Yel čestitam! Sve najbolje mami i bebici i brz oporavak! 😊
Draga Yel mislim da si ti sebi ovim dokazala da si ipak puno jača nego sto misliš i da možeš puuuno više nego što misliš. Prošla si ono čega si se toliko bojala, a i ti i beba ste dobro. Vidiš koliko si se bezpotrebno opterecivala time.
Nek ti ovo.bude dokaz da mozes puno više i bolje od onog što misliš. 😉
I da, bebac je slatkis 😊

A to što se nisi odman zaljubila u bebu je sasvim OK i normalno. Ne brini se, nisi jedina. Ni ja se nisam u svoje bebe zaljubila.na prvi pogled, ja se u ništa ne zaljubljujem na prvi pogled jer eto moj mozak ne radi na takav način. Za par dana ćete se povezati i kliknit i sve će bit super. Još si pod dojmom i ne mogu svi osjećaji doći do izražaja.
Polako, dan po dan ćete se upoznavati i bit će to.ljubav ogromna 😊

Luce Nera je bas slatkica. Čini mi se da će bit.prava nera. I ima preeedivnoooo ime. 😊😊
Meni je jedino malo glupo da mi se mala rodi svijetle kose i očiju a ja namijenila ime Nera. Moje neke glupe fiks ideje. Nadan se da će bit tamna i da će bit Nera 😁

Luce Nera je bas slatkica. Čini mi se da će bit.prava nera. I ima preeedivnoooo ime. 😊😊
Meni je jedino malo glupo da mi se mala rodi svijetle kose i očiju a ja namijenila ime Nera. Moje neke glupe fiks ideje. Nadan se da će bit tamna i da će bit Nera 😁
Hvala!! To su nas svi pitali kao pa sta cete ako se mala rodi plava 😂😂 bila bi bas baza zove se nera a ono mala plava 😂😂

Nera i Fran su premedeni. Preprepre. Ja nisam baš za objavljivanje slika djece...nemojte mi zamjeriti xD Kad dođem doma možda nabacimo neku nogicu ili nešto XD xD
Mi smo inače dobro, još smo u bolnici. Jer nam je kao nulti dan bila ned. A ja sam rodila u ned u 0.28, došla sam u subotu. Tako da imam osjećaj da smo ovdje već 100 godina. Sutra bi trebali ići doma, a to ovisi o pedijatru ako da zeleno svijetlo. Držite fige. :)
Luce,
Aj Nera je slatkis ❤️
Mamuka, hvaja ti ❤️💪🏻, zaljubila sam se u misica mog malog 😍😍
Sto se tice izdrzljivosti…’I had no choice’ 🤤
Panicarila jesam prije poroda, i to s pravom jer meni je ovo dokaz da mogu prezivjeti takvo iskustvo…mucenja. Rekla sam svaka cast svima, skidam kapu zenama, no moj stav je da sam morala ‘to ‘ odradit…i prezivjet.
Moje osobno iskustvo. Strah je imao veliku ulogu u cijeloj prici..no svejedno…zelim to zaboraviti.
Nego, jel ima zapis o porodu, intervencijama i slicno, kao nalaz?
Kod mene se lome koplja oko dojenja…
Dvoje pedijatara govori razlicito; jedna da ne dojim dok ne odem na kontrolu kod psih zbog koristenja normabela, drugi i sestre inzistiraju da dojim, al cekamo da mlijeko dobim, masiram se, ima kolostruma…
Dobro jutro Yel,najbitnije je da je beba dobro ni ja se nisam bas veselila kad sam rodila prvu kcer nakon 24 sata trudova gladna i zedna al poslje je nisam ispustala al to je normalno.....kako si ti?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji