Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 26. Studeni 2017. 17:21
    kleaiva
    26. Studeni 2017. 17:23

Moj muz se vise boji toga jer ne zna sto ga ceka u boxu😂 Ja sam uvjerena da bi on bio super podrska al on sam sebi ne vjeruje pa mi se neda ni opterecivat ga s tim ako stvarno nece ali zna da mora bit pred vratima ovaj put😂 danas kad smo isli na pregled rodila je neka romkinja i sad je njih hrpa naravno cekala ispred i dosadivala osoblju nekoliko sati josnakon poroda😂 a ja velim muzu da bude tak i on cekao ako nece unutra😂 s tko zna kojom jos ekipom😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

[OBRISANO] 26. Studeni 2017. 17:28
    [OBRISANO] 26. Studeni 2017. 17:31
  • Mamuka
    26. Studeni 2017. 17:34

Cure ima ko neki fora recept za neko jelo sad za goste kad krenu? Luce??? Ti ipak imaš profesionalca pa nam neku tajnu odaj i spasi nas muka po pripremama.😉
    Nama danas dolaze 2 kumovi i sutra još jedni. Za večeras sam spremila lazanje i rozatu (od petka san počela pripreme) a za sutra neman ideju. Za neko veliko kuvanje neman vrimena a prsut i sir su meni kad neko dodje neocekivano jer kod nas nikom nije ni do pršuta ni do sira.
    Zato mi triba neki zgodan recept. 😊
    Bruschette nisam odavno spremala pa bi mogla njih ali i tu triba dosta vrimena jer moji su sa puno sastojaka. 

[OBRISANO] 26. Studeni 2017. 17:39
    Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:12

Ja inače imam stvarno divnog muža, ali realno nisam mislila da će tako dobro podnijeti porod. Mislila sam da ću ja njega morat smirivati a ne on mene. Tako da sam stvarno iznenađena njegovim ponašanjem. I ovih par dana što smo doma skupa je najbolji muž na svijetu. Malo me strah ponedjeljka, on se sutra mora vratiti na posao. A ja ostajem sama doma s bebicom od tjedan dana.... Mama mi ne može dolaziti još neko vrijeme :O Malo me strah, jer sad sam se baš oslanjala na njega dosta.... 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:16

Mamuka - ajme ajme. Ja se nisam stigla približiti štednjaku od kad sam došla iz bolnice... Svaka čast. Nama su danas bili prvi gosti, mužev brat sa ženom i 3 djece. Dobili su kavu i cedevitu. I imala sam par kikića to sam dala djeci. XD XD XD XD Užasna sam. Hahaha. 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:20

Yel

Cure,
    Koliko bebe imaju optimalno kakica dnevno?

Ja sam jučer bila uvjerena da L ima proljev jer je kakala barem 10x, i to onak dojim, čujem kako joj rade crijeva i pokaka se... Danas sam pak bila uvjerena da L ima zatvor jer sam sinoć dala AD i kakala je tek oko 3 popodne... Tako da... koliko ja znam sve opcije su moguće xD

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:24

Yel

Mamuka,

Ma ja se divim i zenama sa jednim djetetom, a da nemaju pomoc 😅, di nebi sa dvoje, pa puknes.
    Mislim da bih mogla hendlat jedno da nema ove rane, fakat mi je otezano kretanje, imam feel ko da mi je sav puko a dolje rupa, ne kuzim..

Vezano za porod i tate, ja sam mu u pauzama govorila da suti i to jedva, nisam se mogla koncentrirati na nikog oko sebe, jednostavno me ‘povuko’ trud u drugu dimenziju, a dragog se sjecam u nekim bljeskovima, ko alien u zelenom i da mu stiscem ruke, na izgonu sam ga primila za struk i savijala ga prema sebi, uopce ne znam sta je govorio osim ‘gotovo je!!)
    Da mi je isus dosao nebi ga dozivjela 😬

Da mi je isus došao ne bi ga doživjela... Hahaha. Tako nekako i meni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI