Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    11. Studeni 2017. 10:48

Hedgehog

Meni opet loš ctg. Moram danas popodne ponovo. Poludit ću više s tim ctgeom. Sad sam došla doma i ležim i čekam da se javi bebica.

Koliko otkucaja ti ima? Mislim zbog cega ti je los, ne kuzim se bas u te ctg,al sad kad sam bila sestra mi je stalno mrdala trbuh jer je bebica spavala cjelo vrijeme al rekli su mi da je dobar ctg...

url=https://daisypath.com]

• Barbi13
    11. Studeni 2017. 10:55

Hedgehog

Meni opet loš ctg. Moram danas popodne ponovo. Poludit ću više s tim ctgeom. Sad sam došla doma i ležim i čekam da se javi bebica.

Pojedi malo slatkog.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    11. Studeni 2017. 10:57

Hedgehog ti stvarno nemas srece s tim ctg-om... I mene zanima zbog cega ti kazu da je los? 

Barkleys
    11. Studeni 2017. 10:58

Doručkovala sam ujutro i pojela čokoladu, beba mi def. nije spavala jer se miče. Otkucaji su bili od 140 do 170, ali su "suženi". Nije mi ctg onak da jako skače,  u špic i slično. A nisu mi ni stavili drugu slušalicu za trudove. 

luce <3
    11. Studeni 2017. 10:58

Maca jel odbrojavas sate do dolaska muza? Ja mislim da ces ti odma rodit cim ga vidis 😀

luce <3
    11. Studeni 2017. 11:00

Hedgehog

Doručkovala sam ujutro i pojela čokoladu, beba mi def. nije spavala jer se miče. Otkucaji su bili od 140 do 170, ali su "suženi". Nije mi ctg onak da jako skače, u špic i slično. A nisu mi ni stavili drugu slušalicu za trudove.

Bas se ne razumim u to... Pa jesu li ti bar rekli zbog cega moze bit tako

mc_mouse
    11. Studeni 2017. 11:00

Rodila oko 9, 3400, 51cm. Jako me boli. Javim se

luce <3
    11. Studeni 2017. 11:01

Mc_mouse cestitam ti i zelim ti sto brzi oporavak i sve najbolje tebi i toniu!!! 

Barkleys
    11. Studeni 2017. 11:03

Ovo je loš:

Barkleys
    11. Studeni 2017. 11:06

A ovo je u boljim danima, to je kao dobar:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI