Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    21. Studeni 2017. 12:09

Maca...znaci beba ceka tatin rockas😂😂😂 ja sam 2.12.😂 al mislim da ovaj put ne budem toliko prenijela...imam neki osjecaj da ce to kod mene uskoro krenuti s obzirom na sinocnje bolove, a i danas bolucka po malo. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    21. Studeni 2017. 12:39

YEEEEELLLL, DRAGAAAA!!!! CESTITKEEEEE!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘😍😍😍😍😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍 DOBRO NAM DOSAo FRAAAAAAAN!!!!! preslatki jeeee!!!! a expresno si to obavilaaa!!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘 BRAVO I SVAKA CAAAAST!!!!  😘😘😘😘😘
    Luce, slaaaaatkica Neraaaa 😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍
    Jos KLEAIVA, MACA I GIOVI????

Giovi
    21. Studeni 2017. 12:47

Ja cu Bozic docekati kako sam krenula...

barbs
    21. Studeni 2017. 14:10

Giovi, krenut će i kod tebe! 
    Cure, ja nisam zapamtila kad su rodile ove mamice:
    DOLORES
    MRVICA
    LUCE
    Za HOPE ne znam je li curica ili dečko 

luce <3
    21. Studeni 2017. 14:22

Cure koje su jos na cekanju znam da vam izgleda ko da taj dan nikad nece doc, al kad dodje beba pokraj vas necete moc virovat sta se dogodilo.... 
    Barbs ja sam 19.11. 😁

[OBRISANO] 21. Studeni 2017. 14:38

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aurora1611
    21. Studeni 2017. 14:42

Sanjchi svaka cast! Ja sam od poroda vec 100 puta sanjala drugi porod, budila se u znoju i strahu tako da ne znam, mozda jednog dana..

barbs
    21. Studeni 2017. 14:44

Thx, Luce!!! 😘😘😘
    Sanjchi, svaaaaka cast 😂😂😂😂😂 Ma ja znam da necu imati jedno aliiii o tome cu razmisljat za4-5g 

[OBRISANO] 21. Studeni 2017. 14:59

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    21. Studeni 2017. 16:56

Ja imam osjecaj da cu Bozic docekat trudna 😂 
    Danas sam bila sa prijateljicom koja je stvarno imala tezak porod i mislim se ma ostani ti mali jos unutra😂 al nekako se tjesim sta prije krene prije ce i bit gotovo tako sta se mwne tice moze i odma

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI