuka- danas mi je samo plodnu vodu radia ali toliko grozno da jos uvik krvarim.al doslovno krvarim da uloske moram nosit i to ne dnevne! Bas sam kasnije srela curu koja je bila poslije mene i kaze da je i njoj tako a da njega inace zovu "mesar" . neki Stipic se preziva. Mebi je bilo bitno da je bar posvetia 2 min da mi odg na neka pitanja tako da nisam ni isla za tim koliko je grub bia na pregledu. A nemos i jare i pare 😂 sutra samo ctg,preksutra opet plodna voda. 
    Yel- mamuka i kleaiva su ti super napisale. Mene je strah da nebi svo vrjeme posvetila bebi a muza zapostavila zato sam upozorila svih oko mene da mi kazu ako se krenem tako ponasat!

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 13:33

Yel nismo imali takvih problema ali ja sam bas da bi takve situacije spriječila uključila muža u brigu oko bebe i navečer bi njih dvoje imali svojih sat vrimena kad bi se mazili a ja bi nešto po kući radila ili bi se pozabavila sobom. A kad bi micicu stavili na spavanje nas dvoje bi se družili. Nije stvar da bude nešto aktivno al eto čisto da gledamo TV zagrljeni i da pričamo bilo nam je super. S obzirom da smo mi vezu prije braka praktički bili na daljinu navikli smo puuuno razgovarat. Ja sam ta koja će pocet razgovor i o nekim ne baš ugodnim temama ali sve rješavamo sa puuuno razgovora. Mislin da je to pomoglo i tome da se.lakse naviknemo na bebu i uigramo u nove obveze i novi način života.
    Naravno da kad je beba malo porasla, nakon neka 3 mjeseca, znali bi je ostaviti ponekad na čuvanje a mi bi izasli malo vani. Njen to bilo često al 1 mjesečno nam je bilo OK jer smo inače dosta šetali i micicu vodili sa sobom pa nije bilo da smo bili previše željni života van kuće. 
    Mislim samo da muškima triba dat ulogu u brizi oko bebe i pustit ih da se malo druže na samo da se bolje povežu jer eto oni to moraju uvježbati/razviti s vremenom. Ali naravno i dalje imati neko vrime za vas dvoje bez bebe da ne zanemarite ni vas odnos kao partnera jer svaki odnos traži vrime za sebe i to ni beba ne bi trivala prominit. 
    Meni je npr dolazak bebe više stavio prijateljske odnose na kušnju jer većina mojih prijateljica je neudana i bez djece a i daleko od nas i uz sve triba naći vrimena i za njih. Moram priznat da sam se tu na periode znala pogubit ali valjda oni pravu ostaju i usprkos tome.

[OBRISANO] 27. Studeni 2017. 13:39
  • Mamuka
    27. Studeni 2017. 13:41

Jel taj Stipic mladji doktor, visok i krupan,  hercegovackog naglaska?
    Ako je to taj onda mi je jasno jer lik je ko od brda odvaljen i ruka mu je prije za veterinara nego za ginekologa.😂😂
    Kad je bio u viziti nakon poroda samo smo se nešto zezali jer već je bio 2 ili 3 dan nakon poroda i sve je bilo u redu pa nismo tribali njegove usluge. Sricon 😂😂
    A ne znam jel te neko može upozoriti na to da zapostavljas muža osim njega samog. Ja sam svog stalno pitala jel mu fali više vrimena zajedno ili tako nešto. Al s njim moraš bit dosadan do boli jer on teško izražava kad mu nešto smeta. Srica znam to pa sam znala bit dosadno ko stjenica😂😂

[OBRISANO] 27. Studeni 2017. 13:46
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI