Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    20. Listopad 2017. 15:19

Sanjchi, sad su mi ovo poslali: Pozdrav,
    Možemo,
    Cijena dekice je 165kn ali cijena ovisi i o motivima i dimenzijama
    Koju dimenziju si ti izabrala? Motive? 
    Srećom pa postoje osobe koje su spremne i voljne ti pomoći i objasniti jer ja sam pitala info doktore/sestru ako je sve ok i rekli su da je nalaz uredan ako ne bi me zadržali i to je to.
    Uuulalaaaaaa, trbuuuuh  AJDE LUCE VAAAN 

20. Listopad 2017. 15:23
    Sanjchi, ovi je moj ctg od zadnji put, znaci od utorka
    Sanjchi, ovi je moj ctg od zadnji put, znaci od utorka

al ja ti i dalje tu nis ne kuzim hahah

20. Listopad 2017. 15:23

Na tom uzv je samo jedna linika ta na slici a na predzadnjem su dvije ko na tvojoj

20. Listopad 2017. 15:24

Ne uzv, ctg* ispravljam se

20. Listopad 2017. 15:26
    Ovo je predzadnji put gornja linija ctg
    Ovo je predzadnji put gornja linija ctg

20. Listopad 2017. 15:28
    I donjaa linija ctg predzadnji put
    I donjaa linija ctg predzadnji put

20. Listopad 2017. 15:31

Ma ja mislim da kad krene cemo se normalno otvarati
    Je, Barbs, bebice su nepredvidive, jos kad krenu viroze i svasta...auuuf

20. Listopad 2017. 15:44

Pa ni ja ne kuzim. Tj kuzim te otkucaje da je amplituda od 120 do 160 i da je to ok, al ovo dolje ne. Nemam pojma. Hahahaha Ma bitno da je sve ok. Danas se fkt high osjecam, bas sam peseka idem prosetat, sta se vise blizi termin imam osjecaj da nece jos hahahahahha

20. Listopad 2017. 15:54

Nemam pojma mozda hahah :D ma kak bude ;) e sad sam ae nasmijala poseteno, vodim peseka, on je minijaturna pasmina  i uvijek ide u taj jedan parkic tu koji obozava i on vodi tri metra iapred uvijek i taman skrecemo kod nekog kafica, imaju ispred one velike vaze al u jednoj nema cvijeca vec se macka crna legla na zemlju u vazi i ne kuzi se i moj vau vau digne nogu da zapisa vazu a macka se onak podigne, ak on nije skocio 3 m u zrak od strahaaa hahahah ja sam umrla od smijeha a macka tu negdje ko on 

20. Listopad 2017. 16:09

A pogotovo te male pasmine se uvijek prave vazne a u biti su strasljivci :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.